Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amamoca

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan nem tudják, de március 15-én, egy csomó múzeum állandó kiállítása ingyenesen látogatható. Budapesten: Természettudományi Múzeum Szentendrei Skanzen Iparművészeti Múzeum Magyar Nemzeti Múzeum Aquincumi Múzeum és Fürdőmúzeum Földalatti Vasút Múzeum Terror Háza Petőfi Irodalmi…..
A fideszes propagandamédia teljes erővel harsogja, hogy a nyugdíjasok micsoda ajándékot kaptak személyesen Orbán Viktortól; Lázár János és Kósa Lajos össze-vissza beszélnek, hogy a köztisztviselők vagy a postások viszik-e ki az Erzsébet-utalványokat a nyugdíjasoknak. Nem ez az egyetlen baki a…..
Most még a régi viccet sem lehet idézni, miszerint : Jereváni rádiótól megkérdezték: -Igaz-e a hír, hogy Moszkvában a Vörös Téren Mercedesz autókat osztogatnak? Jereváni rádió válaszol: -A hír igaz, csak némi kiigazításra szorul. Tény és való, hogy a Vörös Térrõl van…..
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az elmúlt hónapokban dolgozta ki az úgynevezett klasszifikációs ajánlás-tervezetét. Ne ijesszen meg senkit az elnevezés, hiszen az nem takar mást, mint a műsorszámok korhatár-besorolására vonatkozó…..
„Csepegett a világ, a poharunkba csendben”   Új lemezt adott ki a Quimby, kicsi ország kocsmazenekara - vagy kocsmaország nagy zenekara. A kétezertízes évekre klasszikussá váltak a magyar alternatív színtérkulcszenekarai. Kérdés, hogy van-e még értelme…..
amamoca 2011.01.23 09:49:07
@caralho voador: EZ ÁM A 22es csapdája!
  Bő egy hét múlva itt vannak az önkormányzati választások, az elemzések szerint szinte mindenhol a Fidesz jelöltjéé lehet a polgármesteri szék. Játékunkban 13+1 olyan települést, illetve kerületet választottunk ki, ahol izgalmas lehet a befutó. Az egyszerűség…..