Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LShelby

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fura módon csak tegnap voltam először a Donatella'a Kitchenben a Király utcában, de szerencsére nem vagyok kajablogger, így nem volt kötelező másfél éve kényszeresen elzarándokolnom a helyszínre. Rohadt sokan írtak már az étteremről, így csak annyit, hogy a dizájn bravúros…..
Szerda este hét környékén az iTunes először nem találta az új szoftvert, de néhány perccel később már megjelent, hogy letölthető a 3.0-ás verzió, amivel a majdnem egyéves iPhone teljesen megújul. Az Apple sok újítást ígért, mert súlyos hiányosságokat kellett pótolnia.Az…..
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
Vastagbőr Licit "A testre" 2009.06.04 10:01:00
Ismét bebizonyosodott, hogy mindig van lejjebb, Obama rémálma, a pumpaszájú Maria Geronazzo a pornófilm, a könyv, és a tanfolyam után valami új, ám teljesen profiljába illő dologgal próbálkozik, hogy pénzt keressen. Hál'Istennek nem kezdett politizálni, ahogy megígérte, hanem…..
LShelby 2009.06.04 11:20:36
mistress.uw.hu/lulu/

mikor megjelent ez a hirdetés még 10000 Ft is elég lehetett.......
Parádésan izgalmas időszak ez, a premier előtt annyiféle koncepció, pletyka, kamukép lepi el a netet, hogybiztos köztük van a valódi harmadik generációs iPhone is az Apple-nek nem kell sokat gondolkodnia, hogy milyen legyen majd a jövőre érkező negyedik generációs modell,…..
Múlt héten volt az a reklám, amiből kiderült, hogy 700 dollárért nem lehet rendes Macintosh-t vásárolni, bezzeg HP-ből vehetsz egy nagy, béna karosszériaelemekből összerakott, nem különösebben hordozható gépet. A Microsoft most megint megpróbálta, ezúttal 1500 dollár volt a…..
Tizennyolc hónapja tartanak a tárgyalások, de az Apple és a China Mobile nem tud megegyezni. Nem úgy tűnik, hogy a kínaiak egyhamar legálisan foghatnak kezükbe iPhone-t, mert a tárgyaló felek nemhogy közelítik, inkább távolítják álláspontjukat.A China Mobile vezetője nemrégiben…..
LShelby 2009.02.12 02:06:02
Sorra érkeznek a hírek, hogy melyik milliárdos mennyit bukott a tőzsdén, sokan pedig kaján vigyorral dörzsölik a tenyerüket, hogy lám-lám a szemét spekulánsok elnyerik méltó büntetésüket.Kétségtelenül igaz, hogy van néhány nagy piaci szereplő, aki csúnyán megégette magát…..
Az állami ünnepek alkalmával szemet gyönyörködtetően öltözik piros-fehér-zöldbe a város. Kikerülnek a nemzeti színű zászlók a közintézményekre, iskolákra, hidakra. Szép is lenne, ha egész évben így lenne ... Illetve magas rangú külföldi állami delegációk érkezésekor…..
Igazság Erdély 2007.08.21 14:57:00
Kitartás Testvéreim!Először úgy gondoltam, hogy ha hazajövök terjedelmes beszámolót fogok készíteni erdélyi utunkról, de az ismert esemény fényében megpróbálom ezt a mai írásomba összesűríteni. Hogy miért? A negyedik napon történtek ugyanis rányomták a bélyeget egész…..
Rémülten kaptam fel a fejem, amikor először hallgattam bele a megújult Petőfi Rádióba. A szemközti polcot pásztáztam a tekintetemmel, miközben a gyomromban fémes hideg áradt szét. Sehol nem láttam a CD-gyűjteményemet rejtő mappákat. Betört hozzám Such György, és sem istent,…..