Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madstark

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Való Világ 4 nyertese az RTL Klubtól kapott lakás-utazás-kocsi-lóvé kombóból eddig elég sok mindent kiélvezhetett, de mivel átnyergelt a Tv2 óriásit bukó Összeesküvők című műsorába, az RTL Klub igyekszik tenni arról, hogy ez a jövőben ne így legyen. A szerződésszegést…..
Bizony meg, és a lehajított ékszíj darabjaiból fon új szemöldököt Rákay Philipnek, Az Intendánsnak, Aki Minen Szart Berendel Sokadjára is. Na jó, a Marslakókat már tényleg nem lehetett tovább műsoron tartani, haverok ide, mutyi oda, ha valamit egyszerűen NEM NÉZNEK A ZEMBEREK,…..
Ütős lett az új Barátok közt-promó, asztakurva.  ..
Madstark 2012.08.02 22:17:48
@Sok csatornánál az a gond, nem tisztítják rendesen:
Na azt viszont kivételesen megnézném.
comment:com A nap képe 2012.08.01 11:00:00
Az Arrested Development negyedik évadának első forgatókönyvének első oldala. ..
Madstark 2012.08.01 15:26:43
@Dr. Kix:
Naggyából ennyit tesz:
letartóztatták fejlesztése
Az AMC két húzósorozata a végét járja, a Breaking Bad és a Mad Men is elköszön jövőre (utóbbi még nem biztos), marad a kiválóan teljesítő Walking Dead és a meglepően jól nézett Hell on Wheels, de ez még édeskevés az üdvösséghez. A New York Post információi szerint a…..
A kereskedelmi televíziózás egyik nagyasszonya, az egymást anyázó gyökereket a kamera előtt egymásnak eresztő műsorokat itthon mainstreammé emelő Maunika hamar jutott el az intézményesített megmondóassziny szerepétől a "ki ez a nő, és mit akar itt?" kategóriáig, akart ő…..
A Forbes ismét nyilvánosságra hozta a legjobban kereső hírességekről szóló listáit, melyek kötül az egyiket egy kolumbiai származású tévészínésznő, Sofia Vergara vezet. A nálunk is látható Modern család (ősszel az RTL II is bemutatja a jelenleg az HBO Comedy-n vetített…..
Madstark 2012.07.19 17:07:18
Nem sok olyan sorozat van, amiben évadonként legalább 14 új szöveges szerepet osztanak ki, márpedig a Trónok harcában (egyelőre) ennyi új arccal találkozhatunk majd, amikor végre folytatódik a kváziközépkor története. A második évadra, ha jól emlékszem 40 új arcot hoztak be,…..
A Jóbarátok-főcímre hangolt sorozatokat nem lehet megunni. Jövő héten is lesz Trónok harca-poszt minden nap, csak mondom.  ..
Kemény a csaj, mint a vídia, legalábbis ezt sugallják az ősszel induló második évad első promóib, amikben Simon Cowell mellett csak Spears beszél, vagyis inkább beszól.  ..
Van egy teljesen átlagos srác, Steve Love (a twitteren DrSteveLove) akinek haveri youtube-videók forgatása helyett már régen tévéműsorokban és stand up comedy-kben kellene fellépnie sztárgázsiért, annyira profin hozza a Trónok harca szereplőinek tipikus monológjait a hízelgő…..
Madstark 2012.07.11 14:33:49
Nyugi, nem Bálint Antóniáról forgatnak tévésorozatot, aki ugye legendásan szereti korosabb gyermekeit is a csöcsére ereszteni, hanem amerikai lelki társairól, mert ugye ez egy kurva nagy világ, aminek nagyon alacsony a kerítése. Az olyan méltán híres realiy műsorok gyártója, mint…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.07.09 09:30:00
Meghalt Ernest Borgnine. Index anyánkon írunk róla részletesebben, de voltak azért tévés szerepei is, legutóbb pl. a Vészhelyzetben, amiért Emmy-díjra jelölték. A színész legemlékezetesebb szerepeit az EW.com szedte össze.   Charlie Sheen sitcomja bajban van, a második hétre 40…..
Madstark 2012.07.09 10:30:20
(via Fácse)..
Madstark 2012.07.07 11:41:31
Volt ugye az első évados cucc, ami nagyon vicces volt, most meg itt a másodikhoz készült videó, ami már egy kicsit genyó is, de nem baj, ezért szeretjük.  ..
Sós Bálint egyperces filmje a cannes-i reklámfilmfesztivál közönségdíjáért küzd a YouTube-on, július 6-án zárják le a versenyt, a legnézettebb reklámfilm nyer. A kisfilm a cannes-i Young Director Awards-on bent volt a top 3-ban, ezt a Producerek Szövetsége ítélte meg, ami több…..
Madstark 2012.06.28 20:27:34
Akkor valami ilyesmi trailert kapna. Szerintünk vicces. ..
Madstark 2012.06.20 17:27:22
Furcsa élményben lehetett részük vasárnap este a tévénézőknek, az RTL Klub és a TV2 esti híradójára kapcsolók azt hihették, káprázik a szemük. A két csatorna csinos híradósai, Boros Kriszta (37) és Andor Éva (38)  pontosan ugyanolyan ruhában vezette a műsort, az egyetlen…..
Madstark 2012.06.19 16:55:18
A reklám műfaja nem szorosan tartozik a comment:com profiljába, de mivel médiafüggők vagyunk, olvassuk a szakmai lapokat és ha találunk valami érdekeset, azt szemlézzük. Idén nyáron is megrendezik a cannes-i reklámfesztivált, a Lions-t amire természetesen magyar cégek is…..
Madstark 2012.06.18 17:43:04
Egyik olvasónk már csak félve meri bekapcsolni a Kossuth rádiót, mert a ma délutáni híreket hallgatva már azt sem tudta, milyen hónapot írunk. A négyórás hírekben ugyanis kissé váratlanul azt az információt kapta, hogy Mark Webber indul az élről a holnapi Monte-Carlo-i…..
Madstark 2012.06.17 13:10:02
A második évadban megint nagyon vicces dialógusokat írtak Tyrionnak. Peter Dinklage meg az isten. ..
Madstark 2012.06.08 13:08:29
Tessék, ezt mondtuk mi annak idején, teccettek volna a Motörheadet meghívni, akkor nem lettek volna sztárallűrök meg idegeskedés. A Bors infói szerint ugyanis a rapper olyan gyökér volt a színfalak mögött, mint amilyennek tippeltük jóelőre, ki sem ment a próbára, a produkció nem…..
Egy 15 éves énekesnő nyerte a Megasztár hatodik, vélhetően utolsó szériáját, azt, amiben a műsor kilencéves történetének messze leggyengébb mezőnyét sikerült összeszedni. A döntő a hagyományoknak megfelelően egy háromórásra nyújtott giccsparádéba fulladt, amin a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.05.25 09:30:00
Az Office két új showrunnerje Dan Sterling és Brent Forrester lett, akik a King of the Hill-ben már dolgoztak együtt Greg Daniels készítővel. Grant Bowler lesz Richard Burton a Lifetime-féle Elizabeth Taylor-filmben, amiben Lindsay Lohan meg a tavaly elhunyt díva szerepét…..
Nem minden a csöcs, kérem szépen, hiába pakolgatják ki a Tv2 időjósnőjének másodlagos nemi jellegeit a képernyőre, soha nem tudja olyan megnyugtató hangon elmondani az időjárás-jelentést, mint Károly herceg. A brit trónörökös egy skót tévébe ugrott be, és állt be a…..