Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rehabred

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássuk az én szobám olyan mintha robbantottak volna, a családom többi tagjánál makulátlan rend van. Minden párhuzamos egymással, vagy pedig derékszöget zár be.Nálam minden színes, náluk fekete vagy fehér. Nálam mindig megy a buli, náluk a csend és a nyugalom. Nekem humán…..
"Szeretedha simogatnak? Szereted ha megérintenek? Ha fogdosnak? Ha felizgatnak?Szereted érezni a másik leheletét, szuszogását a nyakadnál, esetleg afülednél vagy az arcodon? Szeretsz új pozíciókat kipróbálni? Szereted,amikor hidegen felülsz rá, majd forrón és teljesen…..
Reviczky4 Hírmondó Bolognai 2010.12.16 21:27:00
  Mi is az a bolognai folyamat? „A bolognai folyamat: az Európai Felsőoktatási Térség létrehozását célzó európai reform-folyamat. A bolognai folyamat célja egy nemzetközi együttműködésen és a felsőoktatási intézmények közötti kapcsolatokon alapuló,…..
Reviczky4 Hírmondó MINGLI 2010.12.16 20:35:00
 Női férfi párkapcsolatok Régen természetesnek számított a házasság, ami nem is szolgál különösebb újdonsággal.Később ezeknek a száma egyre csökkent, köszönhetően a nő tudatossá válásánakAztán a Bridget Jones, és a Szex és New York elterjedésével mindeki…..
 Egy délutánom a parlementben Hosszas szervezkedések után egy csoporttal sikerült egy délutánt eltöltenünk a parlementben.Ennek szervezése minimum 2 hétig tartott, de hát lényeg az hogy a parlement a helyi nyilvánosságg legfőbb színtere.Ahogy közelítettünk a bejárat…..
 Egy átlagos bölcsész Egy átlagos bölcsész átlagos szemesztere.Órákra, szemináriumokra bejárás, utána gyakorlatilag a heti 20 órás órarendből kiszemez magának ötöt, amire mindenképp befog járni, a többit pedig kedve szerint dönti el.A bölcsész lét mit sem ér a…..
Cseni Amszterdamban népszerűsítette a Szövit...
rehabred 2010.10.27 12:17:19
Reviczky4 Hírmondó TóPark 2010.10.22 11:09:00
TóParkot Törökbálinton 2007-ben kezdték épiteni, a törökbálinti tó közvetlen közelében. A hiresztelések szerint ez elébe megy minden eddigi igényünknek, még annak is amit el sem tudunk képzelni. Ugyanis itt épül Közép-Európa eddigi legnagyobb ingatlanfejlesztése. Amivel…..
Reviczky4 Hírmondó lájk 2010.10.22 10:39:00
Az utcán sétálva oldalról fellöknek, hátulról megtaposnak, ajtót ránkvágják. Minap tanúja voltam egy babakocsis nő letoloncálásáról a buszról. Hova is tűnt ma a lovagiasság, udvarisasság? De ha ez még nem elég hadd támasszam alá még jobban kételyeimet: mikor adják fel…..
 Slomskinak válasz…Nem vagyok egy Emmeline Pankhurst aki egy száguldó ló elé veti magát, hogy felfigyeljenek rá, illetve a női jogokra. Nem hiszem, hogy ezzel feministának lehetne engem titulálni, bocsánatot is kérek az elődeinkért, akik csupán azért küzdöttek, hogy…..
Reviczky4 Hírmondó Meleg van... 2010.09.29 11:10:00
 Globális felmelegedésről bizonyára mindannyian hallottunk, ezen már nem is csodálkozunk, hiszen nap, mint nap halljuk a televízióból, rádióból, internetről. Az oké, hogy a Föld melegszik, de vele együtt az emberek is? Lépten, nyomon, meleg bárok, meleg szórakozóhelyek. Ha…..