Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LegoGeri96

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten 2 meglehetősen nagyméretű, de – szerintem – nem túl szép Gyűrűk ura alkotás kapcsán vetettem fel, hogy nem időszerű arról gondolkodnunk, vajon kijön-e a gyár a közeljövőben egy Lord of the Rings licenszelt témával.  | kép: go!gaminggiant |…..
LegoGeri96 2011.07.05 00:07:46
Jómagam is azoknak a táborát erősítem akik örülnének ezeknek a készleteknek, egyik nagy kedvencem a Gyűrűk Ura.

Rengeteg készletet ki lehetett volna/ki lehetne adni szerintem. 3 hosszú epizódból sok tucatnyi dobozt ki tudnának préselni.
Ha csak a komolyabb jeleneteket nézzük is hatalmas a kínálat, majdnem mindet kockába lehetne önteni, rengeteg a szereplő, különbözők helyszínek (épületek), mindenféle lény és sok más egyéb.

Ami szerintem megakadályozhatja a "dobozosodást", az részben az , hogy már lecsengett a trilógia, a másik pedig az , ha belegondolunk, elég sok jelenetben ,sőt talán a mindegyik rész egészében a mennyiségek dominálnak.

Nyilván egy-egy csata attól igazi csata, hogy sok száz vagy ezer főből álló seregek kaszabolják egymást. E nélkül elveszne a téma hangulata. Ezzel pedig ott áll szemben az a tény, hogy ezeknek a Legoból való felállítása nem lenne olcsó mulatság. Persze lennének olyan mániákus pénzeszsákok ,akik felállítanák a Minas Tirith-t felmentő, 6000 lovasból álló rohír sereget, de a nagy átlagban nem ez lenne a jellemző.
Ha a licenszelt témákhoz hasonlítjuk is egyszerű a képlet: akár Star Wars, akár Harry Potter, vagy akármely más ilyen témában néhány figura és kisebb készlet is megadja az alaphangot. Itt pont fordítva lenne. (Bár elismerem, a Star Wars-os klón-droid MOC-okra gondolva kicsit kilóg a lóláb.)

Véleményem szerint nagyon jó húzás lenne valahogy kivitelezni a témát mindkét félnek. Az előző gondolatomat továbbvíve adódnak a Battle Pack-ok, de a legkisebb dobozoktól egészen a sokezer elemes óriásokig terjedhetne a sor.

Reálisan belegondolva -szerintem- kevés az esély arra, hogy boltok polcain láthassunk egy Uruk-Hai Battle Pack-ot, egy "Áttörés Osgiliath-nál" nevű készletet, vagy akár a "Minas Tirith-i ostrom"-ot.

Ettől függetlenül én örülnék , ha megvalósulna, de szerintem kevés rá az esély.
Ahogy a kommetek közt korábban megígértem, írtam a LEGO Hungáriának egy levelet, hátha tudnak segíteni abban, mivégre is született a mi Farkas Bercinknek emléket állító minifig. A kissé kabarisztikus levelezés úgy indult, hogy mivel a lego.hu-n sok…..
Nem engedhetlek bele benneteket a szombat estébe/éjszakába legó-dalok nélkül, még valami baj történhetne veletek. Készüljél fel a hangulatra! Kezdjük Fluor Tomival, aki számomra legalább annyira értehetetlen jelenség, mint országos partiarc cimborája SP, de meg kell hajolnunk…..
Drága Olvasók! Nincs más hátra mára, mint hogy boldog karácsonyt, és mi mást: sok-sok legót kívánjunk Nektek estére! Ainex, Dornbi, Scorpicore, SevenBB, tutuka |foto: Balakov |..
Itt a vége, sajnos, most csak ennyi fért bele, bár szerettünk volna legalább még egy készletet, a 10123-ast bemutatni, de talán, majd valamikor egyszer lesz hozzá szerencsénk. Solo kapitány 2013-ban fogja ünnepelni, kiszabadulásának harmincadik évfordulóját. Ha minden jól megy…..
Tegnap rámozdultunk a siklókra, ma pedig a három AT-AT-ből kettővel, az első, ami az eddig megjelent legjobb kiadása volt a lépegetőknek, és a 2007-ben megjelent motoros változattal ismerkedünk meg. Alant LegoGeri96 játszik a 4483-as készlettel, délután pedig jön a 10178-as számú…..