Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gpek

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kb. 20 éves korom óra akarok magamnak venni egy Converse cipőt. Az idei BalatonHang előtt el is mentem, hogy akkor én egyet jól a magamévá teszek, de gondoltam előtte felpróbálom, mert ugye sosem lehet tudni, hogy éppen milyen irányba változott az általában 39-es lábam. Lelkesen és…..
Egy átépített Ladán mindenképpen megakad az ember szeme, pláne ha az a Tuning Show első olyan autója, amelybe be is ülhetett. Teljesen más világ ez, mint a központi standon bőgetett Koenigsegg, és a mellette tanácstalanul toporgó riporterlány – de erről majd később. A…..
gpek 2012.04.01 17:05:39
@_(*-*)_: A nagylátószögű optikától...
Belsőség Ezt ne hagyjátok ki! 2011.09.08 10:56:00
Jaj, de jó, jaj, de jó, itt ugrálunk és izgulunk örömünkben, hiszen már jövő hét szombaton ismét korabeli puccba vágjuk magunkat és a családot. A Velodrom Millenáris betonján már másodszor rendezik meg azt a találkozót, amire sosem gondoltuk volna, hogy lesz itthon kellő…..
gpek 2011.09.08 12:28:11
@ommm: Ha az idő számodra gyorsan telne, akkor fordítva írtad volna.
Úgy érzed tavaly volt tehát régen, vagyis sok ideje, de idén volt tehát nem régen így nem sok idő telt el de te soknak érezted, nem tudom hogy érthető vagyok-e...
  Az előző posztban bemutatott aranyos állatkerti térkép pikáns részlete fel sem tűnt nekem. Feltűnt viszont Albertnek: Kedves Urbanista Blog! Mar regota olvasgatom a blogot es mindig nagy erdeklodessel lapozgatom.  A legutobbi post eleg erdekes mert szerintem senki nem vette…..
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
Pár éve voltam egy válogatáson. Az egyik kábeltelevízió és internet szolgáltató cég bővített egyik városban, és oda kerestek munkaerőt. Nekem éppen akkor járt le a GYES, ami alatt megszűnt a munkaviszonyom, mert csak szerződéssel vettek fel anno. Elmentem a válogatásra.…..
gpek 2010.12.29 12:12:22
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Régebben vitatkoztatok már arról, hogy ököllel be lehet-e törni egy autó ablakait. Sokan még abban is kételkedtek, hogy egy felhúzott oldalablakot be lehet ütni, nem is tudom, hogy felmerült-e ugyanez az első szélvédő kapcsán. Mert nagy sebességű gázolásnál persze, hogy…..
gpek 2010.11.30 15:19:52
@jelentéktelen alak: Ecsém, ha nem írják oda, hogy cigó, akkor is mindenki tudja hogy az, nem de bár, okoska?
gpek 2010.12.02 09:42:37
@jelentéktelen alak: Ha te mondod, költözz melléjük ne Pestről dumálj. Látom kicsit sem értetted meg amit akartam írni. Vidéken nem az van mint feléd Ecsém, Vagy még nem másztál le a fáról?
no emisszió Halál a V6-osokra! 2010.11.30 05:35:37
Megfogadtam, nem leszek ünneprontó: most, hogy az Év Autója-díj hosszú - és néha ellentmondásoktól sem mentes - története során elsőként egy tisztán elektromos hajtású autó, a Nissan Leaf lett a győztes, megemelem képzeletbeli kalapom a fejlesztőmérnökök és a Nissan cég…..
gpek 2010.11.30 09:04:22
Talán igaza van Török Gábornak: ez még mindig a demokrácia, hiszen amíg választások vannak és egy ilyen poszt megírható, addig nem beszélhetünk diktatúráról. Ez azonban már nem az a minőségű demokrácia, amiben jól érzem magam.A Magyar Köztársaságban lehet személyre…..
gpek 2010.11.18 11:48:17
@belekotty: pontosan 80 ugyan is így teszek most én is és a lakásból akkor tesznek ki amikor nem fizetem nem amikor a főbérlőnek keresztbe áll a fing ... remélem érted. Amúgy nekem a 60 az igen csak nem a töredéke. De kinek hogy... ha neked így jó... csak ne szólj meg másokat ha másképp gondolják...
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..
Olvastam minap a Totalcaron ezt a szerencsétlenül járt tojásdobáló fiatalembert, és elgondolkodtam rajta, hogy elnézve a hazai állapotokat, nem vagyunk messze ilyen esetek hazai bekövetkeztétől. Családi gondokkal, munkahelyi stresszel terhelt, végletekig a kapitalizmus által…..
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Belsőség Kaszálunk és védünk? 2010.10.08 06:49:15
Egymilliárd forint. Az objektív felelősség elvének bevezetése óta közigazgatási bírságokból ekkora bevételhez jut a rendőrség – havonta. Vélemények az azonos című írásunkról...
gpek 2010.10.08 08:56:46
@!MegaStorm:

Igyen ország hol a francba élsz te b.meg. A szart is kiszedik a segged alól adóba, Igyen ország? Apád tart el vagy mi?
Átlagos személygépkocsi-használat mellett Budapesten nincs gazdasági racionalitása az autó fenntartásának. Ennél ugyanis költségtakarékosabb a közösségi közlekedés, a kerékpár, szükség esetén a taxi vagy az autóbérlés igényeinkhez igazított mértéke.Magyarországon egy…..
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
gpek 2010.09.15 16:57:36
Tavaly ősszel a Ráday utcán sétálgatva a barátnőmmel egy izgalmas galériába, pontosabban képbe botlottunk. Öt öregasszony volt látható a festményen, a budapesti metrón ültek, túlsminkelve, a múltban ragadva, abban a múltban, amikor még fiatalok, szépek voltak. Barátnőm…..
gpek 2010.08.02 16:01:30
Az Ariel Atomot – gondolom – nem kell bemutatnom senkinek. Ha a Totalcart olvasod és ennek ellenére nem tudod, mi ez, tájékozódj Csikós (ő a gyárban is volt) vagy Gyulavitéz menetpróbájából. És persze próbáld elképzelni, milyen lehet a 3 másodperc körüli gyorsulás…..
gpek 2010.07.23 13:13:19
Tisztelt Vályi István!

Remélem nem sértem meg a véleményemmel de egész egyszerűen nem bírom ki hogy ne mondjam el.
Az elmúlt időkben a Belsőség és egyúttal a TC olyan döbbenet hangnemet üt meg hogy az már több a soknál. pl.: Papp Tibor válasza a francia autók mellőzés c. levélre.

Felhívom a figyelmet hogy az olvasók a Önök ügyfelei és őket tisztelni kell még ha oltári baromságokat írnak akkor is és nem küldhetik a melegebb ékhajlatra minden féle komolyabb tényleg komolyabb indok nélkül.
Példálózol a kommunizmussal meg hogy a Magyar milyen. Pont Önök azok akik jelenlegi hatalom ittasan nagyképűen bárkit leminősítenek. Másrészt valóban igaz gatyámba kéne vizelnem ettől a remek felajánlástól. Ja, és ha nem teszem biztos egy kis nyomorodott senki vagyok vagy kommunista aki sosem látott Warburgot csak Trabantot képről. Legyen már eszünk. Nyúl viszi a vadászpuskát kérem!
Az Atomos üzletember dettó pökhendi és nagyképű, az a típus mint akit a sorról behívnak az Audi gyárba hogy hallgassa meg John a német mérnök beszédét az utolsó sorból majd este a kocsmába úgy adja elő hogy neki mondta John hogy jók az új PDTDi-k személyesen. pl lásd forma 1-es bajnokok szöveg. Csak Ő egy sori munkás nem pedig egy nagyképű marketinges valami magyar cégnél.
Amúgy ha annyira féltik a kocsit kérjenek kaukciót, nem mellesleg nem lehet ezek alapján elfordulni vele sehol?
15M hát van ahol 50M Ferrárit adnak tehát nem értem az igazi elszállás okát.
Kicsit olyan ez mint a Light viagra b@szni nem lehet vele de a strandon jól mutat.
Kérném hogy vegyenek picit vissza és biztos vagyok benne hogy a kommentek modora is megváltozik. Ha nem ért egyet szívesen várom reakcióját bárkinek a totálcárról.
Tisztelettel egy olvasójuk
gpek 2010.07.23 13:21:00
gpek 2010.07.23 14:06:12
@lwwe: Úgy látom nem sikerült mindenkinek megérteni a hozzászólás lényegét.
Van egy kedves szomszédasszonyom. Állítólag boldog, kiegyensúlyozott házasságban él.Igaz, külön hálószobában alszanak, de van, aki szerint jobb folyamatosan vágyni a másikra, mint állandóan együtt lenni.Naszóval, jószomszédi és baráti viszonyunk egyengetése céljából időnként összeülünk és egy saláta…..
Vajon mennyit fizettek ennek a nőnek? Feltehetően elég sokat, hogy a hátára varrassa a BMW S1000RR logóját. Aki azt hinné, hogy rajongásból tette, téved: „Nincs motorom, túl félős vagyok” – mondta a fotósorozat készítésekor.  Emily Van Houten bőrébe…..
Szép napot kívánunk, épp ott tartunk, hogy az LMP, a magyar zöld párt privatizálni akarja a BKV-t. Vagyis leépítené párezer fővel, hogy egy húsz fős iroda maradjon, ami majd versenyezteti az alvállalkozókat.   Az LMP a születése óta küzd az identitásnélküliséggel, és ez…..
gpek 2010.02.04 10:11:33
@smtm: Lehet én 2 éve voltam akkor annyi volt.
gpek 2010.02.04 10:15:24
@Viktus: Így igaz.
Gyűlölet szempontjából egész erősen indult az év blogunkon, hiszen mindössze január 22.-ig kellett várnunk és már meg is jelentek az első fecskék. Árpáddal a szokott helyen fotóztunk Újpesten, mikor egy bősz, egyenruhás matróna támadott le minket lényegében egy sínre szerelt…..
gpek 2009.12.25 21:03:26
Belsőség Kell is nekem ez a fos? 2009.08.05 22:56:00
  Amerika jó nagy piac. A program hivatalosan július 1-jén indult, valójában azonban csak 24-én kezdődött, azóta viszont már 157 ezer beszámított autó került a roncstelepekre. Na, vajon mik?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Nagyon együtt tudok érezni Mátéval, annál is inkább, mert magam is voltam már hasonló helyzetben, mikor az autómhoz érve azt tapasztaltam, hogy valakinek nehézséget okozott a parkolás és bizony nyomot hagyott a kocsi oldalán. Levélírónk ennél sokkal rosszabbul járt, mert nem…..