Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MUHHAHA

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyes híresztelések szerint még mindig nincs a helyzet magaslatán a CIB internetbankja, amióta fúzionált az Inter-Európával. Kimaradt a hardverbővítés vagymi?A díjnyertes internetbank még mindig csúcsformában van. Hihetetlen, hogy hónapok óta nem bírnak vele mit kezdeni... de…..
Christian autót készül venni, egy gyönyörű napsárga Lamborghini-t, bár az árát kicsit sokallja, végül mégiscsak elviszi egy próbakörre. Miután kiderül, hogy a csajoknak is bejön a dolog, próbálja rávenni az autóüzlet tulaját, hogy a barátnője cici-nagyobbításáért…..
MUHHAHA 2008.03.03 17:45:06
MUHHAHA 2008.03.03 17:45:46
Index írja, hogy a VPOP fél egy körül megszállta a Mistral Váci úti üzletét, de egyelőre semmi konkrét infót nem mondtak, miért. Azóta persze kiderült, hogy rutin próbavásárlás zajlott röpke 4 órán keresztül és minden oké. védjegy nélküli dvdket árultak pofátlanul…..
MUHHAHA 2008.02.20 16:35:09
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..
Ha versenyt írnánk ki Magyarország turisztikai szlogenjéért, a címben látható kifejezés biztosan az elsők között végezne. Nóra ezzel a friss aerovivás élménnyel erősíti most ezt a sajnálatos sztereotípiát: Kis társaságunk ugy gondolta hogy a több éves nonstop munkák után…..
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..
Végül is nem meglepő, ha indulatokat vált ki, ha egy csapat nő életvitelszerűen kidobálja az ablakon a tampont egy ezrek által látogatott intézményben. Dehát kell is a feszültség ahhoz, hogy igazi backdoor kommunikációs gyöngyszem szülessen. Most kettő mesterfokú példányt is…..
Bár a Monty Python idején még Angliában is rongyosra kellett koptatnia a száját az embernek, hogy bármit elérjen, azóta változott a helyzet. A nemrég vázolt Erste-féle kártyaigénylési módszer például a szigetországban így néz ki:Anglia, 2007 szeptember 27, delutan negyed egy: a…..
A Homár nem vette a fáradtságot, hogy összeírja a 10 legtipikusabb lehúzást, de valahol az élmezőnyben lehet az "elektronikai áruház nyitása kamu akciókkal", ami csak kicsivel előzi meg az "elektronikai áruház heti promótálása kamu akciókkal" tételt. Tamás a…..
A következő történet blogunk címadó koptató szövegével indul ugyan, mégis pontosan az ellenkezőjébe vált át. Az izgalmas fordulatok a Zöld Pardonban és a messengeren. Röviden a történet, 9 honaposak voltunk (minusz egy nap), amikor kicsit szarul ment a szekér, és…..
Til szúrta ki, hogy ápdételték a Nyugati-liftet, ami a változatosság kedvéért újra használhatatlan:Ma vettem észre, hogy kicserélték az összetört üvegajtót, de ennek hatására valami elromolhatott, mert ismét nem üzemel. Sajnos az első kép bemozdult, de látszik rajta az új…..
Megrázó infót kaptunk egy olvasónktól, aki a T-Online egyik ügyfélszolgálatosától azt hallotta, hogy a régi előfizetők már nem tudják "átkérni" magukat az aktuális legjobb díjszabásra, hiába járt le hűségszerződésük: Szeretném kijelenteni, hogy netfüggő vagyok…..
Elérkezett a pillanat, amikor már nem érdemes úgy önmagában a fáradságot venni, hogy melegebb éghajlatra küldjék a Centrum káefté fantomtartozásai miatt zaklató behajtókat, úgyhogy ezennel egy újabb versenyt hirdetünk meg, aminek - újabb történelmi fordulattal - ezúttal…..
Imittoéknál kemény harcok folynak a falragasztók között, pedig ez az ajánlat nem is volt annyira veszélyes a többire: Lépcsőházunkban láttam, gondoltam, megér egy mailt...sajnos csak telefon volt nálam, mire fényképezőgépet vittem, már levette a gondnok (ez egy másik…..
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
Őrült gyilkos öregasszony olvasóink kedvéért tesszük be ezt a linket, ami a háztartásigép-piac egyik vérszomjas ragadozójára mutat. Philips porszívó nemesacél körkéssel, erre varrjanak egy kis bőrlebenyen fityegő, vértől iszamos gombot! Köszönet érte Kyrandiának...
MUHHAHA 2007.10.01 09:13:38
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
Skaresz azt mondja: Ez az oldal a burkolt prostitúció illetve "Légy kurva ma!" valóságshow része. Ugyanmár. Luxuskurvákat keresnek. Minek ezt szépíteni ?? "Amit a való életben nem tennél meg"-szöveg jól hangzik. Mit is mondhatnék erre ? Na mit is? Önök szerint…..