Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomH

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert anélkül is tartalmasak, egészségesek, az ízek pedig tökéletesen harmonizálnak...
TomH 2019.01.26 09:36:01
@eßemfaßom meg áll: A képeket is onnan szedte :D
Minél nagyobb hülyeségekkel eteti a kormány a népet, annál ostobábbnak tartja az embereket. Meddig lehet srófolni ezt? Vajon mikor jönnek rá a választópolgárok, hogy a Fidesz politikusai számára nincs határ, ha összeesküvés-elméleteket kell gyártani. A Németh Szilárdba oltott Kovács Zoltán már talán…..
TomH 2017.01.15 16:34:27
Általános tendencia Európában és úgy egyáltalában világszerte, hogy a fiatalokat egyre kevésbé érdekli a világ, amelyben élnek, egyre kevésbé tartják fontosnak például azt, hogy milyen politikai berendezkedésű az állam, amelynek polgáraik. Magyarországon a politikai érdektelenség egy különleges…..
Sokan vannak, akiknek nehezen megy az alvás, és álmatlanul szenvednek éjszakánként. Mielőtt azonban a drága gyógyszerekhez nyúlnánk, mutatok egy természetes, és szuperolcsó receptet, ami segít az elalvásban. Ráadásul nem is kell hozzá sok minden, csupán méz, és tengeri só.…..
Két darab golyólyuggatta Aeroflot repülőgép, türkizkék tenger és pálmafák, vajon hol járunk?   Természetesen Grenadában, ahol az USA egyrészt visszaszerezte Vietnámban igencsak megtépázott katonai hírnevét egy sikeres és villámgyors akcióval, valamint gyorsan megmutatta a karibi államoknak, hogy…..
Néhány év mopedezés és simsonozás után megérett bennem a gondolat, hogy kellene valami nagyobb motor, amivel utast is lehet szállítani, és a várost is kényelmesebben el lehet hagyni. Ehhez először meg kellett szereznem az A kategóriás jogosítványt, aminek a tanulságait egy…..
Az ember csak bemegy az Aldiba, hogy megvegye a hétvégi sört, ropit, tojást, aztán egyszer csak hopp, szembejön egy bicikli. Gyanús ez, gyanús, hiszen a hasonló üzletekben csak veszélyes romokba lehet belefutni, amelyek maximum az utca túloldaláról, éjszaka, sűrű ködben látszanak…..
Nem nagy écesz, bugyiban a kamera elé zavarták a menyecskét és főz. Fördős Zével nemigen működne. ..
A csirkeszárny lollipop egy klasszikus francia előkészítési módozat, amely népszerű a BBQ-műfajában is. A csirkeszárnyak középső részéből és szárnytövéből egyaránt előállítható, egész csirkecombra emlékeztető, látványos formájú és könnyen fogyasztható…..
Szombat este indult a Propaganda új évada: Till Attila beszélgetős műsora még mindig az egyetlen nézhető tévés produktum a mai palettán. Az időzítése még mindig elképesztő: szombaton éjfélkor adják a superTV2-n, és hiába harangozták be úgy, hogy az anyacsatorna is megismétli…..
TomH 2014.04.21 11:31:00
@vészmadár (pica pica): Szerintem a "legszebb férfi felsőtest" poént a Hyppolit színpadi előadásában süti el Bajor Imre.
A Comic Con-on bemutatták, hogyan kezdődik a Dexter hetedik évada. A kétperces videó természetesen spoileres, de kurvajó. Az évad szeptember 30-án tér vissza. ..
R. Donát a bátrabb emberek közé tartozik, ugyanis vállalta, hogy megjelenhet a neve a posztnál, de azért én mégis inkább maradnék ennél a verziónál. Egy folyamatosan visszatérő témát vesz elő ismét a fiók aljából, amit személyes tapasztalatain keresztül tár elénk. Örök…..
Vasárnap mutatta be az HBO a Törtetők nyolcadok, záróévadának első részét. Az abszolút insider sorozatot imádják a rajongók, de a szakma is, még azok is akikből pedig hülyét csinálnak a képernyőn (jó, nem mindenki), mert ugye legalább beszélnek róluk, márpedig ez fontos…..
A dróton túl Gripen 2011.04.18 18:01:00
Nincs elég repülőgép ennek a büdös Khadafinak a lebombázására, hiába kérnek az angolok meg a franciák a NATO-tól, mi meg itt ülünk egy század Gripenen. Értem, hogy ez nem olyan egyszerű, mert nyilván nem repülnek eleget a pilótáink - valaki azt mondta a napokban, hogy csak évi…..
7 évvel ezelőtt mutatták be a 28 nappal később zombis filmet, Danny Boyle rendezése 82 millió dollárt termelt világszerte, a szép bevétel láttán érkezett a folytatás, a 28 héttel később más csak 64 milliót gyűjtött össze. A harmadik felvonásról lehetett hallani ezt-azt, ám…..
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..