Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyvv

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Mt olvasók!   Sürgős segítségre volna szükségem. Egy maszek kisboltban vagyok eladó majdnem három hónapja. Nem ez álmaim munkahelye, de mivel elmúltam már 50, nem ugrálhatok kedvemre. Két műszakban dolgozom, reggel 6-tól 2-ig, illetve 2-től este 10 óráig. Hamar…..
gyvv 2012.01.03 03:09:44
@aha, persze: A te hozzászólásodat is lehetne törölni nyugodt szívvel... A 3. bekezdés is hozzátartozik a történethez, így egy kicsit könnyebb beleélni magad. Vagy ennyire fárasztó volt végigolvasni azt a 3 mondatot?
Sokat hallottunk már a tőkepiac sötét oldaláról, de akkora lóláb ritkán lóg ki a bankházak falai mögül, mint pénteken. A gazdasági portálok egy héten át futószalagon ontották a forint szakadása miatt aggódó, majd - a forint drasztikus erősödésén örvendezés helyett - az…..
gyvv 2011.11.21 00:37:12
@dekol84: Az egy dolog, hogy OV és társai tényleg elmehetnének valahová (és persze ugyanúgy a korábbi ellenoldal is), de te attól függetlenül egy hugyagyú, nagypofájú seggarc maradsz.
Újra-újra előkerül az alábbi téma, igaz, a szokásásnál kedélyesebben megírva, igazából csak az kérdés, Budapesten lehetne-e birtokvédelmi eljárást kérni a BKV ellen a hajnalonta sikító troli miatt?Nagy sóhaj nekem e témában írni. Hogy miért? Mert az isten háta…..
gyvv 2011.06.15 19:54:52
@Muster Mark: Háááát, nem is tudom... Mond csak, nem lehet hogy te valahol legbelül, egy egészen kicsit, geci vagy?
Rendkívül fontos lenne, ha Magyarországnak sikerülne magát a roma integráció élharcosaként asszociáltatnia, és persze azzá is válnia. (Fotó: fidesz.hu) Tegnap az EU roma integrációs stratégiáját megvitató konferencia nyitóülésén Orbán Viktor arról beszélt, hogy a jövő…..
gyvv 2011.04.27 08:21:37
Szerintem a cigányokat a következőképpen lehetne integrálni (és remélem a kormány is ezt a hosszútávú megoldást választja): minden nem cigány családnak kötelezően be kell fogadnia egy cigány fiatalembert, akihez hozzá kell adnia a lányát. Ahol a családban két (vagy több) lány is van, ott természetesen több cigány fiatal is befogadható lenne. A befogadottak a továbbiakban a nem cigány családban élnének, onnan el nem költözhetnének.

A befogadás koordinálására olyan területileg illetékes hatóságokat kell létrehozni, melyek karhatalmi szinten a testi kényszerítést is alkalmazhatják az ellenszegülő családokkal szemben. A befogadó a családokat azonban a kormány a befogadott cigányok számától függően anyagilag támogatná, aminek a forrását azok a nem cigány családok biztosítanák, ahol nincs lánygyermek, vagy még nem ivarérett, tehát a befogadás nem megoldható. Javasolnám az említett nem befogadó (de a legjobb lenne eleve a "kirekesztő" jelzővel illetni) családok kiskorú lány, vagy fiúgyermek után járó családi pótlékjának átirányítását a befogadó családok felé erre a célra.

Ezzel a módszerrel - bár tudom, hogy sokan mindenféle negatív rasszista jelzővel illetik majd - megoldható lenne a cigányok integrációja, mivel így nem hogy a társadalomba, hanem egyenesen családokba integrálnák bele őket.

A cigány családok lánygyermekei továbbra is a saját családjukban maradnának, ezzel is támogatva az édesapjuk (mint szavazó) lehetőségét (továbbiakban: jogát) a gyermekével való szexuális kapcsolat létesítésére, a fajtiszta cigányság fennmaradása érdekében, mint alternatíva, ha az integráció mégsem sikerülne a társadalom esetleges negatív visszhangja és a rasszista jobboldal előretörése miatt.
Nem szerettem volna húsvétkor dühöngeni, szép az ünnep, szép az idő, a kislányom izgatottan várja a nyuszit. A rossz hírek azonban utolértek. A gyöngyöspatai történetről van szó. Hosszú és sok elemében érthetetlen eseménysor végén most megint ott tartunk, mint oly sokszor az…..
gyvv 2011.04.24 05:40:20
@vanvelemenyem:
"És mi van akkor, ha a szikszói gyilkosságot azért követték/követtették el, hogy a cigányellenes érzelmek megint és ott is fellángoljanak??? ...."

Azzal, hogy dolgos cigányokra és gyerekre támadtak, pont a jobbikosok ellen hangolták a közvéleményt. Úgyhogy ha már mindenképpen megrendelőt kell keresni, azt talán a másik oldalon kellene.
w Magyar Gyermek X. 2010.12.12 11:40:00
Következő, karácsonyi szám VASÁRNAP.Leminősítés, korrupció, vadászgépek - egy hét gyerekeknek. ..
gyvv 2010.12.12 21:59:00
@knausz: ???????????????
Hütte Havazik a Mátrában 2010.11.25 06:00:00
"Szerda délután 4 órától több hullámban érkeznek a hózáporok 600 méteres magasság fölött a Mátrában. Még a talaj nem fagyott át teljesen így egyelőre csak vékony hólepel fedi a tájat. Várhatóan 5-10 cm hó lesz a hétvégén a Mátrában, ami még a sípályák…..
gyvv 2010.11.25 21:21:31
@LawrenceDesign: A "Bükkbe"? Márminthogy: bele?
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
Ha a magántévét megregulázza is az OVB, a köztévébe nem nyúl bele. A Vona Gábor panaszkodott, hogy nem hagyták, hogy a rasszista gyűlöletbeszédet tartalmazó reklámja lemenjen az MTV-n. Megint ez a kiegyensúlyozottság hiányzik. Persze a demokrácia félig-meddig ellenáll az…..
gyvv 2010.09.26 23:09:42
@11s11: A sorrend nagyjából rendben, de amikor pl.a gyerekeidet reggel iskolába küldöd, akkor kiktől félted jobban? Valahogy így: 1-99:cigányok, 100-:csányi-kocsis.
Az utóbbiak miatt a gyerekeid éhenhalhatnak, az első 99 miatt pedig elvéreznek az utcán, miután leszúrták őket a zsebpénzükért. Persze durván fogalmaztam, hiszen többnyire csak összevernék őket (na de azt minden másnap).