Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riana

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
Riana 2012.11.04 13:17:25
Kedves Stefánia!

Csak velem született, és azóta folyamatosan fejlesztett intelligencia szintemnek köszönhetően nem neveztelek hülye kurvának.
De ha nem ilyen lennék, annak neveztelek volna....
Igazán gratulálok, mert te aki olyan nagy magyarnak vallod magad, sőt... MAGYARNAK, kiválóan képviseled azoknak az embereknek a csoportját , akik nagyon határozottan, nagyon keményen, és nagyon mindentudóan tudják elmondani a másik életét. Mert te olyan baromira tudod, hogy a másik miért ment el, hagyta ott az országot, milyen körülményekből menekült onnan, és hogy hová indult. Te tudod... Te tudod azt is, hogy mi rohadt gyávák vagyunk, mert emberi módon szeretnénk gyerekeinket felnevelni, mert nem akarjuk azt mondani nekik " hogy ma nincs ebéd, mert Orbán Viktor remekül helyt áll a rá nehezedő nyomás miatt", csak az országot teszi tönkre, csak az embereket hozza lehetetlen helyzetbe. Te hülye köcsög, te... Te mindentudó... ugyan meséld már nekem, ( a gerinctelen féregnek), hogy hazaszeretetből kellene éhen döglenem, vagy éppen ki kellene nyalnom ennek a tetves senkinek a seggét, mert ő remekül " helyt áll" a fizetéséből... Én csak a fele fizetéséből is boldogan eléldegélnék, és bőszen hirdetném hogy, én kitartok, és igen....
Menj a francba, vagy keress egy szimpatikus kötelet, egy jóképű szöggel és kösd fel magad, pláne ha már neked sem lesz mit enned, és a gyerekeid értetlen szemmel néznek rád, hogy : " akkor most mi van?!"
Hülye köcsög.