Regisztráció Blogot indítok
Adatok
évapécs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A frissen gyúrt tészta törődésünk, szeretetünk egyik jele, hiszen munkás és időigényes, mégis megéri a fáradtságot.  Tésztát gyúrni nagyon jó dolog! Arról már szó volt hogy idő meg munka, nos a házi tészta készítésének harmadik fontos tényezője a jó minőségű…..
Süllõcske csodás posztja a churutról - mint örmény vagy székely fûszerrõl - megihletett. Ezt ki kell próbálni, ha kicsit másképp is!..
évapécs 2013.08.09 19:43:04
@süllőcske: szívesen küldök majd mintát mindkettőtöknek, ha megírod mailben a címeteket! Nekem jó sok lett, ennyi szárított ecetet ebben az évszázadban úgysem tudok egyedül elhasználni.
Szerintem nem karamellizálódott, az enyhén sárgás színét a zöldfűszereknek tulajdonítom. Jelen esetben kevés zsálya, rozmaring és sok petrezselyem.
Tisztatészta Az idő múlása 2012.04.04 08:00:00
Tavaly ilyenkor izgatottan és egyben teli félelemmel vágtam bele a blogírásba. Vajon kíváncsi lesz valaki egy lány kalandozásaira a tészták világában? Elegendő lelkesedés és szeretet van bennem ahhoz, hogy átadjak egy életérzést? Lesz minden tésztához egy emlék, egy…..