Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The_Assassin

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az IndyCar külsős pilótákkal akarja feldobni utolsó idei futamát: egymilliárd forintnyi dollárt fizet egyetlen nagydíjsikerért, ha olyan nyer, aki nem rendszeres tagja a sorozatnak. "Ha bárki az IndyCar-szérián kívülről, beugróként győz Vegasban, ötmillió dollárt kap. Öt…..
A múlt héten repülőt vezettem, pontosabban csak egy szimulátort, de az illúzió tökéletes volt: a HighFly pilótafülképiben valódi pilótának érzed magad, az adrenalintermelés elképesztő magasságokba tör, a cockpitet elhagyva meg a tesztoszteronszint emelkedik a csúcsra: a…..
Talán ez az egyetlen megoldás a közelgő demográfiai katasztrófa és az annak hatásait előrehozó eltartotti csapda kivédésére. Radikális megoldás, de a maga korában az általános választójog vagy az amerikai polgárjogi törvény is az volt. (Fotó: syracuse.com) A hírek…..
Tagok vagyunk Meló Írben 2011.01.31 11:33:00
(A szerző történész és szerencselovag.) „Hazudni kell. Te magyar történész vagy, neked ez menni fog, ez a szakmád!” – bíztatott egyik jólelkű ismerősöm, amikor az ír munkavállaláshoz szükséges hivatalos adminisztráció elintézése felől érdeklődtem. Ki…..
Gerit, a Pénzcentrum.hu hűséges olvasóját szívatja a kólaautomata. Meg a kólások is. És az örök kérdés,azaz Kolombusz tojása: fog-e valaha blokkot/számlát adni egy ilyen készülék?   Íme a sztori:   "Történt ugyanis, hogy szombat este egy kiváló távol-keleti…..
Nem hiszem el!!! Ez a fickó mindössze annyit tett, hogy elkezdett olyan videókat posztolni a tube-ra, melyekben egy millió dollárért kuncsorgott, és igen, valaki nemrég hozzá is vágott egy gurtnit!! *zokogok  ..
The_Assassin 2011.01.21 09:16:58
Több, mint kétéves adósságot próbálok törleszteni az idei év első posztjával. Amikor 2008 decemberében megjelentek az első írások itt, a Konteóblogon, felhívott az egyik régi kollégám és azt javasolta, hogy a mindkettőnket sokáig élénken foglalkoztató Seuso-kincsről…..
A régi olvasók tudják, rettenetesen elégedetlen vagyok a kábelszolgáltatóval. A viszály  a digitális tv körüli mizériával kezdődött, és aztán pedig a drága programcsomag felhígításával folytatódott.A 2011-es év beköszöntével újabb mélységet sikerült elérni. Ez…..
A Gyurcsány-kormány a 2006-os választások után egyből "piacra dobta" a Malévot, melyet 2007 februárjában a sokadik próbálkozás után sikerült is eladni. A vevő,  az AirBridge Zrt. 51 százalékban egy magyar magánszemély, 49 százalékban pedig az orosz állami…..
Rögtön az elején tisztázzuk a különbséget a bankkártya és a hitelkártya között, mert ezt sokan sokszor keverik: a fő különbség, hogy míg az előbbivel a saját megtakarított pénzünket költjük, addig a hitelkártyával a bankét. A hitelkártya elsősorban azoknak lehet jó…..
Orbánné Vica meglátogatta Szíj Melindát. Mondhat-e nemet Szíj Melinda?Strici-e a Megasztár?Engedjék szabadon Szíj Melindát! Szíj Melinda péntek este látványosan kiszállt a megasztárból, jelezte teljesítményével, dalválasztásával, jelmezével, szóban az élő adás…..
Idén télen már tilos konyhasót (nátrium-kloridot) használni a parkok, terek és járdák fagy- és csúszásmentesítésére egy kormányrendelet alapján. Ezzel a fákat és egyéb lágyszárú növényeket kívánja a törvényalkotó megvédeni. Bár az úttesteket ugyanakkor továbbra is…..
Kisautó blog Na most a tuti! 2010.11.26 13:50:00
Pár hónappal ezelőtt azzal fejeztük be aktuális Carrera Digital-beszámolónkat, hogy lesz még róla szó. Igaz, azóta sok Barátok közt eltelt, de ami késik, nem múlik, mi nem lazsáltunk: becsületesen játszottunk ezerrel. Balázs boldog, megjöttek az új verdák! Elégedettek voltunk…..
A titkos háborúk sohasem érnek véget – csak az ellenfelek változnak. Mivel a lehengerlő Modern Warfare 2 folytatására még legalább egy évet kell várnunk, a World At Warral kissé felsült Treyarch csapata kapta a feladatot, készítsen egy másféle Call of Duty-epizódot. A…..
Subba Subba Records: Lüszi 2010.11.02 12:24:00
Tóth Lüszi az a kislány, akit bajszos póninak csúfoltak az osztálytársai, és valamelyik tehetségkutató cirkuszban szerepelt. A produkció amivel jelentkezik annyira komoly, mintha egy gyengébb képességű nyáriszünetező hülyegyerek csinálta volna. Még a Barátok köztnél is…..
Kifordított ország Temetőbiznisz 2010.11.02 10:05:00
Halottak napján után egészen aktuális a hír...Tudjuk, ma egy temetés súlyos százezrekbe kerül. Az ember nem mérlegel, szeretteinket el kell temetni, a végtisztességet meg kell adni, még ha mélyen bele kell nyúlni a pénztárcánkba.De vajon jogosan kérnek el horror összegeket a…..
A Művelt Alkoholista Asszaszin 2010.10.29 10:00:00
Nem fogok hanyatt esni. És nem azért nem fogok hanyatt esni, mert egy ilyen aranyborjúval szemben az ember dafke nem esik hanyatt. Én becsületesen megdolgoztam azért, hogy ne kelljen hanyatt esnem. Igaz, a talponmaradásért folytatott küzdelem közben alig vettem észre, hogy ez a bor…..
The_Assassin 2010.10.29 14:38:30
Piszok kemény műfaj ez, de valakinek erről is írnia kell. Van az utcánkban egy hajléktalan. Hogy pontos legyek, sok hajléktalan él errefelé, egy azonban kitűnik a közülük, kitűnt. András februárban került utcára, a Ráday és a Kinizsi sarkán található Sparnál tavasz…..
Gondoltuk, a szeptember már csak egy ilyen csendes, békés, kiegyensúlyozott hónap lesz.Házi szerzőink mintha csak összebeszéltek volna, egyforma lelkesedéssel kímélték magukat és nem érkezett levél az olvasóktól sem.Egészen a mai napig. Regi megrökönyödését és mélységes…..
Egyszer már bemutattuk a Snopp Dogg-féle GPS hangot, de most a Tom Tom cég még nagyobb neveket húzott be a reklámkampányába, hiszen az alábbi reklámokban Darth Vader és Yoda mester mondja fel a vezetés közben hallható instrukciókat. Minden elismerésem, ILYEN egy reklám! ..
The_Assassin 2010.09.28 10:48:30
Egy olvasónk azért ment el a Megasztárba, hogy megnézze egyik haverjának a fellépését, de nem egészen úgy sült el a dolog, ahogy azt szerették volna, illetve a Tv2 meghirdette. Átveréses sztori változatlan formában alant, modern rabszolga motívumokkal.Egy kedves barátom bejutott a…..