Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BridzsitDzsonsz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár még őrzi piacvezető pozícióját a Nők Lapja, feltehetően a Sanoma is aggódik amiatt, hogy a legrégebbi női magazinos brand két év alatt 30 ezer vásárlót vesztett (269 ezerről 239 ezerre csökkent az eladott példányszáma). Próbálkoznak mindenfélével, hogy visszaszerezzék…..
BridzsitDzsonsz 2010.10.19 21:11:31
@Énbagoly: Női HVG.. :D Ez nagyon tetszik!! :))
@hegyilany: NatGeo igénytelen...?! Igaz, hogy a legutolsó száma, amit olvastam, kb egy éve volt, de azt hiszem, kevésbé sorolnám az igénytelen tartalmú újságok kategóriájába. De akkor biztos én magam is igénytelen olvasó vagyok. :)
@Molnár Gabi főszerkesztő: nagyon tisztelem, hogy "mertél" ide írni, és teljesen jogos, hogy véded a "saját kezed munkáját". De sajnos (?) van pár igazság, amiket itt leírtak, és ez tagadhatatlan. Ettől függetlenül amúgy szerintem nincs panasz az eladott példányszámra, nem? :))
A szép ártatlan gyerekszerelmeknek is vége szakad egyszer. Kéne táborba járni felnőttként is.a kép innenSziasztok szakítósok!Párszor olvastam a blogon lévő sztorikat, végül úgy döntöttem, én is megírom a sajátomat. Nem baj, ha nem teszitek ki, nekem jól esik leírni. A…..
BridzsitDzsonsz 2010.09.25 16:29:13