Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaksimánkatus

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamu és Feltámadás girls1 2011.04.22 01:52:00
Szilvi tegnap a munkából elugrott, hogy még "beszélgessen" kicsit az aktuálissal mielőtt még hazamegy a srác. Aztán visszament dolgozni, és igazi unalommal de különösen ügyesen dolgozott még rettentő sokáig.  Ma mindenhol volt. Ez volt…..
Hamu és Feltámadás Csajblog 2011.02.06 00:31:00
Na, igen. Néha elege lesz az embernek. "Egy barátnőmmel esett meg a következő"... Ő tényleg szereti a fasziját. Kedves vele mindíg, és megértő. Mellette áll, a problémáit átlátja, és segít neki tanácsokkal, szeretettel, kitartással. De lehet, hogy sok a három év…..
  Egy napja, hogy újra tudok járni. A járógipsz csodás dolog. Iskolába menni remek. A Móricz gyönyörű. Leértékelés van az összes ruhaboltban. (És én nem tudom felpróbálni a nadrágokat. ) A legnagyobb problémát számomra az jelentette az egész történetben, hogyan leszek…..
 Tegnap szerettem volna meglátogatni a nagypapámat, mert azt a hírt hallottam, hogy most újra találkozhatok vele. A házát könnyen megtaláltam, de a régi gangos lépcsőház nem tűnt ismerősnek. Arra jutottam, hogy biztos csak azért nem ismerem fel, mert régen jártam arra, még…..
A fenti megállapítás a közhelyszótárból származik, annak is a nő címszavánál található. Ha felcsapjuk a közhelyszótárt a közhely címszónál, ezt olvashatjuk: A közhely azért vált közhellyé, mert igaz. Briliáns. Blogunk egyik szerzőjének (azaz nekem) egyik alapvetése (és…..
csaksimánkatus 2010.12.09 14:10:08
 Tudom. Tudom, hogy értelmezhetetlen az összehasonlításom, és bármiféle versenyben a hosszúlépés nyerne. Már csak azért is, mert a Martini nem férfiaknak való, ezt lássuk be. De nem tehetek róla, én nő vagyok. Problémáim pár héttel ezelőtt kezdődtek. Addig ugyanis…..
Hamu és Feltámadás Megérkeztem 2010.09.27 00:02:00
  - Te is a húgom barátnője vagy? - Igen. - Akkor rocker vagy? - Nem. - Punk? - Nem. - Akkor valami hasonló? - Nem. - Akkor ki vagy Te? - Katus. Csak simán Katus. - Ez érdekes én is csak egyszerűen én vagyok… Ez a beszélgetés játszódott le köztem és egy kedves fiú…..
csaksimánkatus 2010.09.27 12:47:04