Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a bőregér

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zártkörű sajtótájékoztatóján a magyarok katasztrofális mentális állapotával magyarázta döntését Orbán Viktor, a legnagyobb hazai pénzügyi cég, a FIDESZ első embere. ÁLHÍR Mint a vezérigazgató elmondta, nagyot csalódtak Magyarország lakosságában, jelenleg pedig úgy…..
a bőregér 2013.01.03 15:01:27
@IKDFA: Na, ha minden félkegyelmű írhat, akkor talán még neked is van esélyed, ha már ezért az egy kommentért regisztráltál. Lehet, hogy a teljesen idiótákat kiemelten támogatják, így állandó helyed lehetne a blogketrecben.
A magyar politikai elit jelentős része tehetetlen, ha kiderül, hogy az emberek, az ügyek nemcsak eszközök a szavazatok megszerzésre. Itthon sajnos politikusaink eddigi tapasztalatai azt támasztották alá, hogy az ország három részre osztható: az egyiket a ti bandátok manipulálja,…..
a bőregér 2012.12.21 11:50:27
@hogyne,persze,igazad van!: 1. senki nem védte a maszopot. 2. a poszt arról szól, hogy semmilyen politika erő nem tekinthet alattvalóként az emberekre, gondolom, ez neked magas. 3. a diákok "rohadtozása" és "tetvedékezése" pontosan leírja, hogy mekkora szánalmas féreg vagy. amúgy szép napot!
A kényszerből történő kivándorlás, nemcsak a pénzről, pláne nem a hazafiatlanságról szól, hanem leginkább arról, hogy akik hazájuk elhagyása mellett döntenek, azok nem érzik úgy, hogy az ígéretekből valaha is lesz valami, hogy olyan jövő vár rájuk (a máról nem is…..
a bőregér 2012.11.17 14:57:11
@Ironpen: Olcsó és demagóg, amit írsz. Bajnaiék jobb állapotban adták át az országot, természetesen Gyurcsányék valóban szóra sem érdemesek. Senki nem állította, hogy csak kizárólag ez a garnitúra rossz, az viszont biztos, hogy nagyon is rossz irányba mutatnak azok a dolgok, amik hazamentő Viktor, gazdasági zseni Matolcsy vagy éppen akinek semmije sincs, annyit is ér Lázár közös kis kommandói.
a bőregér 2012.11.17 15:01:24
@szist: ez bók vagy sértés akart lenni? nem egészen világos. :)
Az arckönyvön terjed egy videó, amin Bayer "Békemenet" Zsolt megmondja a tutit a szélsőjobbon csücsülő ellenzéki honatyákról. Nem láttam még, hogy bárki is írt volna erről (ha elkerülte volna a figyelmem, akkor nagy-nagy elnézést). Kedves Olvasóink, engedjetek meg pár…..
a bőregér 2012.11.16 17:05:10
@Andal: Bayer lenne a jobboldal? Ennél nagyobb sértést nehéz lenne összehozni.
Bayer egy beteg, radikális barom.
Van ugye politika, és van vallás. A FIDESZ és személy szerint annak vezetője esetében úgy látszik ez a határ kezd teljesen elmosódni. Fontos kijelenteni, hogy tudatosan irányított dologról beszélünk, ezek a dolgok nem csak úgy történnek. Azt szintén érdemes észben tartani, hogy…..
a bőregér 2012.11.02 17:30:04
@centenárium: felébredt az árja? haver, akkor te is mész a levesbe!

- Balliberális élősködő mocskok! - böfögte az ostoba troll.
Sokat hallottunk róla kormánytisztviselőktől, kormányközeli mágusoktól, hogy a bankok, közüzemi szolgáltatók nem fogják áthárítani az újabb terhek, sarcok jelentős részét a lakosságra, mert. Sokat hallottuk, sokat kételkedtünk. Mint kiderült nem véletlenül. Ez az első…..
Lógni a suliból baró, de közel tizenhárom évesen nyomorult bárányhimlővel feküdni itthon, miközben tövig rágom a körmeimet, miközben néha alig tudom megállni, hogy el ne bőgjem magam a félelemtől vagy a viszketéstől, az azért már tökre más. Mert nem elég a rettegés, hogy…..
Leáll a kolbászgyár, drágulnak a pékáruk, csökken a minőségi élelmiszerek iránti kereslet, egyre fontosabbá válik az ár, egyre kevésbé nézi az ember, hogy mi van a csomagolás hátuljára írva. És ez még csak az evésről szól, valójában az élet minden területén igyekszünk…..
a bőregér 2012.10.21 12:02:18
@tyúkarc: ja, vagy 350ért Bocit, mert a Tecsóba anniért láttam tegnap... ott a Milka például 229 most. durva, hogy a Boci másfélszer annyiba fáj, pedig...
Varga Mihály, a II. Orbán-kormány IMF tárgyalásokért felelős tárca nélküli minisztere vasárnap az M1 "Így szól az Úr" című vallási műsorában rántotta le a leplet a Matolcsy Györggyel és Orbán Viktorral közösen kidolgozott forradalmian újszerű gazdasági tervről, aminek…..
a bőregér 2012.09.24 13:23:49
@irógép: az írógép is gáz! 2012-ben ilyen rondán kattogni!
@peti6: köszönjük, hogy ma is megosztotta értékes gondolatait rohadó bolygónk lakóival!
"Az elmúlt napokban rengeteget hallhattunk a családon belüli erőszakról. Olvashattunk, beszélhettünk a méltatlan „vitáról“, amely a Parlamentben zajlott. Megtapasztalhattuk mindazt a dühöt, haragot, amit a téma felszínre hozott az emberekből. Pro és kontra. Aztán azon kezdtem…..
a bőregér 2012.09.15 23:50:14
@Tomycat: a cikk írója meg itt próbáljon tényleges vitát megoldani? valamit rosszul olvastál. egy valaki elküldte a saját történetét, nem megoldást javasolt, csak arra hívta fel a figyelmet, hogy talán legalább áttételesen ismerjék meg a problémát, annak súlyát azok a politikusok, akik aztán a parlamentben majd döntést hoznak a témában, ez pedig szerintem teljesen érthető és jogos elvárás, nem?@Szélmalomharcos: a mesesorozat... egyszer kerülj kiszolgáltatott helyzetbe, akkor nem leszel ilyen fellengzős, abban biztos vagyok
Furcsa dolog egy komoly társadalmi problémát ideológiai kérdéssé, értékrendbeli különbséggé zülleszteni, ahogy azt a véleményem szerint minősíthetetlenül primitíven viselkedő Varga Istvánt védelmező hölgy frakciótársai tették. (A korrektség kedvéért: Rogánék zavarba…..
a bőregér 2012.09.12 12:41:47
@pneumónia: Kedves funkcionál analfabéta barátom, ha kicsit alaposabb vagy ,esetleg megtanulsz olvasni, akkor láthatod, hogy pontosan leírásra kerül, hogy Gyurcsány is csak vicceskedett a dologgal...
Nehéz mit mondani, ha van valami, amit szerettél, ami hozzátartozott az életedhez, a gyerekkorodhoz, a felnőtté válásodhoz, mindenféle ideológiától függetlenül, aztán jön valaki, aki harsányan, fellengzős, lekezelő stílusban, pláne közpénzből, egyszerű eszközzé,…..
a bőregér 2012.08.31 21:23:06
@erik ssonfan: kiknek pontosan? a szart nevén nevezni gyűlölködés? szerintem gond van a szótáraddal.@matijasz: azért érzed, ennek a kommentednek pontosan nulla volt az értelme.
Ha a kormányzat és az ország vezetői sorozatos hibái hátterében egyszerűen csak a butaság és a felkészületlenség állna, ahogy az sokáig legalább "remélhető" volt, már akkor sem lenne épp rózsás a helyzet, ennél azonban sajnos úgy tűnik, sokkal aggasztóbb a valóság. Mára…..
a bőregér 2012.07.28 14:57:55
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"Kussolj, te rohadt csaló!"

ez ám a tudathasadás! :D
a bőregér 2012.07.28 15:11:40
@hajraorban1: "Bizonyára LMPs vagy abból a fajtából akik szent borzadállyal hisznek olyan dolgokban amik nem léteznek (minden ember egyenlő meg hasonló baromságok) valamint szeretnek ostoba performanszokat tartani és ráadásul a kutya sem kíváncsi rájuk..."

tehát szerinted az az alapállítás nem igaz, hogy minden ember egyenlő? lécci áruld már el, hogy te alacsonyabb vagy magasabb rendű embernek érzed magad?
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
a bőregér 2012.07.16 18:03:24
@ledzep: szélsőséges nézet elmondani, hogy lehet hogy cigány az elkövető, de ez nem jelenti azt, hogy minden cigány azonosítani lehet vele?
a bőregér 2012.07.16 18:28:56
@ledzep:

azt kérdezted mit akar ez a poszt:
"Ez a poszt összesen annyiról szól, hogy a gyűlölködés és köpdösés nem elfogadható, hogy a részvét, a gyász nem erről szól. Nekem legalábbis." - ez van aláhúzva a szövegben.

Korábban te idéztél a posztból, miszerint valaki mindig a saját szélsőséges nézeteihez használ fel egy-egy tragédiát, ezért kérdeztem, hogy szélsőséges nézet-e elmondani, hogy lehet hogy cigány az elkövető, de ez nem jelenti azt, hogy minden cigány azonosítani lehet vele?
a bőregér 2012.07.16 20:07:41
@töreki: igazán jó ember vagy, sikerült bebizonyítanod!
Az önkényuralmi jelképek használata nagyon kényes kérdés Magyarországon, legalábbis bizonyos jelképeké, pedig itthon a BTk. nagyon is világosan fogalmaz. Mégis úgy tűnik, valami azért mégsem világos, se Strasbourgban, se itthon. Most akkor hogy is van ez? Horogkereszt vagy vörös…..
a bőregér 2012.07.06 12:56:25
@Dr. jenőke (jenőke): Ha a Magyar Hírlap megírta, akkor vitán felül áll.
Orbán Viktor tegnap délután sokkos állapotba került, miután számos hivatalos forrásból is megerősítették, hogy ő valójában nem a Magyarország című teleregény egyik sztárja, hanem ténylegesen kinevezett miniszterelnök.  ÁLHÍR   Orbán munkatársai elmondták, hogy a…..
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Nem éppen nádszál, mégis kellően sportos. Már negyvenes éveit tapossa, de kifejezetten jól tartja magát. Arcán szolid smink és finom ráncok harmonikus elegye. Kézfogása erős, mozdulatai energikusak. Beszéde dallamos, mondatai spontánsága érezhetően jól tervezett. Magabiztos…..
Kísértetváros élő problémákkal Simontornya, egy hely, ami külföldi természetvédők szerint Európa legszennyezettebb területei között eddig magáénak dobogós helyet mondhatott. Tiszta horror, nyilván ezen nincs mit magyarázni.Az ember azt hiszi, hogy az élete…..
"Úgy élünk, mint az indiánok..." − Mit lehet csinálni? Lezüllik, piás vagy szipus lesz az ember, esetleg belehülyül, hogy hiába élt normálisan, ennek az országnak már egyáltalán nem kell, esetleg csicskát csinálnak belőle valamelyik szállón vagy halálra verik a…..
a bőregér 2010.09.28 11:20:26
@Táksi:
na igen, szegény vagy belerokkan, van egy minden racionalitást száműző idealista lesz, részemről is megvan a tisztelet! Ilyenkor azért átfut az agyamon, hogy mennyire jogos, amikor elégedetlenkedek az életemmel. :(
Akkor most kotródjanak vagy maradjon minden a régiben? Mi, magyarok biztosan rajongunk az egyszerű megoldásokért, ennek megfelelően – vélhetően azért, hogy kedvünkre tegyenek − hatalmi helyzetben lévő politikusaink továbbra is rendre ügyesen választják azokat az…..
a bőregér 2010.09.25 14:12:41
@wovbagger: igen, mert ha valódi munkavégzés mellett nyúlnák le elöljáróink a lóvét, az még csak-csak elmenne, de az, hogy minden lyukat a leépítésekkel, a szolgáltatások színvonalának züllesztésével, de érdemi lépések, életképes, előremutató koncepció, fejlesztési szándék és hozzáértés nélkül tesznek anno 10-20 éve, az már tényleg durva. persze az is igaz, minek is tennének többet, ha biztosak lehetnek benne, hogy a magyaroknak inkább cirkusz, mint kenyér kell.
pedig igaz: vannak dolgok, amik jobb helyeken - pénz ide vagy oda - nem lehetnének kérdésesek...