Adatok
évapécs
0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A frissen gyúrt tészta törődésünk, szeretetünk egyik jele, hiszen munkás és időigényes, mégis megéri a fáradtságot.
Tésztát gyúrni nagyon jó dolog! Arról már szó volt hogy idő meg munka, nos a házi tészta készítésének harmadik fontos tényezője a jó minőségű…..
Süllõcske csodás posztja a churutról - mint örmény vagy székely fûszerrõl - megihletett. Ezt ki kell próbálni, ha kicsit másképp is!..
évapécs
2013.08.09 19:43:04
@süllőcske: szívesen küldök majd mintát mindkettőtöknek, ha megírod mailben a címeteket! Nekem jó sok lett, ennyi szárított ecetet ebben az évszázadban úgysem tudok egyedül elhasználni.
Szerintem nem karamellizálódott, az enyhén sárgás színét a zöldfűszereknek tulajdonítom. Jelen esetben kevés zsálya, rozmaring és sok petrezselyem.
Szerintem nem karamellizálódott, az enyhén sárgás színét a zöldfűszereknek tulajdonítom. Jelen esetben kevés zsálya, rozmaring és sok petrezselyem.
Tavaly ilyenkor izgatottan és egyben teli félelemmel vágtam bele a blogírásba. Vajon kíváncsi lesz valaki egy lány kalandozásaira a tészták világában? Elegendő lelkesedés és szeretet van bennem ahhoz, hogy átadjak egy életérzést? Lesz minden tésztához egy emlék, egy…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Szoktam tésztát gyúrni. Van, mikor megszürkül, pedig csak liszt és tojás van benne. Áruld el kérlek, ha tudod, hogy ez miért történik!?