Regisztráció Blogot indítok
Adatok
82ildi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban a GENERA adatbázis kapcsán már pedzegettük, hogy mennyi közlemény létezik, amelyek génmódosított szervezetek hatásaival foglalkoznak, de nemrég megjelent egy rövidke összefoglaló a kérdésről, úgyhogy újra visszatérnék rá. A szerző nem lacafacázott,…..
Az én egészségügyi döntésem (Angelina Jolie New York Times-ban megjelent cikke a mellrák árnyékáról és a rák megelőzésének fontosságáról) Az édesanyám majdnem egy évtizeden át küzdött a rákkal, míg bele nem halt 56 évesen. Annyi ideje még volt, hogy az első unokáját…..
82ildi 2013.05.16 19:52:09
@neoteny:

az "éppen ezért" kitételt így értettem:
nagyon eltérő a véleményünk már a szóba hozott kérdés definíciójában, megközelítésében is, és _éppen ezért_ gondolom úgy, hogy a téma túl messzire vezetne... és nem akarok visszaélni az írás lehetőségével az alaptéma (BRCA mutációk, megelőző csonkolásos műtétek) rovására - éppen ezért zárom le ezt a szálat.
Ti persze folytathatjátok, érdeklődéssel olvasom :-)
82ildi 2013.05.16 20:23:36
@neoteny:

Pontosan :-)
82ildi 2013.05.16 20:45:33
@S=klogW:

Szerintem az erkölcs relatív - minden esetben 'csupán' többségi döntés eredménye ;-)

De erről, valamint a szabad akarat kérdésköréről, és még egy sor másik témáról erre alapult fórumokon fejtettem és fejtem ki a véleményem (és érveim ;-), ide egészen konkrétan szakmai okokból, az emlőrákhajlam és a BRCA mutációk, illetve az ezekhez kapcsolódó döntések kapcsán néztem be.