Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elet

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
Május 8-án jelentette be a neves Harvard Egyetem egyik diákcsoportja, hogy a szólásszabadságra hivatkozva május 12-én sátánista feketemisét kívánnak bemutatni. A hagyományos sátánista rituálé a katolikus szentmise kifordítása, annak jelképeinek megalázása. Már XVI. Lajos…..
elet 2014.05.14 12:54:34
@_most_: Gyűlölködő? Én úgy látom nem a vallásosak keltik épp a gyűlöletet, mert nem ők égetnek ateistákat máglyán, hanem épp fordítva...

FUCK LOGIC.
elet 2014.05.14 18:57:42
@gabuscica: Nem vagyok ateista. Te viszont szőke, és nagyon félreértettél valamit.
Polly van der Glas ékszerész az emberi test dekonstrukcióján keresztül megkérdőjelezi a szépség társadalmilag megalkotott és elfogadott természetét.  A disrupton korábban már bemutattunk egy olyan művészt, akit a mellbimbó ihletett meg egy egész női ruha- és…..
elet 2014.03.06 13:10:18
Az Index Kerényi Imrével készített interjút, amelyben Kerényi újfent kifejtette, véget szeretne vetni a balliberális túlsúlynak a művészetben, de Kerényinek az államról alkotott elképzeléseiről is képet kaphatunk. Szerinte az államnak az a feladata, hogy a törvényeket…..