Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yeahbaby

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ilyenek mennek Soundon 2012.07.12 09:45:00
yeahbaby 2012.07.12 15:35:11
@Zolika1212:

Te viszont kurva menő lehetsz amikor felveszed a proli szar nadrágod aztán benyomod a kis mobilodat a zsebébe meg mellé begyűrsz két 500-ast, te idióta fasz.
Arra nem gondolsz, hogy aki nem olyan földönfutó butaparaszt mint te, esetleg hord magával olyan dolgokat is, mint pénztárca, 2-3 mobiltelefon, igazolványok, iratok, belépőkártya, lakáskulcs, kocsikulcs, cigi, gyújtó, rágó, toll.
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Ha valaki azt hinné, a magyar tévék szilveszteri műsora - már amelyiken maradt ilyen, ugye - a szórakoztatás non plus ultrája Sas Józseffel és az Irigy hónaljmiriggyel, azt most megnyugtatjuk: másutt legalább ennyire szar a helyzet. Míg nálunk a szilveszteri esztrádműsor mint olyan…..
Kevesebbet fizethetünk autóvásárláskor, de a fenntartás drágább lesz. Mai cikkünk blogposztja...
 A korábbi emelési ötletek helyett jövőre akár nyolcvan százalékkal is csökkenhet az új autók regisztrációs adója. Ki jár jól, ha elfogadják a javaslatot?A cikk további része megtalálható a Totalcar oldalán >>>..
yeahbaby 2011.11.11 12:59:22
@Suttora:

"a legtöbb, már a tulajdonunkban lévő magyar használtautó értéke jelentősen csökkenni fog."

Ugye azt akartad írni, hogy "magyar roncs" értéke?
Ami ma a magyar használt autó piacon van az nevetséges. Roncsok, roncsok és roncsok. Tákolt, már 5 nepperen átment, rozsdás, törött hulladékok. Ami szép az meg rohadt drága, mintha aranyból lenne
Van ez a toplista-sorozatunk, amiben ugyan eddig csak egy cikk ment le, de éppen attól lesz sorozat, hogy itt a második (és remélhetőleg ezentúl legalább havi rendszerességgel tudunk írni tíz akármiről a játékiparban). A mostani cikknek már csak azért is lesz folytatása, mert azt…..
Mire elég 198 lóerő, mit tud egy Hayabusa? Meglepően sokat, akár nála lényegesen erősebb járművek ellen is bátran kiállhat a széria állapotú Suzuki. Az ellenfél ezúttal egy 850 lóerőre felpuffasztott Nissan GT-R volt. A motor jobban is rajtolt, fölényét negyed mérföldön…..
Nem mintha a Népszabadságot mértékadó hírforrásnak tartanám (vagy bármelyik másik magyar médiaterméket), de azért egy ilyen szintű félelempropaganda legalábbis váratlanul ért. A múltheti Eurobarométer felmérésből (ahol kiderült, hogy a magyar fiatalok szívnak legkevesebben…..
Két évvel ezelőtt nagyon hasonló módon próbáltak engem is lehúzni, csak akkor nem autópályán villogtak le, hanem egy út mellett álló segítségkérőnek álltam meg. Attila és barátnője is elég hamar levágták, hogy miről van szó, de hogy én ilyen helyzetben nem ajánlottam…..
yeahbaby 2011.07.10 11:34:57
@Easyke:

Nem tudom miről beszélsz, ez a fajta lehúzás már több mint 20 éve megy a magyar utakon, főleg törökök csinálják.

1. Nem állsz meg!
2. Ha megállsz, akkor sem állítod le a motort+alapból úgy közlekedsz autópályán, városban, mindenhol, hogy zárva vannak az ajtók, főleg ha nő vagy.
3. Ajánlott az autóban tartani jól kézre eső helyen egy gázspray-t -főleg ha nő vagy- és az ülés mellé bekészíteni vagy olyan helyre, ahol egyből eléred ha gond van.
4. Ha ilyen esetben mégis arra vetemednél, hogy megállsz, akkor nem szállsz ki, nem állítod le a motort és sebességben hagyod az autót. Ha lehúznád az ablakot, akkor csak a jobb oldalit, azt is úgy, hogy ne lógjon be derékig az illető, tehát 10 centi elég. Behajolva simán elkapják a jobb kezed, de még a balt is, ha ügyetlen vagy.
5. Amikor ilyen szarság történik valakivel, akkor nem elhajtunk mint az állat, aztán két hét múlva, amikor már megnyugodtunk, meg elmondtuk apának, anyának, fodrásznak, vízórásnak a történetet, akkor beposztoljuk egy blogra.
NEM! Ilyen esetben megjegyezzük az autó rendszámát és azonnal felhívjuk a rendőrséget! Azért vannak. Ha nem hívod fel őket, akkor a többi autós továbbra is ki lesz téve a veszélynek, hála neked.
Olyan ez a sarc, mint egy benyögött mentőhazugság, amiből már nem lehet kikeveredni. Pedig lenne tuti megoldás. Mai cikkünk blogposztja...
yeahbaby 2011.07.06 11:05:39
@scheerti: És miért nem jutott semmire? Tehát elvesztette a pert, elutasították a vádat vagy csak egyszerűen kevés volt az az egy szem ember? Tehát mondjuk ha 1000 ember menne bíróságra, akkor se történne semmi?
yeahbaby 2011.07.06 11:11:38
@Swind: Na arra én is. A vizitdíjjal kapcsolatban anno mekkora felhördülés volt... Népszavazás, eltörölték. Hogyhogy a regadóval kapcsolatban nem lépnek meg ilyet?
Belsőség Ez kéne ezerért! 2011.07.02 06:27:00
Már akkor megfogant a gondolat, amikor Papp Tibi évekkel ezelőtt megírta anyám drágán vásárolt K11-es Micrájának történetét. Azt tudtuk, hogy ez az autó a magas, hatezer eurós ár és az újszerű állapot ellenére Németországban már roncsnak számít, legalábbis a…..
Gyorstalpaló rovatunkban minden alkalommal választunk egy valahol, valakin látott öltözéket, aztán ennek apropóján beszélgetünk kicsit Petró Kata stylisttal. Nem ócsárolunk, nem lehordunk, inkább csak mindnyájunk épülésére megpróbáljuk körbejárni, hogy egy bizonyos ruha,…..
A Terminator a nagyvason Nagyon finom vagyok, ha azt mondom: a T4 Mototerminatorai nem lettek olyan legendásak, mint az a Fat Boy, amit nem sokkal a Terminator 2. forgatása előtt mutatott be a Harley Davidson - a film világhírnevet adott neki. Nem kizárt, hogy az okos termékelhelyezésnek…..
 A cím igaz. Szilágyi Bácsi bedobta a szolnoki strand medencéjébe VV Gigit. Anikót is azért vittük oda, de azt mondta, hogy ő nem szeretne vizes lenni. A strandon pihenő szépfiúk azonban nem így gondolták. Szóval Gigi megbeszélésből, Anikó meg grátisz került a medencébe.…..
Tegnap este a 2K Games a következő sajtóközleménnyel szórta meg a világot: Media Advisory2K Games and Gearbox Software Announce Duke Nukem Forever® Has "Gone Gold" Vaporware no more! Gaming's most legendary hero makes his triumphant return this June New York, NY – May…..
 Gombos Edina szerint Árpa Attila hasa kockásabb, mint Hajdú Péteré. A hamiskás frizbi dobáló hasa a nyugdíjas nézők szemében már elfogadható, de csak bizonyos szögekből. A pocakvillantás Árpánál tervezett volt, Hajdúnál spontán. Ez van. ..
yeahbaby 2011.04.27 17:39:26
@Janossz: Milyen Rékasi? Talán inkább Gesztesi
Voltam én már az Arazban, sunday bruncholtunk egyet, ennek keretében tetemes mennyiségű arab ételt fogyasztottunk el a belvárisi hotel-étteremben. A poszt megjelenése után kaptunk egy levelet a hotelvezetőtől, amiben a forgalom érezhető növekedéséről számolt be, egyúttal…..
Android Itt a Samsung Galaxy S II 2011.03.28 03:52:00
Az Androidcommunity stábja volt olyan szerencsés, hogy az elsők közt megtapogathasson egy Samsung Galaxy S II-t a Samsung androidos készülékeinek következő zászlóshajóját. A minden eddig mobiltelefonnál vékonyabbnak találtatott készülékről jó sok fotót is készítettek, amit…..
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
Appleblog Így néz ki az iPhone 5? 2011.03.07 16:43:00
A Gadgetsdna kínai forrásra hivatkozva számolt be arról, hogy az új iPhone-ban leszámolnak a 4-es széria üveghátlap-dizájnjával, és alumíniumötvözetre cserélik a borítást. A dizájn a 4. generációs iPod touch felé mozdulna el, valahogy így:Az új külsőre azért volt szükség…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
yeahbaby 2011.02.09 23:29:50
Wicked címmel nyolcórás minit készít Salma Hayek az ABC-nek. A téma Gregory Maguire bestsellerjén alapul, és már nem először kerül az ABC látókörébe: évekkel ezelőtt nemet mondtak rá, mert nem akartak minisorozatokkal foglalkozni. Úgy látszik, a folyamatos nézettségcsökkenés…..
yeahbaby 2011.01.10 12:40:32
Sylvester Stallone megpróbálta, de a Dredd bíró képregény rajongói rühellték a filmet. Ezt az új verzió alkotói folyamatosan hangoztatják is, illetve hozzáteszik, hogy a simán csak Dreddre keresztelt produkció merőben más lesz, mint a 90-es évekbeli alkotás. A főszerepet Karl…..
yeahbaby 2010.11.21 01:43:08
@intenzív vaginaillat: Batmanből múltkor láttam például a George Clooney, Schwarzeneggeres változatot, mekkora egy gagyi szar volt már régen is, de most, eszméletlen, hogy ilyen szarba ilyen színészek voltak.

Viszont a The Dark Knight valami kibaszott jól sikerült! A The Beginning is jó, de a folytatás komoly lett, nem úgy, mint a 90-es években gyártott, vicces, de inkább gagyi Batmanek.

A legjobban sikerült képregény adaptáció szerintem akkor is a Pókember 1-2-3. Nagyon el lett találva az egész.

Nemsokára jön majd a Pókember folytatása, de valami olyan szarságot hallottam, hogy "újrakezdik" az elejétől, ráadásul teljesen új rendező, színés, stb. gárdával.