Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Üde Színfolt

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt tomcsi nevű olvasónk éppen azon agyalt, ezt a blogot milyen arcok írhatják. Olvasott, kombinált, és egy elég szép jellemzést hozott össze. Hogy ebből mi igaz, azt inkább nem mondom meg, de ettől még kedves tőle.Mostanában több "poszt a blogról"-szerű…..
Soron kívüli, sajnálatosan rövid konteó következik, ami nem volt ugyan betervezve, de a napokban nyilvánosságra (vagyis a netre) kikerült egyik - roppant tetszetős, színkódos - világtérkép beindította a bloggazda fantáziáját. Mert mindannyian tudjuk ugye, hogy a…..
B-oldal TOP20 Beatles 1963-1970 2010.12.08 07:00:00
“Minden idők legtúlértékeltebb együttese” - halljuk a marginális, ám annál dühösebb kinyilatkoztatást a Beatlesről; mellé ellenpólusként valami zseniális kétalbumos, de méltánytalanul háttérbe szorított bandát a 60-as évekből. Mert amazok Lennonéknál…..
Donna Anna volt olyan kedves, és a Színházba járás témát kiegészítette az általunk csak alkalmasint kipróbáltnak levés Operába járás legfontosabb tudnivalóival. Lásd még: Operákról komolytalanul blog.Vendégszerzés, vendégszerzések. Operába felöltözni kellés.…..
Modorosblog A csapatjátékos 2010.10.20 06:00:00
-Hellóka (türelmetlen várakozás, kényszeredett mozdulatok). Te (bip-bip), mekkora egy fos már ez a kávéautomata... (khhhhhrsssssssssss) basszuskulcs. Ezért az undorító löttyért húsz forint, beszarok. Jaja, amúgy ingyenes, csak most nem hoztam éppen a bögrémet. De ilyen egy…..
Faszom a blogmotorba, erre fizettek százmilliókat?Hol a kommentem?.tolókomment.mindjárt megjelenik.faszom.na végre! az előbbieket kéretik törülni, hihhi 8)) Hogy megelőzzük a hasonló szemetelést, mi is tehetünk még 1-2 dolgot, hogy kicsit komolyabbnak tűnjünk az amúgy…..
90 Tarkan – Şimarik 2010.10.10 21:39:00
Év: 1997, 1999 Nemzetiség: török A sok tündér posztolása után kedvezzünk ezúttal a gyengébbik nemnek is – ezúton jelezze szerkesztőségünknek olvasótáborunk azon női tagja, akinek nem tetszett egy kicsit sem a cuki török titán. Minket, férfiakat persze hidegen hagyott…..
 Styxx már a múltkori toldis poszttal is bizonyította, hogy találó és szórakoztató lehet megszokott témákat abszurd környezetbe helyezni - mi több, a mi kedvünket is meghozta hasonló írásokhoz.Ma ismét ő, hasonlóan szokatlan kerettel és megdöbbentő…..
Miután a Neo FM megszüntette az Ezeröcsit, küldött egy pr-dumákkal teli sajtóközleményt a megújulásról, ám sok konkrétumot nem tartalmaz azon túl, hogy "megkezdődött a zenei kínálat finomhangolása”, meg „a piackutatási eredmények alapján felállított új…..
 A jó szülőnek nincs kedvenc gyereke: "ha itt harapom, ott fáj, ha ott harapom, amott fáj". Ám Éterfy Robi egy félisten A Belvárosi fiatal és az Underground zenekar után. Tőle jön a legújabb - Facebook-témában.   50 mondat, amit a barátaid írnak a…..
Kedves Tibi!Egyik "jó tollú" haverom gyakorló angoltanárként "bloggol" a nyelvtanulás babonáiról, sok tapasztalattal, hasznos tanáccsal, könnyed stílusban (http://lingwing.blog.hu/). Egy bejegyzéséhez, amiben azt "bizonygatja", hogy nyelvérzéke igenis van…..
Modorosblog A Vendég 2010.09.21 07:00:00
Na csákány, végre ideértem. Jól van, ne lázadjál - csak 3 órát késtem, szeretek otthon ejtőzni kicsit a kádban, rákészülni a nagy vizitre. Meg hát örülj, hogy egyáltalán eljöttem - ez a lényeg, nem? Baszki, messzebb nem találtál pecót? Kész szerencse, hogy hoztam az…..
 Az önkiszolgáló éttermek világa két iskolai, és egy ÁSÉS-posztot is eredményezett - most rögtön két olvasói összeállítással folytatjuk a vonalat.Az elsőt a csuhástól kaptuk - aki az amúgy zseniális Orkánság blogot, a képzeletbeli, ám nagyon is valóságosnak tűnő,…..