Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TMhun

15 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbarátok Podcast #33 (2013. Július) 148 perc Beszélgetnek: Gergő, freddyD Téma: -Tűzgyűrű (Pacific Rim)-Farkas-A vasöklű férfi-A ravasz, az agy, és a két füstölgő puskacső-Kamera által homályosan -211-es cella-Europa Report-Bus 174-D, a vámpírvadász A…..
Ezúttal az Optimus 4X HD és L7 tulajdonosok örülhetnek, a mai napon elérhetővé vált Magyarországon is az Android 4.1.2 rendszerfrissítése a telefonjukra, uccu neki, az LG honlapjáról le is lehet tölteni tüstént. Élménybeszámolókat szeretettel várunk a kommentekben. ..
Korábban már mi is beszámoltunk a Google új játékáról, az Ingress-ről. Rövid összefoglaló azoknak, akik nem kattintanak a fenti linkre...: "Háttértörténete szerint a világon egy különös, misztikus, rejtélyes erő jelent meg, mely képes hatni az emberek akaraterejére. A…..
Újabb lepel hullt le a Google globálisan játszható nagyszabású alternatív valóság játékáról. A Niantic-projektről, a titokzatos előkészületekről, amik önmagukban is érdekesek voltak, már korábban írtunk, most végre egy nagyobb szeletet kaptunk a sztoriból. Sőt,…..
Most ütötte fel a fejét az Electronic Arts hivatalos Mass Effect 3 kísérőjátéka a Play Áruházban - kicsit megkésve sajnos, hiszen a ME3-at körüllengő hype már eloszlott - most éppen Diablóznak a világ gémerei. A játékot a Dead Space készítői jegyzik, ami a grafikát…..
Üdv! Nagyon  nagy sorry annak a kevés embernek is aki néha vette a fáradságot és felnézett ide, de egy eléggé nagy projektbe kezdtem bele az elmúlt 2 hétben és ez leszívja minden energiám. Na meg persze tanulni és szórakozni is kell néha, de amit elkészült szerintem eléggé…..
Üdv!A napokban sokat töprengtem hogyan kéne folytatni, de nem jutottam dűlőre. A gond, hogy rengeteg videós ötletem van azonban ezeket nem tudom, nem akarom vagy egyszerűen túl sokáig tartana megcsinálni így kb az ötleteim 80% sosem kerül publikálásra. Ami mégis kikerül többnyire…..
Szoftverek világa Party Póló 2011.12.28 17:35:00
Üdv! Nos most így karácsony végével kicsit unatkoztam azt egyik nap (ma) és mivel még nincs szilveszter így elütöttem valamivel az időt. Ezt még régebben találtam ki amiről most a videó készült. Bár nem lett a legjobb a minőség, de igazából csak kíváncsi voltam sikerül-e…..
Szoftverek világa Suli pályázat 2011.12.25 16:47:58
Üdv!Ma elkészítettem az első videómat az iskola pályázatára. Ezt teljesen normális módon tettem, de tervezem egy második videó elkészítését ahol inkább a vicceken lesz a hangsúly.Véleményeket kérek..... ..
TMhun 2011.12.24 14:10:43
@Borsesz:
Köszi. Azért sem volt pörgős mert igazából ez volt az első (Androidos) bemutatóm és nem az előző három ami már kint van a blogon :D
Üdv!Amit korábban írtam, hogy téli szünetben megcsinálom a gépet és a telefont meg is történt.A gép szépen szuperál végre és a telefon is ment pontosan tegnap estig...Nos én magam már hardcore felhasználónak mondanám és így tele a telefon mindennel. Ennek köszönhetően…..
Szoftverek világa A következő... 2011.12.22 19:00:00
Üdv!Annyi játék van a telefonon, hogy nem is tudom melyiket mutassam be előbb...Azonban a napokban (ma) megszereztem a Dead Space nevű horror sci-fi játékot, amelyre már régóta vágytam de nem futott a telefonomon, máig. Nem győztem kivárni amíg letölti a hozzátartozó fájlokat, de…..
TMhun 2011.12.22 10:07:18
@the killer master: Nem írtam én el. Tudom, hogy van másra is mint Android, de én azt mutattam be :)
TMhun 2011.12.22 10:56:36
@the killer master: Ja már látom mire gondolsz :D upsz
Üdv!Végre elkészült a videó, így nem is írok semmit :)Inkább nézd: ..
Üdv!Nem ezt terveztem következő videónak, de amikor megláttam a Market-ben tudtam, hogy most rögtön csinálok róla egy videót :). Aki ezt nem értené annak elmondom, hogy ez volt az első bemutatóm alanya még pc-n kb 1 éve.  És most indulok a PlayIt-re. Lehet csinálok róla egy…..
Üdv!A mai bemutató több szempontból is különleges. Igazából ez előtt volt egy másik videó is, de azt különféle okokból inkább nem publikáltam. A másik érdekesség pedig, hogy felvettem szépen a bemutató anyagát és amikor visszanéztem a videót akkor látom, hogy csak fekete…..
TMhun 2011.12.17 08:00:43
@kortabornok: Mert szinte mindenki csak pc-s játékokat mutat be. Androidot meg senki és amúgy is rengeteg játékom van rá :)

Itt az elején lesznek kis gondok igen. De androidon sokkal nehezebb beállítani a dolgokat mivel mindent egybe vesz fel (hang, kép, zene, beszéd) Így utólag állítani nehéz. De idővel belejövök, mit hogyan kell beállítani :)

Legalább van kinek csinálni a videókat :D
Rossz PC Juniorok Minecrafterek 2011.12.16 00:00:00
 Ma egy kimondottan Minecraft központú bejegyzést hoztam nektek a B&S Team és kaposiszellem jóvoltából:   ..
TMhun 2011.12.16 20:05:50
@Đ3LTA: Pont most csináltam egy videót és küldöm is be + ott a karácsonyi is :)
Szoftverek világa Egy kis csata 2011.12.14 20:54:00
Üdv!Úgy gondoltam amíg nem nagyon tudok videót csinálni, addig is írok néhány dologról. Ahogy a youtube-on böngésztem, találtam egy érdekes kis videót az kicsi zöld robotunk és Iphone-ról.Itt a két nagy rivális csatáját mutatják egy eléggé vicces és jól kinéző…..
Szoftverek világa Kis problem 2011.12.14 18:05:38
Üdv!Nos, most egy kis elmaradásban vagyok. Terveztem, hogy a héten több videót is publikálok. Az elsőt fel is vettem és meg is vágtam, de végül is a feltöltés előtt inkább töröltem bizonyos okok miatt és így már nem is lesz bemutatva. A többi videó sorsa pedig jelenleg…..
TMhun 2011.12.14 18:40:44
@kortabornok: Örülök, hogy valaki nézi a blogot és nem csak magamnak írok :)

Videókat már régebben is csináltam, de most úgy döntöttem kicsit komolyabbra veszem :) Csak most a technika nem engedi XD

Itt a régi csatornám:
www.youtube.com/user/csapatmester14