Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr_freak

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy évvel a Fidesz- győzelem után ment ki annyira a botox Lendvai Ildikó arcából, hogy kiderüljön: nem őszinte a mosolya. Lendvai Ildikó arcán brit politikai elemzők egy múlt heti nyilatkozatát nézve a mimika nyomait vélték felfedezni. A feltevés néhány nap múlva igazolást…..
dr_freak 2011.04.21 09:46:53
@taxi546: Ezt most nem kellett volna! :D
Meg aki ott dolgozik, így én is...Hiteles story alant:   Édesanyámmal közös munkáltatónál álltunk alkalmazásban. Édesanyám jogviszonya 1986-ban kezdődött, az én jogviszonyom 1994-ben kezdődött a jelenlegi munkáltatónk jogelődjénél. Idén március elején édesanyám…..
dr_freak 2011.04.14 16:58:10
@nyíregyházi betti: Én azt nem vitatom, hogy a jogos jussukat akarták megkapni! Viszont attól még, hogy egy helyen dolgoznak és rokonok, egymás munkaviszonyához jogilag semmi közük, így milyen alapon megy be intézkedni más helyett? Persze segítsen a háttérből, adjon infókat, írjon levelet, stb, de nehogy már együtt menjenek a munkaügyishez reklamálni! Jogilag semmi köze az anyja szerződéséhez, munkaügyi vitájához, azt persze megértem, hogy érzelmileg érintett, és segíteni akar.
dr_freak 2011.04.14 17:06:23
@Visegrádi: Ezek szerint tényleg én vagyok a kivétel, aki soha nem menne be senki helyett/mellett intézkedni, és soha nem hívnék magammal senkit, hogy fogja a kezem. Persze a hozzátartozók, szakavatottak véleményét kikérném, és felkészülten mennék, ill. én magam is segítenék másnak, de csak a háttérből, mert úgy gondolnám, hogy a személyes megbeszélés kizárólag az érintett dolga. Kizárólag ügyvéd jelenlétét tudnám elfogadni ilyen helyzetben.
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
Tisztelt Praxis blog,   Ez a történet életem egyik legkeményebb kórházi története, úgy hogy a családomban több orvos is található és azt hiszem nyugodtan mondhatom, alaposan ismerem az egészségügy helyzetét, a közalkalmazott orvosok és ápolók körülményeit,…..
Sziasztok!!! Lenne nekem is egy történetem ami még nagyon friss és tanácsra is szükségem lenne benne. Dolgoztam egy helyen egy magántulajdonban lévő cégnél mint üzemvezető. Amikor kezdtem kaptam egy laptopot mint munkaeszköz. Hát úgy alakult hogy nem igazán jöttem ki a…..
Praxis Perverz nőgyógyász 2011.02.02 14:22:00
Sajnos a családomban elég sok rossz tapasztalat van különböző orvosokkal kapcsolatban és hiába még csak 17 vagyok, már nekem is sikerült belefutnom egy olyan emberbe, aki megalázott és aki miatt azóta is félek a nőgyógyászoktól.     A barátommal egy éve vagyunk…..
Tisztelt Cím! Az egyik blogban olvastam, hogy Önöknek lehet írni, ha valaki érdekes munkahelyi történetekről tud. Ezért bátorkodom megosztani Önökkel és minden kedves olvasóval az alábbi történetet. Minél többen tudják meg, hogy milyen dolgok történhetnek ebben az országban,…..
Két diplomával, több idegen nyelv alapos ismeretével kerültem bele a “cséplőgépbe”. Feletteseim alacsonyabb végzettséggel, valódi idegennyelvtudas nélkül, én meg merhetetlen türelemmel és szakmaisággal. Valahogy kihúztam ott öt évet. Sajnos rengeteg az ilyen…..
dr_freak 2011.01.18 11:34:54
@telkoe: Így van, és ha az ember ennek tudatában van, akkor pláne próbálja meg a konfliktusokat elkerülni, különben elvágja magát azon a területen... Ezért írtam, ha nem bírja a gyomra, akkor is érdemes inkább csendben odébbállni, mint szembeszállni. Egy fecske nem csinál nyarat.
dr_freak 2011.01.18 12:37:53
@fogsunder: Én azt nem állítottam, hogy a magas státuszt betöltők kivétel nélkül értelmesek, és megérdemelten jutottak oda, ahol vannak. Viszont ha te beosztott vagy, és nem vagy abban a helyzetben, hogy csak úgy válts, és tegyük fel, buta a főnököd, akkor végképp nincs értelme leállni vitatkozni. Vagy megpróbálod elviselni, mert nem tehetsz mást, vagy lelépsz. Szerintem nincs értelme a posztban felvázolt helyzetben harcolni, és ezzel elvágni magad...

Ja, és nem akartam a posztolót támadni, csak leírtam egy másik nézőpontból is a dolgot, hogy bizony, aki szembeszáll az igazságtalansággal, az sem mindig ártatlan. Ennyi.
dr_freak 2011.01.18 13:02:25
@telkoe: Én sem feltétlenül vagyok a konfliktuskerülés híve, de ha látod, hogy hülyék/korrupt emberek vesznek körül, akik ráadásul később még meg is szívathatnak, akkor nincs értelme harcolni, csak magaddal szúrsz ki. (A lopást, sikkasztást én is kapásból elutasítanám, ezt megértem.)
Alan Ball, a true Blood - Inni és élni hagyni című sorozat készítője színészként kezdte karrierjét, de az írás mindig is jobban érdekelte. Először színdarabokkal próbálkozott, majd a Cybill című sitcom mellett dolgozott a tévében, amit ugyan kimondhatatlanul gyűlölt, de…..
dr_freak 2010.11.24 17:16:41
@Mrs. Jackman: Nem, én mindig angolul nézem, de nem is a hangjukkal van bajom, hanem a mimikával, főleg Taráéval. Iszonyú erőltetett, amikor pl. megrémül, és remegő arccal mondja a szövegét. Rossz nézni. Annyira hiteltelen - szerintem.
Én 10 évig próbálkoztam eredménytelenül 3. gyermekem megszületése után. 1998. június 18-dikán törvénytelenül kaptam meg felmondásomat (ugyan jogutód nélkül megszűnt a munkahelyem, de a felmondásba azt írták, hogy nem vállaltam el a felajánlott állást). Szerintem senki sem…..
dr_freak 2010.09.28 10:35:32
@kolbászoszsömle: ez igaz, hemzseg a helyesírási hibáktól a poszt - és ezt pedagógus írta?