Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fokukac

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mclean lejárt MC bankkártyája helyett VISA-t kapott a CIB-től, amiről azonban előtte elfelejtették értesíteni, ezért minden számláját megszüntette cserébe: Körülbelül 12 éve voltam a CIB Bank ügyfele, és több mint 14 éve már dombor nyomott MasterCard kártyákat…..
Szőke hajú lányok Elen 2013.12.29 07:34:00
..
fokukac 2013.12.29 14:48:26
Nekem pont azért tetszik, mert szőrös. Egy üdítő színfolt a mai kopasz világunkban... Pláne az érti ezt, aki már a XX. században is látott puncit.

szóval a véleményem a témában nagyjából Hank Moody-éval vág egybe. :)

www.youtube.com/watch?v=QaXRsJ_q6oI

"És három: Ha már lent járok,
akkor legyen ott egy kis szõr is.
Persze, nem valami hetvenes évekbeli
Playboy - bozótra gondolok,
csak valamire, ami arra emlékeztet,
hogy egy felnõttet nyalok ki éppen."
Azt a viccet hallottad, hogy miért kellett fákat kivágni az Olimpiai parkban? Hogy legyen hová ültetni a Kossuth téri fák pótlását. Az V. kerület helyi rendeletben írja elő, hogy pótolni kell a területén kivágott fákat, és ez természetesen a Kossuth téri építkezés kapcsán…..
fokukac 2013.10.29 10:22:01
Az Egyesült Államok az utóbbi évszázadban szinte folyamatosan az ígéret földje volt emberek millióinak, és ma is az, csak ma jóval nehezebb letelepedni ott, mint akár pár évtizeddel ezelőtt. A lehetőségekről és a szabályokról Sándor írt részletes és érdekes…..
Egy újabb remek projekt került fel a listánkra a 40 cm-es kilátó, a kutyafitnesz, a Világörökségi Kapuzat, a fatuskók és a besencei teniszpálya mellé. A Brandhouse kft. "Az Alföld legnagyobb szánkódombja" címmel pályázott az Új Széchényi Tervben, 3 hónap…..
Elolvastuk a kormány legújabb publicisztikáját, a Wekerle Tervet, hogy önöknek már ne kelljen. Nem az értelmet kerestük benne – annak esélyéről pár oldal után lemondtunk – hanem próbáltuk annak nyomát lelni, hogy miért Wekerléről nevezték el, miért nem mondjuk Hulkról, a…..
Orbán Viktor hétvégi kőszegi beszédét hallgatva, valamint a miniszterelnökről a sajtóba bekerült fényképeket mustrálva, ügyfelem, Szalacsi Sándor, a korábban nagy népszerűségnek örvendő youtube-személyiség, rájött, hogy a regnáló miniszterelnök mind megjelenésében, mind…..
fordítógép Az igazi NER levél 2012.05.31 09:34:00
Kedves Olvasó!Újabb „egyesek” levelet kapunk a napokban Szeretett Kormányunktól és Még Jobban Szeretett Vezérünktől. A nagyobb tisztánlátás kedvéért úgy döntöttem, küldök Önöknek egy hasonlót én is, itt, ezen a fórumon. Annyival mindenképpen jobb ez, mint Még…..
Legalábbis a saját appjaink közül. Az androidos Facebook kliens néhány hete ugyanis azzal a sunyi újítással frissült, hogy a saját kamera és üzengető alkalmazásait becsempészte a többi alkalmazás közé, nyilván azt remélve, hogy ezzel az eddig tartalom többszörösét töltjük…..
Tegnap eljött a Nagy Nap,- az Androlib birka módjára szépen át is aludta, mert megérdemli - és a Nagy Nap keretében a Samsung bejelentette a Samsung Galaxy SIII eljövetelét, amit persze már mindenki előre tudott, vagy gondolt, esetleg csak remélt. No de ne szaladjunk ennyire előre,…..
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
Ma már hivatalosan is tudjuk, amit egy hónapja megírtunk, hogy történelmi csúcs közelébe került az államadósságunk. A november 16-ai MNB jelentés szerint, a szeptember végi adat a GDP 82,0 százaléka - egyetlen negyedév alatt, 76,7 százalékról ugrott erre a szintre az…..
Szemelvények az előző negatív forintrekord korszakából. Cavinton helyett... 2009. március 5. Újabb történelmi mélypontra került a forint  2009 február 3. A kormány képtelen kezelni az egyre súlyosbodó válságot. Ezt láthatjuk a 300 forintos euróban és a 22 ezer…..
fokukac 2011.11.15 13:17:27
fordítógép Nemérdekelország 2011.10.26 20:15:41
"Híradót" néztem parallel két legnagyobb kereskedelmi csatornán. Elgondolkodtam.Épp most zajlik hazánk 2012-es évre vonatkozó költségvetési vitája a parlamentben, mely azért valljuk be, a megszokottnál mélyebben ásta bele magát a mindennapjainkba. Mármint a…..
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
Schmitt Pál kérte, a Fidesz frakció kitalálta, Orbán Viktor megcsinálja. Gyönyörű a koreográfia és sokan jól is fognak jáni. Ha a Fidesz frakció a jelenlegi formájában fogadja el a devizahitelek kiváltásával kapcsolatos előterjesztést, akkor egyben megszavaz magának közel 350…..
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
fokukac 2011.09.04 14:47:58
@csi szi: ezt a maszlagot Te komolyan is gondolod?
nem érdekel a forgalom. nem a forgalommal van a baj, hanem, ha áll, mert a közlekedésszervezők úgy szervezik meg. áh, hagyjuk.

tényleg bontsuk le a hidat is, mindenhova sétálóutcát és lámpás kereszteződést. agyrém.
Váci utca Mi az a trikini? 2011.07.27 14:35:00
Az rendben van, hogy idén is divatos, de mégis mi? Mi, mi, hát nyilván a háromrészes fürdőruha! - vághatjuk rá magabiztosan a bikini szóból és a tri- előtagból kilogikázva, és ezzel a megfejtéssel egyáltalán nem is lövünk mellé. Az viszont már kicsit trükkösebb kérdés,…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
fokukac 2011.05.30 13:58:19
Anélkül, hogy minősíteném az írást - azért tényleg van a témakörben valami....

Minden nap látok több tucat biciklist, aki veszélyes, átmegy a piroson, nem tart jobbra, hol jobbról, hol balról kerül... De a kedvencem a margit-hídon a szélső sávból a villamossínre átvágó, illetve az árpád-híd belső sávban bicikliző polgártárs.
A hungárián már kisteherautóba kapaszkodó, magát huzató bringást is láttam, aki az autó lassulásakor ellökte magát, majd hajtott tovább a 4 sávos útnak belülről a második sávjában.

Szintén nagyon komálom a fülhallgatós bringásokat. Mit hallanak a külvilágból? Nekem rontja a térérzékem, ha füldugóval megyek... A másik kedvencem a kapucnis, aki oldalra semmit se lát, de közlekedik a főúton. Magát veszélyezteti, hiszen ő védtelen... És kiszámíthatatlan.
És akkor se mennek a kerékpárúton, ha ott van tőlük 3 méterre...

A tisztelt kerékpározók jelentős részén látszik, hogy nemrég óta bringázik, még egyenesen menni se tudnak sokan... (különösen lányok, akik egyenesen ülnek, magasan van a súlypontjuk)

Valamelyik nap egy újlipótvárosi egyirányú utcában egy anyuka jött velem szembe, az út bal(!) oldalán... a háta mögött ült a gyereke. Sokkoló élményeim vannak nap, mint nap...

Én nagyon sokat bicikliztem az elmúlt 20 évben Budapesten, de soha eszembe nem jutott volna ilyeneket csinálni.

Ez tényleg társasjáték. Nem tudom, ki találta ki ezt az új kreszt, de ez így életveszélyes; minden utcába kerékpársávot kellene felfesteni.

És mindenkit elküldeni egy tanulmányútra Dániába, hogy megnézze, egy kultúrált országban hogy csinálják ezt. (pl. Van kanyarodósáv biciiseknek, és tényleg libasorban állnak egymás után a pirosnál a bringások a sávjukban. Szinte elképzelhetetlen.)
fokukac 2011.05.30 14:28:01
@valasz a KE-nek:

NEm hajthat be a biciklis se szemben az egyirányú utcában, csak ha azt külön tábla jelzi!
Csak ezt sajnos mindenki rosszul tudja...

Bécsben az ilyen utcákben pirossal fel van festve egy sáv, amin sárga nyilak jelzik a haladási irányt, úgy egyértelmű.

Ami meg itt folyik, az katasztrófa.
hagyma Az első sex amerikában 2011.04.21 23:16:00
 Karcsi kitesz, majd kiszól, mielőtt elhajt.- Holnap reggel 7-kor itt.- OK fönök! Óvatosan kopogok, nincs válasz.Leselkedem , tétovázok, amikor nyilik az iroda ajtaja, jön a  tulaj, hozza  a kulcsot.- Már tegnap este elment.Meg van az első lakásom amerikában!És…..
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
fokukac 2011.03.28 15:16:15
@schnee: Szerintem inkább adják csíkkal, és akkor legalább ki tudom zoom-olni a logókat, meg karikákat.
fokukac 2011.03.28 15:31:36
@katyusa: a félreértések elkerülése végett: szinte soha nem nézek tévét. Se rtl-t, se mást. Olimpia, focivb, néha forma-1.
fokukac 2011.03.28 15:52:12
@Peetee:
jajjmár, az átlagmagyar símán elnézi a 4:3-as adást is 16:9-ben, "mert úgy jobban kitölti a képet", hiába van mindenkinek lófeje.

Amúgy pedig a 4:3-ról pedig csak annyit, hogy a sztenderd mozifilmek nemhogy 16:9-ben, hanem 21:9-es, vagy még annál is szélesebb képaránnyal készülnek, és ezt vágják le az adók 4:3-ra. Gyakorlatilag tehát a rendező által elképzelt képnek a kertévé-néző a felét nem látja, ezért mindenkinek kilóg a feje a képből, stb.