Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Dob

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az Index is megírta, a Győr Plusz Rádió tartotta a lelket az M1-esen hosszú órákra - néhány esetben majdnem egy napra - beragadt autósokba, egyikük, Orosz Sándor (a Kreatív képén) 27 órát ült a stúdióban, hogy összehozza a rászorulókat a segíteni vágyókkal. A Kreatív…..
_Dob 2013.03.19 14:33:14
Az Aviva-díj kiállítása láttán lehangoltan állapítottam meg, hogy a magyar és nemzetközi kurátorokra olyan hatással van a grafikonművészet, mint a milliárdosfeleségre a Louis Vuitton. Ennek a korszaknak persze vége lesz, amit az is jelez, hogy a világ kiállítótermeiben azért…..
Amikor először átfutottam az Apple I árveréséről szóló cikket, meglepődtem, hogy alig 200 dollárról indul a licit - újkorában is 666.66 dollárba került a gép, ami azóta az informatika egyik mérföldköve lett, tehát inkább jelentősen drágulnia kellett volna, de elintéztem…..
_Dob 2010.11.12 14:21:16
Csak nem megy minden simán a Fox legújabb üdvöskéjének tekintett Spielberg-sci-fi forgatásán: hiába van meg végre a teljes szereplőgárda, most az írók közül rúgtak ki párat. Korábban írtuk Index anyánkon, hogy a minden idők legdrágább tévés pilotjának ígérkező projekt…..
Ismeretlen szerzőtől... a "badge"-et pedig köszönöm :))   A modoros online tanácsadó  A modoros online tanácsadó a webipari kasztrendszer egyik legjobban beazonosítható és legkarakteresebb eleme. A modoros online tanácadó a Facebook legnagyobb hazai…..
_Dob 2010.11.03 11:48:09
Halottak iwiwen. Szóval ismét itt van az oldal, és megpróbálok minnél több halottat szerezni iwiwről, myvipről. Lehet ez egy kicsit durvának tűnik, pedig nem az. Ha szeretnél Te is szerkesztője lenni eme csodás oldalnak, akkor dobj egy emailt [...] és a többit megbeszéljük. A…..
_Dob 2007.12.03 10:31:17
Ezt én akartam meglépni, már megvolt az üzleti terv. www.iwid.hu lett volna (Internet Who Is Dead), és együttműködött volna az iwiw-el, mert a T-Online is belátta volna, hogy updatenek kell lennie, és nem érdemes halottaknak emailt spamet küldeni. Illetve ezzel a jelöléssel megint célzott reklámokat lehet nyomni a közösségnek.
comment:com Nyúlt a Fox? 2007.09.18 13:41:00
Rövidesen debütál a FOX egyik újonca (a hivatalos sajtópremierre már sort kerítettek a New York Television Festival keretein belül), de máris áll a báll a sorozat körül, ugyanis egy Pete Hamill nevű író azt állítja: a sorozat alaptöllete tőle származik, és a kutya sem kérte az…..
Tessék elképzelni, hogy nagy a baj, rettentően: állig felfegyverzett terroristák fenyegetik Budapestet, hat óránk van az atombomba robbanásáig, kihez forduljunk? Talán Buci Bauer (copyright by Bruti) kommandóshoz a Tűzvonalból? Hívjuk Lindát, hogy lerúgja a töküket a Babettáról…..
_Dob 2007.09.17 18:37:11
Vizsgázik a Tűzvonalban a második résszel. Nem volt hibátlan az első, de annyira legalább kíváncsivá tett minket, hogy leülünk a tévé elé újból. Lesz benne Trokán Péter is, aki János, az erdész volt a Szomszédokban, de itt nagyon bedurvul (m1, 19:55). Utána Szólás…..
_Dob 2007.09.16 18:13:39
_Dob 2007.09.16 18:27:46
comment:com Emmy-gála ma éjjel 2007.09.16 10:30:00
Nem feledni, hajnal 2, AXN. Mi is livebloggolunk, a junkie is, lehet majd keresztkommentelni, éljen a webkettő. Az Emmyről még többet itt lehet megtudni, winnie annyira jól összeszedte, hogy mi már nem is kínlódunk vele, mert minek. Kudos...
 Legalább is így aposztrofálják megálmodói azt a hihetetlen csodát, hogy 2010-ben Pest környéki halacskák vehetik a napszemüvegeiket ha aludni akarnak, mert állandó éjszakai kivilágításra bekábelezik ezen a szakaszán a Dunát, hogy az is ússzon, fényárban, meg a partján…..
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..
Eddig mindenki csak legyintett a Google Apps-ra, vagyis a Google webes irodai alkalmazáscsomagjára, mondván, nagyvállalati környezetben nem tudja felvenni a versenyt a Microsoft Office-szal vagy a Lotus Notes-szal. Dehogynem. A Google ma jelentette be, hogy megállapodott a Capgeminivel. Vagyis…..
Dawe Winertől és Robert Scobletől jött az infó: most hallották az CNN-en, hogy mindenki, aki túl korán vásárolt iPhone-t, visszakap 100 dollárt. Megjött a megerősítés is. Steve Jobs az Apple honlapján tett közzé egy nyilatkozatot, melyben megérti a sok csalódott korai…..
Aki már rendelt magának törnivaló Apple-mobilt, most alaposan megszívta, mert a 8 gigabájtos verzió kétszáz dollárral olcsóbb, mint tegnap. Potom 400 dollárért hazavihető. Emellett fontos hír, hogy az iTunes wifis zeneboltja a mobilról is elérhető lesz. Az iTunes valamikor…..
A Second Life berobbanása óta folyamatosan téma, hogy vajon mikor készül el az első egész estés mozifilm, mely kizárólag a virtuális világban játszódik. A HBO beelőzött, és állítólag hatszámjegyű összeget fizettek dollárban a My Second Life című áldokuért, melyet Douglas…..
_Dob 2007.09.05 13:49:57
Egyből kipattantak a szemeim tegnap éjjel, amikor elolvastam Joshua Greenbaum postját a ZDNeten arról, hogy ha feltöltök egy dokumentumot a Google Docs & Spreadsheets-be, akkor az automatikusan a Google-é lesz, és ők szabadon fel is használhatják az általam feltöltött doksit. A…..
comment:com Hírek ebéd mellé 2007.08.28 12:17:00
Megvan a FOX új zenés vetélkedőjének két zsűritagjának neve: Shelie E. és a Goo Goo Dollsból John Rzeznik. A The Next Great American Band címre hallgató műsorban egyébként zenekarokat keresnek majd.Kevin Smith így reagált arra a kérdésre, hogy milyen lesz a Battlestar…..
_Dob 2007.08.28 16:43:05
A Yamagato Fellowship elég régi oldal, de grautálok a találathoz.

Pár szintén Heroes-os oldal, ha már itt tartunk:
-
www.primatechpaper.com/ (rejtett tartalommal - About us lapon, lehet találni)
- www.samantha48616e61.com/ (Wireless blogja, most pang, de korábban aktuális volt)

Ennyi ment fejből.. itt van még pár:
heroeswiki.com/Heroes_360
_Dob 2007.08.28 19:08:55
Insolent:

"I could use your help. If you haven't already done so, go to Primatechpaper.com, fill out an application now and then come back here and follow my trail.

OK, ready? Now go to:

Primatech Paper's "About Us" page. Scroll over the "P" in their logo. Find the helix? Good. Click on it.

Once prompted enter…

Username: bennet
Password: claire

This will bring you to an Assignment Tracker titled subfolder Group C3. These are a guy named Bennet's files.

I believe this "paper company" employee is someone I formally only knew as "the man in the horn-rimmed glasses". He trained me, tested me, and led me to believe he was part of America's CIA. Then he sent me to Africa (Tanzania) and hung me out to dry.

Why? Don't know. That's part of why we're here. I'm looking for some help. I'm looking for some answers.

Before I go further…I digress…

I have a special ability. If it's digital information, I can see it, hear it, navigate it, and manipulate it. I don't need to plug into a desktop of a PDA to do so either. It all just comes to me.

Don't ask me how. It's one of the answers I'm seeking. This Bennet guy may have given me this ability. Injected it into me. Built me this way. Made it "manifest". Maybe it was always in me. Not sure. He also seems to be tracking me.

Want some proof?

I traced a package to that Primatech Paper Company. It was for a pneumatic isotope injector. Please tell me why a paper company needs that?

I think he's either finding or building more people like me. Sending us on missions and poking and prodding us for who knows what.

Want more proof? Check out my file – C3001

Username: bennet
Password: HGghx11a

Don't mind my psych report, you can't trust those doctors. What do they know about how I communicate my emotions?!

Anyway, I left a clue buried in my profile. It's the password to get into file C3004. If you found it already, then you're the type of person who's help I could use.

For those of you who use(d) Cliff's notes for book reports…

Username: bennet
pswrd: GGeh81zu

This is Gabriel Gray. If you read the papers, you may know him as "Sylar". If you read his file, you'll soon learn he can't be trusted.

He has unhealthy compulsions and is dangerous to my cause. I think he's killing other people who have "special" abilities like mine.

Right now I'm all about finding more people who can help and building a team around Gray is definitely not a good place to begin.

That's it for now. Searching for more. Will keep you posted.

If you have any leads or ideas about who this Primatech Paper Company or HRG guy really are, send a text.

I'll be listening."
Ez a szombat is jól kezdődik, a Filmmúzeum újra Monty Python Repülő Cirkusza-maratont nyom reggel 9-től 23:25-ig, 23 rész, 23-szor félóra könnyfakasztó röhögőgörcs. Ezzel egészen jól kihúzhatjuk nyolcig, akkor viszont egyértelműen a szuperaranyos Cápamese (20:10) a nyerő a…..
hángörienidiocc Végre vége van 2007.08.15 16:51:00
Mármint a Szigetnek. Azt hiszem ez volt az első év, hogy örülök ennek és az utolsó év, amikor huzamosabb időt töltöttem kint. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt fogom mondani, de hiányoznak a mindig részeg és állandóan kéregető pánkok. Nem szerettem őket, amíg ott…..
A mai napon nehéz lesz választani A tanú és a Nap, széna, eper között. Mindkettőt láttuk már ezereszer, de mindkettő olyan film, amit újra és újra megnézünk. Ha elegünk van a magyar valóságból, meg a sötét ötvenes évekből, akkor kapcsoljuk a Nap, széna,…..