Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskassy88

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szimler Bálint a világmindenség leguncoolabb eseményén, a Magyar Filmszemlén robbant be a köztudatba. Nem mintha az ő COOL-faktorával nem tudott volna bármilyen mezőnyből kitűnni, így viszont a hatás nagyjából egy földrengéssel ért fel. A fiatal rendező egy könnyed…..
macskassy88 2010.12.30 16:09:20
@alukacs: hööhööhö
Tiltakozásomat szeretném én is kifejezni néhány pompás képpel: -elmegyek a vasboltba, veszek egy horganyzott kutyaláncot és van itt egy réz kínailakatom, ezeket összekombinálva ráaggatom a monitoromra (bírja, 2001-es évjáratú ASTVision 7u) és lefényképezem. 80 éven felüli…..
 Antall József öröksége – Azt hiszem, hogy ez a nagy rakás, leginkább csöbetűvel [-> subetű], őőő és döbetűkkel leírható katyvasz, amiben reménytelenül túruk, gázolunk, fulladozunk, ez Antall József öröksége. Képileg azoknak, akik képtelenek már ilyen…..
"Csak a kishalak akadnak hálóba." /orosz börtönbölcsesség/"Mért hagytuk, hogy így legyen??"/Emese a jógyerekvokálból/Medgyessy-botrány -> Kulcsár Attila "Ügy"  A Jó Pasi Miniszterelnök project  - A jóoldali megfelelő…..
dedicated to: efesnek, aztán az index autós bérbloggereinek és az izomtiborblog írójának, sok szeretettel valóditerepjáró felszoknyázva Igaz, hogy autóbuzi vagyok, de ez a bejegyzésem a társadalmi előítéletekről fog szólni. Előszöris a társadalmi előítélet…..
Nálunk sajnos a legtöbb érintett azt gondolja, hogy az otthonszülést muszáj vagy feltétel nélkül pártolni vagy ellenezni, pedig ez nem igaz. Én és mindazok, akikkel szívesen dolgozom együtt, nem "térítünk". Egy boldogabb jövőben talán ez majd kölcsönös lesz és a…..
Pthfeőjj, már megint ezek, az ostoba kétharmadokok, hiába dolgoztak tehát népnevelőink. De hagy segítsem már jógyerekeinket abban, hogy ha akarnának találni MSZP-s jelölteket az un. "önkormányzati választások" listáin meg plakátjain, hogyan találhatnak rájuk…..