Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pelikán_józsef

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolná a gyanútlan ember, hogy könnyű kaviárban és homárban turkálva megmondani filmekről, hogy túlértékeltek. Egyáltalán nem az. Természetesen ebben a kaviár és homár beszerzése is nehézség, de amikor a túlértékelt rendezőkkel foglalkozó listát írtuk össze, akkor…..
pelikán_józsef 2015.06.21 08:11:17
A háború gyötörte Budapest első békés hónapjaiban járunk. A rádió már naponta játsza Karády Katalin eredeti oroszból rakétasebességgel magyarított új dalát, a Katyusát; a Vilmos császár útján pedig sorra cserélik az utcatáblákat az egykori krakéler huszártiszt, majd…..
pelikán_józsef 2013.06.02 08:10:31
@JohnHenry:
Lágymányosi
Esztergom-Párkány
Megyeri
Szekszárdi
Dunaújvárosi

+ a Bajai kiszélesítése
Megdöbbenéssel olvastam újfent az Urbanista blog elkeserítő visszaemlékezését a hagymázas Nagy-Magyarország-nosztalgia jegyében. Miért kell ez? Miért nem tudjuk a múltat már végre lezárni, miért kell folyton holmi Nagy-Magyarországról ábrándoznunk, amikor soha nem…..
pelikán_józsef 2012.11.13 22:08:28
Tisztelt jobbikos hölgyeim és uraim, ez csak a kezdet. Nem tudom nem észrevenni a Gondviselés kesernyés humorát a történetben;  az antizsidó párt politikusa megtudja, hogy zsidó, az egyébként dehogynáci szervezet pedig azonnal kiokádja magából. (Hogy Vona szerint nemzetközi az…..
pelikán_józsef 2012.08.08 10:05:41
@bizony mondom: marketing szempontból
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
pelikán_józsef 2012.07.31 14:08:04
@-Sarq-: szerintem meg sosem volt igazán top-on, pontosabban nem volt jobb, mint most. Egész nap megy a közvetítés, ne hasonlítsuk azokhoz az időkhöz, amikor napi néhány óra volt a közvetítés, annak egy része felvételről - így kevesebb a hibalehetőség.
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
pelikán_józsef 2011.08.27 07:46:51
@Egyszarvu: Ne bagatelizáld.
Nem tudom mi a végkifejlet, de tegnap délután a rómain nem tudtam szekrényt használni, mert a kabinos éppen nem találta a szekrények kulcsát.
Hajcsatok Szepesi jelenti 2011.08.15 15:19:00
Szepesi Györggyel hirdeti magát egy elegáns sportmagazin, a címlapon a jövőre már 90 éves riporter legenda fotója alatt a Mr. Rádió felirat olvasható. Szepesi tényleg tökéletes választás, élő sporttörténelem. Az Aranycsapat tizenkettedik játékosa. És talán első beépített…..
pelikán_józsef 2011.08.16 08:59:08
@stikasz_1:
igen, ez az ami a leginkább érzékelteti a Szepesi tevékenységének a súlyát.
Lyken nemzetközi jegyet szeretett volna venni a Keletiben, szerintem nem mondok el újdonságot, hogy rá is faragott erre. Végül is ő a hibás, hiszen tudvalevőleg aki jegyet akar, az menjen ki napokkal korábban, nemzetközi jegypénztárnál esetleg már hetekkel korábban - de itt most nem…..
Gondolom, a múltkori süllyedő oszlopos sztori juttathatta Sam Joe eszébe saját történetét. Ő is az ilyen behajtástól védő eszköz kapcsán került konfrontációba egy taxissal, aki ahelyett, hogy megköszönte volna az információt, inkább nekiállt levélírónkat ijesztgetni.…..
Sorház 1910-ből. 1909-ben Karl Schmidt bútorgyáros új gyárat terveztett építeni az akkor még külön falu, Klotsche mellett. Mivel elkötelezett híve volt a Lebensreform ("életreform") mozgalomnak, úgy dönött, hogy az alkalmazottak-munkások, közép-és…..