Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nava

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő posztban egy pár gyakori tévedésről fogok írni, amit a kutyafajtákkal kapcsolatban "elkövetünk". Nem olyan nagy dolgok ezek, de azért érdemes helyre pontosan tudni.Nem Dán dog, Német dogGyakran mondják a Német dog tulajdonosok kutyájára, hogy "de szép ez…..
András ugyan joviális fickó, pompás újságíró és hű barát, de ideológiai meggyőződése miatt szinte betegesen szereti a pénzt. Nála jobban a jelek szerint csak az Erste Bank, ugyanis először minden értesítés nélkül letiltották a kártyáját, majd egy idő múlva már…..
Az utazási iroda által gyermekbarátnak nevezett szálloda különösen sok lépcsővel várja kedves vendégeit, de legalább a szobát lefoglalták, nem úgy, mint a következő alkalommal, amikor Éviék rajtuk keresztül intézték a szállásukat. Félretájékoztatott, a reggeli kávé…..
Újabb fájdalmas búcsúnak lehetünk tanúi a Máté Péter emlékpunkzenekar Zoli Zsuzsa előadásában. Csak egy konnektort szeretett volna, valamiért a Tescót nézte ki, 45 percébe került: Az egy dolog hogy hála a Tesco és a Pannon közös együttműködésének köszönhetően az…..
Kisfiam megkapta az Egmont kiadó Micimackó - Játsszunk együtt! II. című kifestőkönyvét. A hátsó borító belső oldala a mellékelt képben látható, beszkenneltem. A pici hangya középen vajon mit csinál?Üdv:Keki(Válasz ugrás után:)Kedves apuka!A hangya fingik. A fing igen vicces…..
Nava 2008.07.15 10:52:06
Zseniális pozitív sztorit küldött Dia 5 napja, amit jól nem raktunk ki. De nem is baj, mert azóta sokkal viccesebb lett a történet, miután kishíján naponta cserélt papucsot a Deichmannban, egészen addig a pontig, amíg már nem volt belőle több: (update: Lecserélődött az…..
Attila egy buszon találkozott azzal a magyaros (=portáskommunista) jelenséggel, miszerint a fogyasztó gyermek, méghozzá a hülyébbjéből, aki örüljön, hogy fizethet, miközben a szolgáltató bácsi miheztartás végett lenyom neki pár sallert. Én a széplaki Ezüspart hotelben láttam…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
Nemrég írtunk a Coca-Cola weboldalán olvasható undorító receptekről. Andrei nem tökölt, elkezdte megcsinálni a kólás kuglófot. Eddig jutott: Elkezdtem összekotyvasztani a kólás kuglófot, de a kóla hozzáadásakor feladtam... Eddig jutottam... Üdv, Andre..
Nava 2008.06.26 09:44:54
Teljesen jó, amit Andrej csinált, egyszerűen bebizonyította, hogy a recept sz@r.
Én nem vagyok gyakorlott cukrász, csak egy ifjú háziasszonyka, aki időnként süt a családnak, de bizton állíthatom, a lisztnek esze ágában sincs símára vegyülni a melléadott egyéb hozzávalókkal félperces rázás során. Hosszú percekig tartó keverés, és a liszt folyamatos adagolása mellett van rá esély, de rázással?? Aki kitalálta a receptet egy segghülye amatőr, aki a konyha közelében sem járt.
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..