Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehértoll

38 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Udvardi nem statisztikus, nem pszichológus, de nem is vak így aztán tudja és látja, hogy egyre több a kattant ember mostanában. nem az idegesítő, bolond öregasszonyról akar most, aki feszt buszozik, és nem is a villamoson fellépő, újságot tépkedő dilisről. hanem. minap újfent az udvaron…..
a néni, csak úgy előtűnt hirtelen, ahogy ott állt tétován a csípős áprilisi reggelben a hársfák alatt. észre sem vettem amikor bejött gondolta udvardi, és húzott még egyet a locsolócső végén, aztán leszúrta a szórófejet és közelebb ment . biztosan valamelyik gyerek nagyanyja, aki elkísérte az…..
melinda vagyok, ez a nevem. így hívott apu is, mindig. de most már nem hív így, mert meghalt azt mondták, amikor értem jöttek. én nem tudom mi az hogy meghalt, én még nem voltam meghalt. azt mondták elment messzire és nem jön vissza. akkor sírtam, mert azt akarom hogy visszajöjjön.…..
Ezúttal Jessica Alba utcai stílusát követhetjük végig kora ősztől egészen télig. Mit is mondhatnék? Szuper, mint mindig! Változatos, de minden összeállítás tökéletes. ..
fehértoll 2012.12.09 00:14:39
@goumi: akkor nem csak engem irritál az a szerencsétlenkedés amit az ilyen táskákkal művelnek,... ?
amúgy tényleg teljesen rendben van, semmi agyatlan extremitás, vagy slamposság. a táskatartást tudjuk be egy pillanatnyi rövidzárlatnak :)
úgy adódott, hogy némi hallásbéli zavar (milyen a hallása? római katolikus!) miatt meg kellett látogatnom a helyi egészségmegelőzési központot. voltak már emlékeim  a füldugulással kapcsolatban, úgyhogy nem túl nagy lelkesedéssel bár, de bejelentkeztem előző nap, ahogy…..
Anneke Van Giersbergen, Frames @ Club 202, 2012.05.30. Ha kellően bicskanyitogatók szeretnénk lenni, egy komplett bevezetőn át találgatnánk (és találgatnánk), miért is szállt ki annak idején Anneke a Gatheringből, és fordult poposabb irányba. Holott a válasz nagyon is adja magát:…..
fehértoll 2012.07.22 22:44:05
én nem ismertem, de több mint fél évszázados fennállásom egyik legszebb dala ez:

www.youtube.com/watch?v=jdE7giu3Ltc

ha mást nem énekelt volna, már ez is épp elég lenne, hogy belopja magát a szívembe.
"Hugh Grant benne ragadt valamelyik szerepében, és még mindig azt hiszi, hogy ő az a brit miniszterelnök, mint akit az Igazából szerelem című filmben alakított"- Pállfy  István, a parlament kulturális és sajtóbizottságának KDNP-s alelnöke Megmosolyogtató kéne hogy legyen,…..
Tegnap indult a világ egyik legfontosabb országúti kerékpárversenye; a Tour de France. Robert Capa 1939-ben barátaival húsz napon és 2500 mérföldön keresztül motoron kísérte végig a versenyt, az ekkor készült fotókat a francia Match magazinban publikálták. A korábbii nagy sikerű Bringák a…..
fehértoll 2012.07.01 13:17:22
Hollywood egyik legrosszabban őrzött titka tegnap óta a múltté: Jim Parsonsról, a Big Bang Theory Sheldon Cooper nevű karakterének megformálójáról a New York Times egyik cikkében írják, hogy tíz éve él boldog párkapcsolatban barátjával, aki férfi. A cikk egy Broadway-darab…..
fehértoll 2012.06.17 09:08:43
@vova666: épp azon gondolkodtam, hogy itthon szóba sem jöhetne, hogy egy meleg színész ekkora sikert arasson egy zseniális sorozatban. még csodálkoztam is, hogy senki nem buzizik, ahogy az errefelé divat. erre megjelensz te! gratulálok. ennyit tudsz meg a nevedet!
Egyik olvasónk már csak félve meri bekapcsolni a Kossuth rádiót, mert a ma délutáni híreket hallgatva már azt sem tudta, milyen hónapot írunk. A négyórás hírekben ugyanis kissé váratlanul azt az információt kapta, hogy Mark Webber indul az élről a holnapi Monte-Carlo-i…..
fehértoll 2012.06.17 08:49:32
@Raoul_Duke: talán gyalog viszik a híreket:-)

agyrament:na de ennyire?
ráadásul ma nincs is F1.
misi vagyok, de mindenki csak hosszúnak híj. nem tom mér, mert nem vagyok sokkal magasabb mint mások. na mongyuk ezeknél akikkel együtt vagyok igen.mindegy hosszúnak hívnak. nem vagyok cigány mint űk csak velük élek. mer másutt nem fogadtak be, vagy elzavartak maguk közül. a többi…..
Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül. „Az elmúlt napokban több helyről is azt hallom, hogy le kéne…..
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..
fehértoll 2011.08.21 21:22:24
fehértoll 2011.08.21 21:23:25
A Profession.hu oldalán olvashatnak a frissdiplomások egy cikket, hogy lehet felkészülni tudatosan a diploma megszerzése utáni időszakra - mely általában a munkakeresésről szól. Az igen jól összeszedett, realista hangvételű összefoglalót leginkább azoknak ajánlanám, akik…..
fehértoll 2011.06.18 09:50:14
@Almandin:
csak annyit fűznék hozzá, hogy az óvoda fenntartók (lásd még önkormányzatok) máris erre utaznak, ugyanis sehol nincs pénz a karbantartásra, a szülők festenek, szerelnek, adakoznak (természetesen önként és dalolva)amivel tudják segítik az óvodát, ha azt akarják, hogy a gyereküknek némi komfortérzete legyen. mivel óvodában dolgozom tapasztalatból beszélek és nam szájhagyomány útján terjed a dolog.
az önkéntes munkáról meg annyit, hogy, valóban szép és nemes dolog lenne, ha nem láttam volna, a saját szememmel, ahogy az óvodánkkal szemben levő aprócska játszóteret egy teljes hétig tették rendbe közhasznú munkások volt hogy tízen ültek órákig az árnyékban, tették a semmit. ja és ők ezt pénzért végzik hasonlóan sorstársaikhoz, akik csapatosan kószálnak a városban a hercig sárga mellényükben minden látható eredmény nélkül, holott a szemétszedés lenne a feladatuk. akkor kérdem én, ki az a hülye aki önként és ingyen elmegy a más mocskát összeszedni, amikor azok, akiket a mi pénzünkből, adónkból fizetnek a semmiért, xarnak az egészre.
Több hónapja már, hogy az új Cívisbuszok beltéri utastájékoztató kijelzőiről lekerültek a Hírkereső szalagcímei. (Ha emlékeztek még, a kezdetekkor azokat olvashattuk az aznapi dátum és névnapok mellett.) A DKV Zrt. mai sajtóközleményéből megtudhatjuk, hogy - alkalmazkodva az…..
fehértoll 2010.08.18 20:38:12
@Rosszindulatú Vászka:
te Vászja nem csak a zalamónium alkalmatos hangszernak? mer hogy úgy autentik!
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
f1 Schumacher feladta a szezont 2010.06.11 11:14:00
A német elismerte, hogy az idei Mercedes nem elég jó, és nem is lesz az, már 2011-re koncentrál. "Mindig a bajnokság a cél, de egy bizonyos ponton rájössz, hogy ennyid van. Az év még hosszú, de nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy vb-t nyerjek, vagyis a szezon inkább már…..
fehértoll 2010.06.11 18:32:51
fehértoll blogja harmincharmadik 2010.05.10 20:12:00
1985.május.10. nobody knows where you are how near or how far..