Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanci38

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszédem a mai Paks elleni tüntetésen. Kedves Barátaim!  Vannak olyan pillanatok a politikában, amikor az olajozottan működő lakáj-média dacára, amikor a mindenre kiterjedő propagandagépezet ellenére a hatalom megmutatja az igazi arcát. A paksi paktum megkötése egy ilyen…..
Sanci38 2014.02.03 15:08:55
@paksiswrong:
Megitélése!! Tehát ellenzése, bírálata.. köszönöm, ezt észrevettem, de előrébb nem jutunk vele, ez olyan mintha azt mondanám hogy feladata a biológia megitélése... szavaiból nem az tünik ki hogy olyan nagyon értene, inkább ellenzi.
Mondj pár müködü alternativát amely nem környezetszennyező,(naperőmü pl az!) egyenletes, kiszámitható energiát ad (szélerőmü nem) hosszuitávra is alternatívát nyújt és elegendő energiát ad(vizerőmű is kiesik így).. tehát marad a fosszilis és atomerőmű... ha van még amit tudsz és relative olcsó energiaforrás (nem a telepitése hanem az üzemeltetése) várom rá javaslatot..
Negativ hatásokról irt paksal kapcsolatban, Paks majdnem 30 éve üzemel, nemzetközi szakértők által is elismerten, biztonságosan. Milyen tehet cipelsz jelenleg tőle vagy gyermeked mit fog cipelni szerinted??
Emlitett 4 balesetet: elaő kető még az 50 évek elején volt, Csernobili teljesen más alapokon üzemelt és nem atomrobbanás hanem kezelői hanyagsága és ezzel kapcsolatops tervezési hiányossága miatt történt (mint irtam, Paks teljesen más elven müködik, ez a fajta baleset ott kizárt) Fukushimai ma is üzemelne, ha nem végzett volna vel a szélsőséges időjárás ami Pakson nem fordulhat elő: nincs tengerparton.
Pedig, talán, nem nekem kéne! Tegnap, sétáltam az Andrássy úton. Sütött a januári nap. Mentem, kávét venni a Nespressohoz. Már az Oktogonnál láttam, rendőrök kettesével sétálnak, a Nagymező utcánál is posztolt egy főtörzs és egy őrmester. Visszafelé tűnt fel, hogy a…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..