Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adama

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haragszom U2 2009.04.09 17:10:00
 Ha valaki nem értené, miért haragszom a U2-ra, annak szíves figyelmébe ajánlom ezt:http://www.youtube.com/watch?v=NdDBV6VX3fc&feature=relatedEzek is ők voltak.Így már valszeg érthetőbb:)..
adama 2009.04.10 11:42:01
Az RTL után a Tv2 is bejelentette februártól esedékes új műsorrendjét, illetve éppen most jelentik be egy sajtótájékoztatón, de mi már megírjuk a sorozatos részét a dolognak, hátha vannak türelmetlen olvasóink is. A csatorna két húzóneve, a Született feleségek és a House…..
A TvGuide.com-on olvastuk, hogy a Vészlelyzet agytrösztje távolról sem tett le arról, hogy George "félrebillentt fejjel mosolygok, oszt jólesz" Clooney-t visszacsábítsák akár csak egy röpke cameo erejéig, és ha jól gondoljuk a színész hevesen tagadó sajtósa is csak…..
adama 2008.09.23 14:17:32
Tegnap nem bírtam a belőlem kitörni készülő mazochizmussal, így megnéztem a Győr Stuttgart elleni meccsét. Magáról a meccsről inkább nem mondok semmit, mert minek. Aki látta, látta, aki nem látta, az meg szerencsés.Ellenben sokkal érdekesebb az, hogy miért nem láthatták ezt a…..
Sajtóközleményt hozott az elektronikus postás, örüljünk közösen: A SPORT TV örömmel jelenti be, hogy a 2008-09-es idénytől kezdve újabb négy évre megvásárolta a francia bajnokság mérkőzéseinek exkluzív közvetítési jogát.A közvetítések eddigi rendszere változatlan…..
Woody Allen egykoron kedvenc színésznője (és csaja) egy reggeli műsorban fákkolt egy kedélyeset, a tévések meg annyira meglepődtek, hogy ki sem sípolták a dolgot. Keaton éppen azt ecsetelgette, hogy bárcsak olyan ajkai lennének, mint a műsorvezető hölgynek, mert "akkor nem…..
adama 2008.01.17 15:05:20
Remélhetőleg mindenki jobban van már így délutánra, sikerült az első munkanap traumáit túlélni, és volt elég ásványvíz is a gyomorra - saját példánkból tudjuk, hogy olyan, hogy "kicsit másnapos" csak a romantikus regények írónői fejében létezik, az ember vagy…..
Csakazértis foci, ráadásul magyar áll az ajánló elején, a sport2 élőben mutatja meg mire jut a bajnok DVSC-TEVA a Fehérvár FC otthonában, már ha lesz egyáltalán meccs, hiszen mostanában a fehérvári futballisták sztárjkkal fenyegtőznek, stb. Kezdés 17:45, reménykedjünk. Lesz…..
Van itten ez a szolid, vidéki házibuli képsorozat, születésnap, miegymás. Tényleg semmmi különös, nyolcvan kép, hét oldalon keresztül szimpatikus emberek, férfiak, nők, gyerekek esznek-isznak, táncolnak, jól érzik magukat. Lemegy a nap, felkel a nap. Aztán hajnali 5 óra 13…..
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..
adama 2007.10.09 14:56:30
Tegye fel a kezét, aki csak a forma-1-es futam miatt felkelt vasárnap reggel hajnali hatkor! És félálomban, el-elbóbiskolva szorongatták a távvezérlőt, miközben a safety car után komótosan körözött a mezőny, vagy azért azt még hallották, amikor Palik László háromnegyed hét…..
Nem elég, hogy februárig várni kell a jelenlegi legjobb sci-fi sorozat záróévadára (jó, novemberben jön a Razor című duplarész, de az nem a folytatás lesz, csak "bónusz"), az atlantai DragonCon elnevezésű közönségtalálkozón a sorozat színészei bejelentették,…..
Én valamikor február elején vesztettem el a lelkesedésem a Kossuth tértől körülbelül ötven méterre. Hideg volt, az árpádsávos zászlók fagyottan csapdostak a szürke szélben, a tévériporterek csak az élő bejelentkezés idejére vették le a vastag, horgolt füles sapkát és a…..
Korábban írtuk, hogy a Veronica Mars kimúlásával Kristen Bell munkanélküli maradt, és rögvest mindenkinek csak ő kellett a sorozatához. A Lostban állítólag a hawaii forgatás miatt nem vesz részt (ej, pedig de jó lett volna), és ki tudja hányan keresték még meg jobbnál-jobb…..
adama 2007.08.20 12:04:40
comment:com Fábri, Dyga, Woody 2007.08.13 19:10:00
Összekavarva az időrendet rögtön a 141 perc a befejezetlen mondatból-lal kezdem az ajánlást, ami ugye kitűnő magyar film, Fábri rendezte, és olyan nagyságok játszanak benne, mint Dajka Margit, Latinovits Zoltán (Duna, 22:25). Sajnos jó későre rakták, de még így is megéri…..
A mai napon nehéz lesz választani A tanú és a Nap, széna, eper között. Mindkettőt láttuk már ezereszer, de mindkettő olyan film, amit újra és újra megnézünk. Ha elegünk van a magyar valóságból, meg a sötét ötvenes évekből, akkor kapcsoljuk a Nap, széna,…..
Subba A tiszta rockérzés 2007.08.08 11:38:00
Valószínűleg Magyarország legszórakoztatóbb fesztiválnapjáról csúsztunk le múlt hét pénteken. Bakács Tibor Settenkedő szíve csücskében, a "KASZA - Fesztivál és Kemping" fantázianevű négynapos kazincbarcikai rendezvényen az osztódással szaporodó Boney-M, "a…..
Nem vitás ez a nap cikke, sőt a hét interjúja. A Nők Lapja elbeszélgetett Sándor Pál filmrendezővel és állandó forgatókönyvírójával, Tóth Zsuzsával. Nem is interjú ez, inkább szerelmi vallomás, a cikk írója a beszélgetés alatt biztos végig a két filmes lábánál…..
adama 2007.08.08 16:30:17