Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bránermájszter

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már szép a napunk, hogy elolvastuk Szabó László novelláját egy kelenföldi vécézésről. Olvassák el Önök is a kis, dülledt szemű emberke történetét! Kelenföld MÁV pályaudvar. Indulás előtti WC keresés. Meglepő volt, hogy a váróban szép nagy betűkkel ki van írva: WC és…..
A vállalati kommunikáció mifelénk harmatos hagyományokból táplálkozik, de mint az DD esetéből is látható, van, amikor direkt jól jön egy kisebb mulasztás. Például, ha az egész utcában megállni tilosra cserélik az addigi parkolózóna tábláit: Undorító és gusztustalan…..
bránermájszter 2007.09.19 13:19:24
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..
Igazi egész hétvégén kitartó topikra talált holdfénytolvaj egy erdélyi falusiturizmus-prospektusban: Anna leveléről jutott eszembe, hogy nemrégiben kaptam egy képet, melyen tisztán kivehető, hogy a Homár kommentezői csak csipájukat nyitogató egyszerű kezdők az ősi szokások…..
bránermájszter 2007.09.04 11:31:32
RIO 2007.09.01. 12:38:36

Mivan? Zsidó állam? Meg királyság?
Honnan veszel ilyen baromságokat?
Sose volt ilyesmi. Izrael mint zsidó állam 1947 óta van (jó nagy múltra tekint vissza). Azt is a csóri palesztinoktól foglalták el, akik persze ezt rossznéven vették.
Mondjuk ha elfoglalnák a dunántúlt a bantuk és kikiáltanák bantuföldnek, mi meg megpróbálnánk kidobni őket akkor mi is rögtön terroristák lennénk valszeg. Tök normális, hogy szegény bantuk lennének az áldozatok.
Az arpád sávos zászló meg egy náci jelkép és nem az ősmagyarok zászlója. Naja. Juteszembe, augusztus 20-án jó sok nácit (katona,rendőr,határőr) avattunk a hősök terén. Ha nem tűnt volna fel ott is vittek a srácok árpád sávos zászlót.
Soha senki a történelem folyamán nem szerette a zsidókat, és ezt csak maguknak illetve a csodás harácsoló hozzáállásuknak köszönhetik (lásd pl. "a velencei kalmár"). Soha senkinek nem lett volna semmi baja velük ha nem ugy gondolnák hogy nekik pofátlanul el kell szedni mindenki pénzét, illetve hogy ők tök nyugottan kizavarhatnak népeket az országukból. Méghogy az az egyik fő tanításuk hogy egy zsidó ossza meg a vagyonát (idézet a mokkában nyilatkozott főzsidótudóstól),muhaha. 10 millió butabirka országa vagyunk vazze.
Na, igaz még nincs karácsony de én most előre kizsidóztam magam. Karácsonykor ősi román szokás szerint dublinban veszek át egy ajándék laptopot. És most lehet antiszemitázni :D
A Homár foszladozó emlékei szerint még nem találkozott pozitív márkaszervizes történettel, és természetesen most sem. Bali a sasadi Renault Baumgartnert illetve a Könyves Kálmán körúti Renault szervizben próbálkozott fékszereléssel illetve kulcsmásolással. Többet nem fog: Kb.…..
Igencsak vegyes véleményeket hallottunk már az olcsó thai járatairól ismert ukrán légitársaságról, mi februárban nem szívtunk velük, más viszont igen. Anitáéktól fontos dolgokat loptak el, kerekesszékes kollégájának emiatt haza is kell utaznia. Részletek alant. Kedves Homár,…..
bránermájszter 2007.08.30 16:19:40
Tavaly utaztam etiópiába egy nagyon fontos üzleti útra. Mivel sikeres ember vagyok és nem szórom a pénzt, ezért a meglepően olcsó román AeroLopz légitárságot választottam. Az rögtön feltűnt hogy a becsekkolás folyamata a jegyek erre a célra kihelyezett dobozokban történő lyukasztásával ki is merült. Furcsa -gondoltam, de hát ez a jövő, a modernizáció már mindenhol jelen van az unijóba. Felszálláskor a pilóta nagyon udvariasan megkért mindenkit hogy egyrészt -biztonsági öv híján- kössük be a cipőfűzönket (nehogymár itt valaki elessen és megsérüljön), másrészt ne igyunk mert lehet hogy valakinek vezetni kell még a gépet, és ugye ők nagyon komolyan veszik az iszik vagy vezet dolgot. A meglepetések sora ezzel még nem ért véget, a gépen egy nagyon kedves nyugdíjas néni (aki elmondása szerint a BKV folyamatos zaklatása -becsípődések,meghurcoltatások- miatt emigrált a festői romániába) szolgálta fel a szendvicseket, amikhez -igen, ilyen gáláns légitársaság is van ám- ajándék kalapácsot és nikolai feliratú kézifűrészeket osztogatott. Sajnos nem ehetek nehéz ételeket, de utastársaim körében főleg a medvetalpszalámis aratott osztatlan sikert. A rosszmájúbb utasok szerint a gépen futótűzként terjedő hasmenést/hányást is ez okozhatta, de persze az intelligensebb réteg csak nevetett -amikor épp nem hányt- ezen az összeesküvés elméleten. Az út egészen eseménytelenül telt, mindössze az arab légtér felett támadt egy kis kommunikációs zavar az iraki légierővel akik állítólag sérelmezték hogy átrepülésünk után eltünt az égről 2 műholdjuk, és így az araboknak aznap este -TV híján- fejből kellett felidézni a korán odaillő sorait. Kínos. De hogy miért kellett ránk fogni? Hát lehet egy repülővel menet közben műholdat lopni? Üldözési mániájuk van ezeknek. A leszállást mindenki megtapsolta, és még azon az apróságon sem akadt fent senki hogy kenyában landoltunk. Elvégre kulturált üzletemberek utaztak a gépen nem barbárok. A jelmondatunkká vált hogy mindenben lássuk meg a jót, és élvezzük az ingyen szafarit. A csomagokkal támadt ugyan némi probléma, ugyanis az afrikai reptéri személyzet közölte hogy a gépen furcsa mód semmilyen csomag nincs, viszont van két böhöm nagy fém izé (amikre az van írva hogy AL-Jazeraa SAT illetve AL-Arabia SAT). Na mindegy, biztos megvan erre az ésszerű magyarázat, kár is idegeskedni. Végülis csak egy pár batzpapucs volt a bőröndben (üzleti tárgyaláshoz elengedhetetlen) plusz pár bkv vonaljegy, valamint egy nyeremény laptop amiért amugysem fizettük ki a nyereményadót és már vissza is akartuk küldeni. Szóval fentiekből is tisztán látszik, hogy olcsón igényes repülőjáratot üzemeltetni valami ősi román szokás lehet.
Fentiek csupán a képzelet szüleménye, minden vélt vagy valós hasonlóság csak a véletlen műve. (Vagy nem.)
Két hete kapta a Homár a bejelentést, hogy egy buszsöfőr becsípett az ajtóval egy nénit, és el is indult volna vele, mert a nagy csajozban nem vette észre. A BKV ma küldte át válaszát: Tisztelt Névtelen Tea!  Köszönjük, hogy levelével megtisztelte Társaságunkat. …..
A határozott vásárlót semmi nem tántoríthatja el, ha kiszemelt termékéről azt mondják, hogy van raktáron. Ádám esetében ez az új "Bróker" számítógépasztal volt, amiért néhány órát küzdenie kellett a Praktiker munkatársaival, akik egy nap alatt többször…..
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..
Akkor ide kattintva kérjen tanácsot a bölcs géptől. Don B azonnal küldött egy másik hiperlinket, amiből kiderül, ilyen már volt politikaiban, magyar fordításban is, de az azért kevésbé vicces. ..