Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vegyéllevegőt!

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha eddig bizonytalan is volt az idő, Katsdorfban reggel nagyjából már olyan hőség volt, mint egy atomreaktor belsejében, nem véletlen, hogy Merkel be akarja ezeket tiltatni. Ilyenkor még talán egyet is értek vele. Persze Merkel az Németország, mi pedig még Ausztriában, de a nap…..
Valakinek nincs ötlete, mi alapján működnek a szökőkutak az újdonsült Károly "sugárúton"? Csak mert hol mennek, hol meg nem. A minap arrafelé mentem haza, meglesni, esti kivilágításban hogy néznek ki, erre nem működtek, csak a kockafák voltak LED-fénnyel halványan meghintve. Amikor meg napközben…..
 Ha már kormányunk az államadósságot, illetve annak csökkentését prioritásként kezeli az ország gazdaságpolitikája szempontjából, érdemes körüljárnunk a témát, hogyan is sikerült felhalmoznunk a GDP hozzávetőleg 80 %-ra azt; valamint a téma kibontása kapcsán néhány…..
Kicsit izgulok, mert jellegzetes magyar fogyasztóként még sosem kóstoltam eredeti Löwenbräu-t, csak a hazai adaptációt. Azt viszont már annyit szidtam, annyi helyen, hogy minden pillanatban várom a Borsodi marketingosztályának ejtőernyős különítményét, vagy egy levélbombát, vagy…..
Vegyéllevegőt! 2011.03.10 17:31:23
Nézni is para! 00:28-nál érdemes figyelni a kutyát, az egyik legjobb, de végig feszes a tempó. ..
immobull Dubaj üres tornya 2011.03.03 10:00:00
2010 első napjainak nagy eseménye volt, hogy elkészült a Burj Khalifa, ami Dubaj látképét alapjaiban változtatta meg. Az építmény már 2007-ben, az építkezés alatt elnyerte a világ legmagasabb épülete címet, a végső magasságot azonban a hivatalos megnyitóig…..
Az egyszeri Tunéziában vakációzó éppen annyira ismeri a helyi belpolitika helyzetét, mint a partivonattal a Szigetre érkező külföldi Tarlós Istvánt. Rögtön más lesz persze a helyzet, ha lőnek és nem a nagyszínpad előtt. Ettől még mindig nem fog érdekelni minket, ki lesz az új…..
Már számomra is kínzó ez az állandó kínázás, hogy így jön a távol-keleti világuralom meg úgy jön az új hegemón. Azt tudjuk egy ideje, hogy úgy 2050-re Kína gazdasága nagyobb lesz, mint az Egyesült Államoké, de két olyan mentsvár maradt, két olyan mutatóba azért…..
Bornírt Blog Horváth Éva pinája 2010.09.14 20:56:00
Ez a bejegyzésünk kizárólag 18 éven felülieknek szól! Nem titkolt célunk, hogy a bornírtság leleplezése iránt érdeklődő, pallérozott elméjű olvasók mellett a szélesebb olvasóközönség kegyeit is elnyerjük, így ma orbánozás helyett Horváth Éva eleddig publikálatlan pinája van terítéken. A 2005-ben…..
Bármennyire is meglepő, habár mégsem éltek úgy, mint a mai fiatalok, már a dédszüleink idejében is léteztek fitnesz gépek...
Vegyéllevegőt! 2011.01.03 20:48:09
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
Rég láttam és most nagyon örültünk egymásnak. Kb nyolc éve ismerjük egymást és kisebb-nagyobb kihagyásokkal ugyan, de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Amikor hosszú hónapok telnek el érintkezés nélkül, akkor is ugyanott folytatjuk a beszélgetést, ahol épp abbahagytuk.  …..
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
Tegnap a Facebook rajongói oldalunkra (katt IDE, hogy csatlakozz) feltettem James Franco képeit, amint kék szemfestéssel és égővörös rúzzsal drag queenként pózol Terry Richardson kamerája előtt, most pedig az alfahím Lenny Kravitz mászkál magassarkú csizmában. Kíváncsi lennék:…..
Pénteken és szombaton, okt. 8-9-én a Mezőgazdasági Múzeumban a belga sörök kerülnek terítékre. Péntek szakmai nap, ide csak kereskedők, szakmabeliek jönnek, 8-án 12-től ötig azonban bárki jöhet kóstolgatni, a belépő 2500 - és lefogyasztható, ami a belga sörök ismeretében…..
Egész nyáron azt találgatta a sajtó, vajon hová költözik a leköszönő köztársasági elnök. Nem igazán kényeztették el Sólyomot, nővérszállót, volt drogambulanciát és romos villákat akartak rátukmálni. Nem is értem, miért nem ugrott be mindjárt az illetékeseknek az…..
Vegyéllevegőt! 2010.10.04 14:52:07