Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Latoc

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zöldellő Univerzum programsorozat keretében, az Európa Pontban tartott beszámolóm után ismét lehetőségem lesz nyilatkozni a dániai tapasztalataim tükrében hazánk irányáról a fenntarthatóságot illetően. Az esemény részletei a debreceni Romkert és az esemény facebook oldalán…..
Végéhez közeledik a greenr blog. Nem a kreativitásom veszett el, nem is az ügyek és összefüggésrendszerek kitálalására fordított egyéni időm, hanem a türelmem. Minél mélyebben ásom (ásatom) bele magam az ökológia, a humánökológia, a fenntarthatóság, a gazdaság, a…..
Üzenet mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy merre halad országunk, lesz-e biztonságos jövőnk, megőrzik-e országunk vezetői hitelességüket, vagy súlyosabb morális válságba sodródunk, mint az előző ciklusban. Ezen a héten végérvényesen és visszafordíthatatlanul eldől! Az…..
Eeegen, ezek köztünk élnek. Úgy érzem, hogy nem csak "a cserebogarat kéne irtani"... Vagy legalább kérem zárják vissza ezt a valamit oda, ahol eddig tárolták! Köszönöm. (Köszi Subba és subba kommentelők) ..
Mint a hírekből kiderült, Tarlós István főpolgármester a szmogriadó tájékoztatási fokozatát jelentette be, ami nagyjából azt jelenti, hogy felhívta a figyelmet: büdös van, a büdösítők ne büdösítsenek tovább. Ennyi történt. Ő maga nem tett vállalást, hogy a helyzetre…..
NO (nitrogén-monoxid): Színtelen gáz, amely erős oxidálószer és reakcióba lép éghető és redukáló anyagokkal. Levegővel érintkezve nitrogén-dioxid szabadul fel belőle. A nitrogén-monoxid izgatja a szemet és a légzőszervet. Belégzése tüdővizenyőt okozhat, hatással lehet…..
Az utolsó védett dunakeszi lápra szemet vetett az Auchan. A téli botrány után most a nyugati felén illegális növényírtás, keleti felén pedig szemétlerakás indult el. Mindez a keddi hatósági vizsgálat előtt történt, mely megállapította, hogy a terület egyik fele…..
(Kedden 10 órára mindenkit várunk a dunakeszi tőzegláphoz, mert sajtótájékoztató, területbejárás és szakhatósági területfelmérés lesz!) Alább Kriska György (az Auchan által az rendőrségre hurcoltatott ELTE biológus) riadólevele: Kedves Lápvédők! Megjelent a civilek ellen…..
Latoc 2010.09.25 15:25:01
@Pacsker: Kerlek folytasd a Greenrt. Naponta nezem a blogodat. Nekem is hitet ad, hogy meg vannak emberek akik hajlandoak tenni is a hazajukert, a bolyonkert.
Auchant ezutan is kerulni fogom, mar csak ezert is.