Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinkrabbit

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönet Mindenkinek, aki szereplőként, munkatársként segített! A forgatásunk jól sikerült. A vágást holnap kezdjük Herpai Sárával.  Ezen a linken olvashatjátok a film.hu képes beszámolóját: http://magyar.film.hu/filmhu/hir/lannya-valik-uszni-kezd.html..
Szóval még van egy napunk...Tegnap pedig volt egy próbánk, ahol Lisztóczky Hajnalka, koreográfussal és a filmünk mozgásrendezőjével felraktuk az első öltözős jelenetünket, ami 9 szereplőnk(Abigél, Anita, Erdősi Eszter, Szőke Eszter, Kíra, Szilvi, Viki, Zsófi) segítségével…..
A Pinkwatert hosszan készítjük elő, két nap múlva kezdődő forgatásunkhoz összeállt a stáb:Dombrovszky Linda első asszisztensként viszi az előkészítést, Forgács Nórával és a frissen stábba került Görögh Árpival.Az elsőre lehetetlennek tűnő feladatot, a film teljes…..
http://www.youtube.com/watch?v=OPL0AcO_eKMA fenti linken megnézheted a PINKWATER musical jelenetének moodját. A klipet Sági Robi vágta. A Pinkwaterfilm Youtube Channelen találsz még teszteket és anyagokat az előkészítésből...
Szia,ez egy blog, ami jelenleg is alakul, egészen filmünk forgatásáig, keddig.Pinkwater című elképzelésünket két éve kezdtük fejleszteni, azóta nagyon-nagyon sokan dolgoztak benne és dolgoznak még most is, a célegyenesben. A film első változata egy elsős rendezés vizsgára…..