Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gömb

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyinterjút készített Németh Sándorral eheti számában a Figyelő. A beszélgetést szemlézte a 444, az index és a 24.hu is, de az összefoglalókból több fontos rész kimaradt. Most pótoljuk. (A teljes interjú a Figyelő 2017/6 számában olvasható.)..
Gömb 2017.02.11 11:13:26
@Báthory Ödönke: Azt vegzálásnak nevezni, ha valaki megosztja a hitét azzal kapcsolatban, hogy Isten megígérte, hogy megáldja a tizedet fizetőt, szerintem butaság, és minimum tudatlanság, mert az rosszindulat jele lene, ha látja a testvére küszködését, és nem mondja el neki:
Mal 3:10 Hozzátok be a tizedet mind az én tárházamba, hogy legyen ennivaló az én házamban, és ezzel próbáljatok meg engem, azt mondja a Seregeknek Ura, ha nem nyitom meg nektek az egek csatornáit, és ha nem árasztok reátok áldást bőségesen.
Mal 3:11 És megdorgálom értetek a kártevőt, és nem veszti el földetek gyümölcsét, és nem lesz a szőlőtök meddő a mezőn, azt mondja a Seregeknek Ura.
Mal 3:12 És boldognak mondanak titeket mind a nemzetek; mert kívánatos földdé lesztek ti, azt mondja a Seregeknek Ura.
Ki ne szeretné ezt? Miért vegzálás ezt hírdetni, főleg ha működik? persze csak hittel, nem kényszerből működik.
Gömb 2017.02.11 17:13:57
@Báthory Ödönke: a buzdítás miért jelenti nálatok, hogy kötelező? Az lenne kötelező, ha vezetnének egy listát, és aki nem fizet az nem jöhet. de ilyen nincs. pár éve ide járok, de nem hallottam hogy kötelezővé tették volna, prédikáltak róla, van aki szerint Isten kötelezővé tette, de ez nem igaz, Jézus is csak nem elvetendőnek tartotta. És az számít, amit az Ige mond, nem emberi vélemények.
Augusztus 29-én emlékeztünk meg a magyar és európai történelem egyik legnagyobb tragédiájáról, Buda elestéről. Az oszmán hadsereg egyetlen európai latin keresztény fővárost foglalt el, és ez egyben az iszlám hódítás legnagyobb sikere is volt Európában. Buda 1541-es bevétele az egész korabeli nyugati…..
Egy nappal azután, hogy az ISIS Magyarországot is megfenyegette, meglepő és nyugtalanító elemzést közölt a Commentary magazin. Mint írják, az Iszlám Állam Al-Naba című kiadványa felszólította az európai dzsihadistákat, hogy a jövőben ne az Izrael elleni harcra összpontosítsanak, hanem a “közeli…..
"Nézz föl az égre és számláld meg a csillagokat! Ahogy azokat nem tudod megszámolni, úgy a te magod is megszámlálhatatlan lesz!" – A Teremtés könyve 15. fejezetében elhangzó kijelentés a Biblia egyik legismertebb és legtöbbet hangoztatott ígérete, ami mai napig mind a zsidóság, mind a keresztények…..
Alig 12 kilométerre az ISIS uralta Moszultól, egy amerikai filmrendező és “startupper” forradalmár kiképzőtábort üzemeltet keresztények számára, hogy képesé válljanak harcolni az életükért és hitükért a kegyetlen iszlám terror hadsereggel szemben. Matthew VanDyke, aki…..