Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trafficante

48 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a hazai dizájnerek munkásságát, rengeteg tehetséges tervezővel találkozom, akik közül most Lengyel Zsuzsinak a legújabb kollekcióját szeretném Nektek bemutatni! Zsuzsi színes variálható táskái immár negyedik éve visznek színt és lüktetést a divatéletbe. Ikonikus…..
Trafficante 2015.10.21 14:32:28
www.lengyelzsuzsi.hu/taskak/240 Ez a kedvencem! Imádom a kreativitását. :)
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
Az ötkarikás játékok világszintű partnere, a Procter&Gamble tavaly októberben ismét útjára indította 175 éves fennállásának legnagyobb kampányát, a „Köszi Anyu!” programot, mellyel köszönetet szeretne mondani az édesanyáknak kitartó támogatásukért,…..
Trafficante 2014.02.12 08:10:20
Kislányom Lilien egyre több információt szeretne magába szippantani, ezért a kirándulások és a sok játék mellett igyekszem egyre többet olvasni is Vele. Szerencsére nagyon szereti a színes és informatív mesekönyveket, ezért igyekszem minél kreatívabb és fantáziadúsabb meséket…..
Trafficante 2014.01.30 12:27:03
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
Bizony én, mint hormonhibbant elterveztem, hogy gyermekemet :) bizony a tökéletes ritmusérzékét továbbfejlesztvén kiviszem a Summerfest-re. Ez egy nemzetközi néptáncfesztivál gyönyörű ruhákkal, zenével és kultúrákkal. A program nagyon jó dolgokat ígért a piciknek is így mi…..
BendeGizi 2.0 bizony, mint azt meséltem, teljesen mást produkál a szervezetemmel. Dorka alapból a mozgékonyságával sok energiát vesz ki, de az alacsony vérnyomásom ami hullámzik még többet. De ezzel nincs is akkora probléma, majd elmúlik és ettől függetlenül ugyan olyan boldog…..
Újra itt, kicsit ( nagyon ) arcpironkodva írok ennyi idő után, hiszen legutoljára a hozzátáplálás volt a témám. Azóta már Dorka cserfes kishölgy lett és a hozzátáplálás sem okoz fejtörést, mert már a csülkös pacalt is úgy eszi mint az őszibarackot. Szóval extra sorry, de…..
Ha Neked fontos a gyermeked egészsége és szeretnéd, hogy a divatos gyerekcipők ne csak a jól nézzenek ki, hanem anatómiailag is megfelelőek legyenek, akkor bemutatom Nektek a Dr.Monte Bosco lábbelijeit! A cég olyan szakmailag válogatott cipőket forgalmaz és gyárt, melyek teljes…..
Idén is érdemes volt ellátogatni a Pagony kiadó standjához, ahol a megszokott és közkedvelt könyvek mellett három új sorozatot is indítanak. Az első, rég tervezett sorozatuk a Pagony Kreatív, amelyben a könyveikhez, népszerű figuráinkhoz kapcsolódó foglalkoztató füzeteket…..
Trafficante 2013.06.20 09:43:59
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..
Eljön az az idő amikor a baba már nem cicizik annyit. Amikor már nincs tej, kell a tápszer vagy csak itt az ideje, hogy bevezessük az új ízeket. Nálunk ez 4-5. hónap környékén jött el, a tejemnek nem volt tápértéke és jött a tápszer. Már maga a tápszer is mumus volt, mert úgy…..
Nagy dilemma. És én most ebben voltam, az elmúlt pillanatig. Mivel nemcsak a fogzás miatti herce-hurcát kell átvészelnünk, hanem még egy adag gonosz takony manó is beköltözött a gyerekszobába így számomra a probléma a köbön tetézett. Csináltam én mindent kicsit adtam, nagyot…..
Nagyon édes kép amikor a babának jön a foga. Ami egy  évekoráig bármikor megtörténhet kinek mikor kezd el kopogni az a kicsi fog. Persze már akkor jönnek a családi találgatások, mikor még szinte csak a burok repedt el, hogy mikor is fog kibĂşjni az a fogacska. Most 8…..
Mint szinte mindenkiben, bennem is megvan a hajlam a nosztalgiázásra. Sőt, az utóbbi időben talán több is jut belőle, mint kellene. Ma hajnalban például egy áprilisi éjszakát idéztem fel. A hétvégére nagytakarítást terveztünk, amivel úgy látszik, a szervezetem is azonosult,…..
Bizony! Dorka lekörözte Giannit, igaz nem a zenei tudásával, de térden most már ő is ugyan olyan átéléssel áll, ahogy azt Morandi úr megénekli. Egy ideje már konkrétan 1 hónapja gyakorolja a négykézláb hintázást, ami ha hiszitek, ha nem a baba olimpia legújabb száma lesz.…..
Anya! Éhes vagyok! Hatlapos 2010.12.30 17:30:46
 Egy számomra már rég elfeledett,de nagy kedvenc sütemény receptjét sikerült megszereznem. És tényleg olyan finom amilyenre én emlékeztem.Tészta: 50 dkg liszt,7 dkg zsír, 10 dkg cukor, 1 tojás, 1 szalakáli, kevés tej (amennyit felvesz,de óvatosan vele,mert kevés kell). Jól…..
Kicsikém így hat hónap elmúltával is csoda jó pillanatokat ad nekünk. Legújabb mutatványa a négykézlábra helyezkedés és nyiszatolás. Hatalmas kis arc, amikor elkezd nyiszatolni, mint aki éppen kilövésre kész. Az egyik este a fürdetés utáni játék közben is elkezdett…..
Amióta nem jelentkeztem sok minden történt. Pirinyókám már 65 cm-esre cseperedett és a kúszás tudományát kóstolgatja. Eddig annyi ment neki hogy körbe körbe húzza magát de előre még nem indult meg. Én idő közben 30 lettem és elkezdtem a kereskedelmi tv-k által buzgón …..
Hát igen, most nagy bölcsen így anyák napja közeledtével megosztom mindenkivel 1,5 hónapos anyai pályafutásom tapasztalatait és vonok belőle a végén egy bazi nagy konklúziót. :)   Anyának lenni annyi, mint...   ... hogy az alvásigényem…..
Elmúlt a lány egy hónapos. Napi szinten kapja a D-vitamint nem csak cseppekben hanem próbálom a naposabb időszakokban kivinni. Túl léptük az áhított 3 kilót. Valahogy ez így már megnyugtatóbb bár nekem ugyan olyan csöpp. Csöpp kislány aki hatalmas adag mellékterméket tud…..
Már csak 5 nap választ el és 1 hónapja lesz annak, hogy itt volt az idő most vagy soha alapon érkezett meg a 11:05 -ös gyorssal Dorka.Az elmúlt egy hónapunk, mint egy szempillantás úgy elment. Ismerkedtünk, féltünk és nevettünk. Egy napom olyan gyorsan telik el, hogy el sem tudnátok…..
Hogy miért is lett a 3 napos vendégségből 4 nap, és hogy milyen is volt az ottlét. Ezt most részetezem.Dorka érkezésével nem csak a boldogságom hanem az adrenalin szintem is az egekbe volt.A doki mondta, hogy én leszek az egyetlen aki rohangálni fog az osztályon de azt ő maga sem…..
Nagyon vártam már a napot mikor megláthatom Dorkát, de nem gondoltam volna, hogy ez ilyen hamar eljön. Az albérleti szerződésünk 2,5 hét múlva járt volna le. 12.-én kedden a doki azt mondta, hogy nyitva van a méhszájam 1 újjnyira, menjek be a klinikára 15.-én és megnézni milyen…..