Regisztráció Blogot indítok
Adatok
porstein

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végtelenül kimerült vagyok. Nem fizikailag, hanem idegileg. Ezt abból tudom, mennyire legyűrhetetlen akadálynak látok minden apró, nem várt eseményt, változást, és a legkisebb dolog is kiborít. A két gyerek néhány hét óta konkrétan pokollá teszi az életem, de csak ha együtt…..
isolde Szép, mint mindig, énnekem 2013.09.18 12:22:08
Sopronban 10 fok van*, reggeli sétán látszott a leheletem a levegőben, most meg az a tipikus eső utáni soproni időjárás van, a fákról még kicsit csöpög a víz, nagyon tiszta a levegő, és ha kimész, akkor hideg lesz az orrod. Ilyenkor elgondolkodom a Sopronba költözésen, minden,…..
porstein 2013.09.19 13:46:04
marsbéli krónikák 2013.06.20 14:25:26
Persze ha őszinte akarok lenni, a legnagyobb stresszt az jelenti, hogy miként hat ez az egész új helyzet a nagyra. Mert hat rá, és nem túl pozitívan. A bölcsibe az utóbbi héten már ebéd után megyek érte, mert odáig fajult az alvással szembeni ellenkezése, hogy lefekvés helyett…..
Már korábban megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy valahogyan kicsit interaktívabbá és személyesebbé teszem a blogot, pár nappal ezelőtt pedig feltettem a konkrét kérdést a Facebookon, hogy mennyien akarjátok látni, hogy ki vagyok. Megmondom őszintén, nem vagyok az a…..
Az egyik leghíresebb casting director, Douglas Perett készítette a lent látható smink nélküli fotókat a világ leghíresebb modelljeiről, most pedig egy könyvet ad ki a képekkel Wild Things címen. A 2000 és 2010 között készített polaroidokon a sminkeletlenség miatt talán kicsit…..
A 2010-es tavaszi Jean Paul Gaultier Haute Couture kollekciónak legfeltűnőbb és legpompásabb darabjai számomra a kalapok voltak. Gaultier úgy nyilatkozott, hogy itt a legfőbb ideje, hogy tavasszal a nők visszatérjenek a kalapokhoz, hiszen az egyik legnőiesebb viseletről van…..