Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Látnok.

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szólj hozzá: Három kívánság - Fidesz csapat..
Látnok. 2011.09.09 10:09:38
@Kalmár: hogy ne felejtsd, emlékeztetőnek a "mélyen tisztelt" Fideszről:

a parlamentben vannak: 8/12
a választáson 52,3% iksz, azaz: 6/12
a választójogúak harmada, azaz: 4/12
az ország 27%-a, azaz negyede: (3/12)

érted? 2 706 292 iksz... pontosan szépen.

Most vegyél egy mély lélegzetet, és lehet tovább nyalni kritikátlanul.
Proszektúra Uzsorások 2011.08.07 09:19:00
Mostanában egyre többet hallunk a falusi uzsorás-ügyekről. Például csak az ózdi rendőrkapitányság néhány hónap leforgása alatt hét akcióban huszonöt olyan embert leplezett le és fogott el, akik haszonszerzés céljából többek rászorult helyzetét kihasználva a sértetteket…..
Látnok. 2011.08.07 18:03:16
@ÉN OF: "... A kormánynak kellene biztosítani a jogot, (mint ahogy a fizetés letiltásnál, hogy a fizetés 30%-nál többet nem vonhatnak le) hogy a Bank sem kérhet nagyobb összeget mint a fizetés 30%-a..."
Na persze, ez lehetne, de akkor 100 év múlva is fizetnél. Sőt: soha nem lenne vége, mert amit fizetsz, esetleg a kamatra sem elég. Így még nőne a tőketartozás is.

Ilyen hülyeséget írni. Gondolkozz már egy kicsit.
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
Látnok. 2011.07.31 21:04:50
@Zene 56: "...De várom a többi infódat, ha van..."
Te szerencsétlen majom. Ha valamit leírsz, nézz utána előtte.
A Palikot a dajcstomi nevezte ki. A hülyegyerek dajcstomit meg Szeretett Vezérünk. Csak előbb be kellett fejeznie az egyetemet, ahova 10 éve járt.
Mellesleg 10 évig dolgoztam a Hungaroringen, és jól ismerem az egész brancsot. Kivéve Szeretett Vezérünket. De rá meg nem vagyok kíváncsi. Semennyire. Az is sok, amit a tévében látok.

Na, most lehet pofázni. Vagy leülni, és hallgatni.
Kedves Őfelsége, Harold-Harald (vagy hogy a bánatba hínak tégedet.)Engeggyed meg nekem és a kiccsaládom részire hogy kifejezzük méjséges megrendűlésünket a tikteket ért tradzsedy miatt! Mintha a súllytólég rugott vóna mellybe mikor értesűltem errűl a támadásrúl! Nagy…..
Olcsóbb nyaralás Bernadett: parkoláskor a 2 kunást kiváltja a 10 forintos (Fotó: Bors) Felvette a harcot a zadari (Zára) parkolótársaság a magyar forinttal és vélhetően a magyar turistákkal szemben. A város a nyári szezonra mindig drasztikusan megemeli a kiemelt zónáiban a…..
Látnok. 2011.07.30 16:54:43
@Camappa: "Na és mi van azokkal a magyarokkal, akik több száz kiló ötven forintossal veszik az irányt különböző EU országokba, ahol cigiautómatákat fosztanak ki ezzel a leleményes módszerrel"

Az van, hogy bunkó állatok. De érdekes módon ezek a legbüszkébbek arra, hogy magyarok. Még az is lehet, hogy ott a nagymagyar matrica a kocsiján.
"Retteg a szegénytől a gazdags a gazdagtól fél a szegény.Fortélyos félelem igazgatminket s nem csalóka remény."Gyorsan elmúlt ez is, Feleim, Kokiosztó Viktor nakiafaszagyerek tündöklése alig egy napot élt. Az EU képviselőket sallerozó bátor, bárkivel szemben…..
Látnok. 2011.07.05 17:31:53
@wagem: Olvasd vissza a hozzászólásaid. Az értelmezhető tartalomra, a valóságra gondolok.
Ezek után ne csodálkozz, hogy ingerült válaszokat kapsz.
Ilyet a "Magyar Nemzet" címet viselő nyomdatermékben (mert nem újság) biztos nem olvashatsz. Csak szép kerek benyaló szövegeket.
Ha találsz benne csak egy szó kritikát a Fideszről, vagy vezéréről, linkeld már ide. Elolvasnám felüdülésként.
A TASZ és az Eötvös Károly Intézet közös jelentése hiányt pótol: az Alkotmánybíróság jelöltjeinek szakmai alkalmasságát vizsgálja meg, és rámutat a jelenlegi, a kormány által kézivezérelt jelöltállítási folyamat visszásságaira. Az Egyesült Államokban például soha nem fordulhatna elő, hogy néhány óra…..
Látnok. 2011.06.20 20:52:43
@strappa: ... Mindenki olyan részletes önéletrajzot ír, amilyet akar...

A nagy lófaszt. Nem az őserdőben van. Az önéletrajz pont arra való, hogy MINDEN lényeges adat kiderüljön az előéletéről. Márpedig a munkavégzés helye és ideje az.

Ha akkora barom, hogy egy nyomorult egyoldalas önéletrajzot sem tud megírni, hogy lesz ez a pojáca alkotmánybíró.

Elmehetnek ezek a sunyi p-ba. És még finom voltam. Beképzelt kretén banda.
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
Látnok. 2011.05.17 20:45:50
@CSÉ: Nagy f@sz vagy, csak így tovább. Nézd az echo tévét, sokat tanulsz onnan, jól látszik.
Hát igen, Fradika kell, Corvinus nem – foglalta össze tegnap a rektor tájékoztatója közben egy mögöttem álló hallgató a fejleményeket. A kétségtelenül populista ízű megközelítés már csak azért is pikáns, mert bizonyára valami hasonló (a foci helyére állami…..
Látnok. 2011.05.06 10:35:12
@Akitlosz: "" Nincs a végtelenségig ingyen ebéd, ingyenes felsőoktatás sem.

Mert nem telik rá. "

Aha, persze. Amikor meg népszavazás volt a tandíjról, akkor te biztos hogy leszavaztad.

Ez az egész ügy tulajdonképpen egy TANDÍJ EMELÉS, csak másképp csinálják, nehogy a pofájukba vágják, hogy megint hazudnak.

ÉN MEGTESZEM: HAZUDSZ FIDESZ, HAZUDSZ VIKTOR !
Habzó szájjal ordibálva lökdösték ki Liviát és párját az Álommester Team termékbemutatótúrájáról, amikor megpróbálták nem átvenni egy kisebb összeg befizetése esetén kedvezményes vásárlásról szóló nyereménykupont. A Budapesti Békéltető Testület néhány…..
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
Látnok. 2011.04.29 16:08:56
@pounderstibbons: " Keress rá az MSZP.hu -n zuschlag-ra... "
B+, én nem arról írtam, hogy ki hol lop (mert mind a két banda lop), hanem arról, hogy ki és hogy (vagy nem) írja meg.
Ebben van a különbség, Kedves Vezér rajongók. Így is lehet hazudni. Nem írjuk le, tehát így a rajongó tábor nem is tud róla, miután mást nem olvas vagy hallgat.

Na, itt a különbség Uraim.

Vagy csak mutassatok csak egy kritikát a Fideszről és társairól a médiájukban. Mert az nem létezik, csak a nagy nyelvcsapás. Van is segg hozzá.
Látnok. 2011.04.29 16:39:20
@pounderstibbons: " Ha Gyurcsányt elítélik "

Ez igen, te már tudod? Az a gyanúm hogy Szeretett Vezérünk előbb fog ülni, mint ő.
Nagyon szeretné, az biztos. Minden lépés erre megy. Várd ki a végét. Volt már a világtörténelemben hasonló, és a kezdeményező mindig pofára esett.

Mellesleg nem a Fidesz.hu-ról írtam, hogy ott nem látható, hanem a seggnyaló médiájáról. Zuschlagot a mai napig megtalálod mindegyik balos médiában.

Nyekk.
Ijedt arcú, bujaszájú néni hungarikum jellegű üdítővel, 1982-ből. Hopp, de nicsak, milyen üdítőt fordít véletlenül felénk? Már ez a léha tekintet is megmozgatja a férfi ember fantáziáját és legszívesebben ötösével vedelné a Traubit, hogy megkapja ezt a nőt és…..
Látnok. 2011.04.01 21:41:49
@v2peti: "a traubi is a zsidóké..."

Hogy te mekkora f@sz vagy, el sem hiszed. Csak így tovább, írd a baromságaidat te kretén.

Csak hogy tudd: nem vagyok az idézettek közé tartozó, de félháborít az ilyen idióta, mint te.

Na, lehet tovább fröcsögni.
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
Látnok. 2011.03.28 19:46:38
@mesztika: >> kedves Szujó Zoltán riporterember Mark WeBBer nevét mindig Mark Weber-nek mondja. Nem zavarja a 2 db B betű? >>

Nem bizony kisbarátom. Mert az ausztrál angolban így ejtik, és kész. Ne a magyar kiejtést nézd vazze. Nagyokos.
Pont a Szujót kel b@sztatni, aki perfekt angol és német?
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
Látnok. 2011.03.20 18:21:18
A beszéd nem 2008-ban volt, hanem 2010-ben:
www.fuggetlenhir.hu/cikk/950/%29

Úgyhogy újra lehet gondolni néhány dolgot.

A hazugság ki fog derülni pontosan.
Michael Knight Lázár-lázálom 2011.03.19 20:58:00
Meglehetősen sokan kiakadtak Lázár János legutóbbi kinyilatkoztatásán, amelyben - hogy is mondjam - furcsa és nem éppen erős szociális érzékenységről tanúskodó véleményt fogalmazott meg a szegényekkel kapcsolatban. Pedig nem ez volt a legmegdöbbentőbb kijelentés a Fidesz…..
Látnok. 2011.03.20 18:10:46
@moncayo: >> Látogass el a fidesz.hu-ra! >>

Ellátogattam.
Hogy nem sül le a maradék bőr a pofájukról. Rohadt hazug gazemberek.
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
Látnok. 2011.03.20 17:17:01
@thinker_: >> ő még a rendszerváltáskor túl fiatal volt ahhoz, hogy pár fillérért legálisan lopjon magának gyárakat, mint a fletó. >>

Hogy te milyen okos vagy. Aztán a bulldogképű Echo tv tulaj mit csinált az Ikarus-szal, és a Videotonnal?
Elárulom neked faszikám. Ugyanazt, mint fletó. Avval a különbséggel, hogy Gyurcsány most is üzemelteti a gyárakat, míg a te kedves Magyar Hírlapos embered meg tönkre vágta mind a kettőt. Ebből futja most uszítani. Ezt hallgatod, olvasod, és írod a baromságokat.

Na most lehet dumálni, okos berci.
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
Látnok. 2011.03.16 17:52:49
@qwertzu: >> Szerintem fuss neki még egyszer a törvénynek. Nem a kormány nevezi ki... Hanem az Országgyűlés >>

Hát bazd meg, ott meg kik ülnek 2/3 -dal? Nem a Fidesz és tettestárasi? A kettő nem UGYANAZ?

Ne légy már ilyen hülye. Vagy rosszindulatú. Vagy bekábított hívő. Vagy mindegyik.
Ezt az új sorozatunkat legjobb nem elaprózni, úgyhogy rögtön azzal a kezdőjelenettel startolok, amit cakumpakk a leghatásosabbnak tartok: Fernando DiLeo 1973-as, jéghideg Milano Calibro 9-e úgy indít, mint egy tornádó, és később sem áll le. Gaston Moschin és Mario Adorf egyaránt…..
Látnok. 2011.03.11 21:29:34
@tucano: >>már nézem is>>

Ha nem titok, hol?
Látnok. 2011.03.12 13:46:16
@tucano: Kösz a linket, ezt megleltem én is.
Csakhogy olaszul nem tudok. Legalább is annyit, hogy élvezhető legyen.
Angol vagy német, esetleg magyar van valahol? Akár felirattal?
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
Mielőtt bárki azt mondaná, hogy e blog írója nem ért a dologhoz, szögezzük le, hogy az illető személy 7 éven át élt és dolgozott Egyiptomban, s kapcsolatrendszere meghaladja a diplomáciai viszonyban szokásos szintet. Egyiptom most forrong. Az arab világ legfontosabb államában…..
Látnok. 2011.02.03 21:33:06
@Mike007: ... az ország választásra jogosult polgárai 2/3-s többséggel a fideszt és ezzel együtt Orbánt választották...

A nagy lófaszt, kedves Mike. Ezt sulykolja a jobbos média, de az a győzelem 52% volt. A KDNP-vel együtt. A 2/3 a mandátumok aránya a választási szabályok miatt. Ennyire nem lehetsz elfogult, és vak.

Mellesleg 94-ben az MSZp az SzDSZ-el 56%-ot ért el. Úgyhogy ebben sem csúcstartó a Fidez. Csak a pofájuk nagy.

A sok hülye meg mindent beszop. Csak azért, mert a Fidesz mondja.

Bravo, csak így tovább. Lehet még hülyeséget beszélni, írni.
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Látnok. 2011.02.02 09:02:32
@Fax: ...Totaw egy szánalmas senki...

Te pedig öregem nem Fax vagy, hanem egy nagy FASZ. Csak a tükör elé kell állni, és már látszani fog.

De nehogy megüssön a guta, mert akkor ki írna ekkora kreténségeket. Csak így tovább.