Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misz

146 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kaczynsky reálpolitikus" nem, kaczynsky egy idiota. Kommentelő idéz egy másik kommentelőt.http://hirszerzo.hu/publicisztika/20111012_tokfalvi_budapeszti_szemely..
Ma délután fociedzésre visszük a fiamat. Reggel viszont a lányom azt kérte, hogy menjünk el könyvtárba is.Lincoln elnök mondását idéztem neki:"Egyszerre csak egy háborút"Abraham Lincolnmielőtt szabadon engedte az angol hajón elfogott konföderációs…..
„Mindannyian tudjuk, hogy mit kell tennünk, csak azt nem tudjuk, hogyan választassuk újra magunkat, ha megtesszük, amit meg kell tennünk” A mondást egy köztiszteletben álló európai vezetőnek…..
"Gyakran látunk Hogyan érvényesüljünk címmel könyveket, amelyek arra buzdítják az olvasót, hogy legyen energikusabb, értelmesebb, hasznosabb, munkabíróbb, kellemesebb és hűségesebb, mint bárki más. De ha rendelkezik ezekkel az erényekkel, akkor nincs szüksége semmilyen…..
Idézetblog Parkinson törvénye 2011.09.30 09:43:00
A törvény alapja:"Egy munka (s főképp a hivatali munka) mindig annyira terjed ki, hogy kitöltse az elvégzésére felhasználható időt."Parkinson Törvénye:"Az alkalmazottak összlétszámának növekedése lényegében egyforma, akár szaporodik a munka, akár csökken, sőt…..
Idézetblog Hatáskör elvonás 2011.09.29 09:36:00
"Az az ember, akitől megtagadták azt a lehetőséget, hogy fontos ügyekben döntsön, mind fontosabbnak tekinti azokat az ügyeket, amelyekben dönthet."C. N. ParkinsonA Parkinson törvénye c. műből..
Idézetblog Mi az igazi baj? 2011.09.28 09:30:00
"Az igazi baj tehát nem az, amikor a politikusok nyilvánvaló gazdasági képtelenségek szajkózásával próbálják meg megnyerni a választókat, hanem az, amikor ezeket maguk is komolyan komolyan veszik."Stemler Miklóshttp://hirszerzo.hu/publicisztika/20110908_matolcsy_megszoritas..
Idézetblog Egy klasszikus 2011.09.27 09:30:00
„Nem akarásból, úgy látszik, lelkileg élni nem lehet; valamit nem akarni megtenni, tartósan nem jelenthet élettartalmat: valamit nem akarni, és egyáltalán semmit sem akarni, tehát a parancsoltat mégis megtenni, talán túl közel van egymáshoz, semhogy a szabadság eszméje ne…..
Idézetblog Hogyan néz a magyar? 2011.09.26 08:23:00
"A magyar nép pedig néz azzal a híresen szelíd, de nem túl okos nézésével, hogy mi is történik itten..."Para-Kovács Imrehttp://hirszerzo.hu/publicisztika/20110822_para_kovacs_ne_alljunk_meg..
Idézetblog A nyugat alkonya 2011.09.25 00:33:00
"Olyan apróságokkal, hogy a nyugat összeomlásával bukik mindenki, ne foglalkozzunk. Pedig az egyetlen dolog ami úgy ahogy működik ebben az országban, az az export, vagyis a többségében nyugatra eladott áruból tartjuk el magunkat. A mostanában sokat ajnározott Kína is bedőlne…..
Idézetblog Nyári emlék 2011.09.24 00:00:00
"Mert mi van, ugye. Fogja az ember a családot, meg a család csomagjait, és felpakolja mindezekkel a szuzukit. A feladat lehetetlen, de nem kell kétségbe esni, menni fog, csak értelmesen kell hozzányúlni. Nincs más feladat, csak szépen élére kell rakni a családot, aztán, mikor már…..
"Megvizsgálták azt is, hogy vajon a külföldi bankok nem vonják-e ki forrásaikat, nem csökkentik-e magyarországi hitelezéseiket a lépés miatt, és azt találták, hogy a mostani döntéstől függetlenül a bankok folyamatosan csökkentik magyarországi hitelezéseiket, folyamatosan…..
Idézetblog Bilincsbe verve 2011.09.22 08:10:00
"Mi a magunk részéről még a demonstrációs vonalat is elvetnénk, mármint, hogy él úgy nagyjából egymillió hű pártszavazó az országban, aki szemében kizárólag rabláncra fűzött politikusok szüntelen vonulása igazolja egy kormány építőmunkáját; nincs ezzel semmi gond,…..
"A természeti katasztrófa után nagy vita bontakozott ki a szlovák erdészek és környezetvédők között: az előbbiek szerint a kidőlt fákat ki kellett volna termelni és fel kellett volna dolgozni, az utóbbiak pedig azon voltak, hogy minden kidőlt fa maradjon ott, ahol van, majd a…..
"Gratulálok, gyerekek, sikerült elfoglalni a rakétamászókát, de azt ne várjátok, hogy felszáll."Tóta W. Árpádhttp://w.blog.hu/2011/07/08/sorkatonak_oszolj?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_07_08&utm_campaign=index..
Idézetblog Buta vagy magyar 2011.09.19 09:33:00
"Buta vagy, mert fogalmad sincs, hogy valójában mi a jó neked. Ész nélkül mész a plázába, és bevásárolsz olcsón mindent egy helyen, ahelyett, hogy körbejárnád a fél kerületet ugyanazokért a dolgokért másfélszeres áron. Még szerencséd, hogy itt van neked a Fidesz és az…..
Idézetblog Kritika 2011.09.18 11:19:00
"A kritikával lehet, hogy nem értünk egyet, ám az mégis szükséges. Ugyanazt a szerepet tölti be, mint a fájdalom az emberi testben. Felhívja a figyelmet a dolgok egészségtelen állapotára." Criticism may not be agreeable, but it is necessary. It fulfils the same…..
"Egy békéltető olyasvalaki, aki táplál egy krokodilt, s azt reméli, hogy az őt eszi meg utoljára." An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last.  Winston Churchill..
Idézetblog Szerény kívánság 2011.09.16 11:13:00
"Habár felkészültem a mártíromságra, mégis jobban szeretném, ha az elhalasztódna."Although prepared for martyrdom, I preferred that it be postponed.Winston Churchill..
"Egy politikusnak tudnia kell előre látni azt, hogy mi fog történni holnap, a jövő héten, a jövő hónapban és a jövő évben. És utána tudnia kell megmagyarázni, hogy ezek miért nem történtek meg."A politician needs the ability to foretell what is going to happen tomorrow,…..
"Egy pesszimista nehézséget lát minden lehetőségben; egy optimista pedig lehetőséget lát minden nehézségben."A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.  Winston Churchill..
Idézetblog Ember és környezete 2011.09.13 10:53:00
"Mi alakítjuk épületeinket; azután azok alakítanak minket."We shape our buildings; thereafter they shape us.   Winston Churchill..
"A Szovjetunióban a profit tabu volt, a tervezők ehelyett mennyiségi célkitűzéseket fogalmaztak meg. A vezetők jutalmazása először a kiadott könyvek darabszáma alapján történt; a könyvkiadók erre ezerszám nyomtattak vékony és olvasatlan könyveket. A nyilvánvaló…..
Idézetblog Hajrá Kornai János! 2011.09.11 18:22:00
 "A szovjet kommunista kísérlet elemzésének mindent elsöprő jelentősége van a közgazdaságtan szempontjából, mert a Szovjetunió egyfajta laboratóriumként szolgált az utasításos gazdaság működésével foglalkozó elméletek számára."Paul Samuelson..