Regisztráció Blogot indítok
Adatok
repa00

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naponta több. mint 100 levelet kapunk tőletek, amik főleg játékkal kapcsolatos kérdések javaslatok, hibák. A levelek többsége kedves hangvételű, de akadnak igazi... khm hogyismondjam... megmondó levelek is.Örömmel tölt el bennünket, hogy növekszik a játék rajongótábora, bár…..
repa00 2011.01.28 07:58:49
@Szityek: AZ ENYEM IS ES NEM KAPTAM VISSZA MOST UJRA GYUJTOGETEK !!ELLOPTA A JOSKA!!!82.szinten mar ketszer astam a foldem mert szaraz foldet kaptam ketszer!!!Amit aratok az elveszik!Huuuuuuuuu de duhos vagyok!!Csak irom a leveleket ,de nem tortenik semmi szarnak rank ok megkapjak a fizetesuket az a lenyeg!!!!4
Tanyavilág Valami készül 2011.01.18 17:11:00
Az elmúlt hetekben eléggé eltűntünk. Nem volt nagyon mit kommunikálni, annyit láthattatok csak a TanyaVilág fejlesztéséből, hogy mindig egy kicsivel kevesebb hiba van. Új tárgyak is kerültek a játékba, de nem adtunk arról hírt, hogy min dolgozunk éppen.Eddig minden nagyobb…..
Ma két és fél újdonság került ki a tanyákra: Gémeskút a jobb termésért A mai napon mindenki megkapta a kút felépítésének lehetőségét. A kutak nagyban (+5%) növelik a terményt a megérés pillanatában, azaz a kúttal rendelkezők nagyobb profitot tudnak elérni. A kút…..
repa00 2010.10.14 18:26:00
@Hones: En is ezt tapasztalom ha nincs 10 barat ,akkor ne hasznaljuk a kutat???Csak a hiba jelzes jon megall az eszem!!!Igy nem lehet elore haladni!!
Az idő főleg az új funkciók tesztelésével telt, de azért néhány újdonságot elkészítettünk, amik most ki is kerültek. Kakas, mangó fa és mexikói háttér közül választhattok, remélem tetszeni fognak az újdonságok. A hétre beígért új funciót nem merjük elindítani.…..
Mint kiderült, kb úgy tudunk titkot tartani, mint a Pentagon... ma éjjel teszteljük a játék új funkcióját, amit néhányan véletlenül már láthattatok. Igyekszünk jobban titokban tartani a jövőben a fejlesztéseket :) Aki nagyon kíváncsi a részletekre, a kommentkekben biztosan…..
repa00 2010.10.08 18:53:30
@Manó 2: GEBEDJ bele nekem 13000 tp pontot kell mar gyujtenem!!minel magasabb szintre lepsz annal több a tp-pont ha mar most nyafogsz mitcsinalasz kesobb??Szamolj ha surun vetsz van tp vagy rikabban akkor van zseton valaszt hatsz!!!
Sziasztok!Ezt a posztot nem Afrikananács írja, mert tegnap kicsit besokallt amikor fél óra alatt több, mint 700-an jelezték neki, hogy már megy az iwiw, miért nem megy még az alkalmazás. :) Jobb híján beugrom helyette.TegnapAkadozott az iwiw és ez szemlátomást nem kicsit hergellte a…..
Tanyavilág Itt a segítség! 2010.09.17 13:50:00
Mostantól mindenki felbérelhet egy tanyasegédet, aki boldogan segít a tanyát rendben tartani. Így több idő marad az olyan mókásabb dolgokra, mint a tanyalottó és a khm... szomszéd látogatás :)A tanyasegéd 7 napig marad a tanyádon és igazi napszámosként viselkedik: boldogan ültet…..
repa00 2010.09.30 11:14:05
@adri1011: Nekem is ezt csinalja, meg nem mennek el a toltok nyisd ujra a tanyadat es vissza adja a termest,ha elmentek a toltok akkor is nyisd ujra a penzt fogja hozza adni!!minden alkalommal ezt kell tenni ,gondold el van 16 fam ebbol kettoert fizet aztan szuretelek es ujra nyitom a tanyat!!Minden szureteleskor amikor fizet vard meg,elmenjenek a toltok!!!
A hétvégén kaptuk ezt a felháborodott megkeresést :) Kedves Tanyavilág menedzsment! Cégem 6 éve munkaerőkölcsönzéssel foglalkozik, 12 munkatárssal dolgozom. Egy kivétellel az alkalmazottaim mind nők, soha nem játszottak a számítógépen, az interneten. Az elmúlt 6 év alatt…..
repa00 2010.09.28 18:49:03
@gucimaci: Senki ha bena vagy!!!Az a baj ,hogy nem vagytok tisztaban a jatek szabajokkal!!!Nem vagytok tisztaban a gepetek es az netetek gyorsasagaval,csak rekrolomaltok ,mint a huje gyerekek!!Gondolom minden szar nyitva van a gepeteken es levan terhelve!! csak jatszanatok de nem konyitatok semmit ,kattintgatni azt igenazt tudnatok ugye!!???A gyerekek nem reklomalnak azok ertenek a gephez csak a huje felnottek nem ???
repa00 2010.09.29 17:24:09
@aKriszta: Hello 3 hete jatszom meg csak !!de mar 47 szinten vagyok,semmi problemam nincs a jatekkal csak neha lefagy,ha az eggyik böngeszön nem megy, megy a masikon,!!!jelentkezzetek be az iwiwre aztan az alkalmazasra katt jobbegergomb mentes az asztalra onnan nyisstok meg!!! Nem kell ujra es ujra bejelentkeznetek ha nem adja be akkor ujra probaljatok megnyitni!!!
repa00 2010.09.29 17:30:59
@mamba: Azert jon a kalapos mert kozben nem ment el a toltod ujra nyitod akkor a penzed vissza kapod amit el vetettel, kezd el lassan vetni es figyeld a toltod fojamatosan megy -e,ha nem akkor hibat fog jelezni!!! Es mindent kezhetsz elolrol!!Szerintem ha jon akalapos mint ,hogy ures foldet talalj ha szuretelni akarsz!!
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..