Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pánk floyd

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak az nem derült ki, hogy ő vitte a képet vagy a mester volt képben? A lényegen nem változtat, ez most már ott van. A fórumra büszkén beírt Turbo charger (sic!) - kommentjére jött válaszok valószínűleg élete legkellemetlenebb mondatai voltak. (Kattintásra nagyobb lesz.)  ..
Az Index nemrégiben írta meg, micsoda riasztó látogatottságot ért el a Magyar- és az előtte megtartott Német Nagydíj. Pedig egyik sem volt rossz, de azért ne dugjuk homokba a fejünket, pláne annak tükrében sem, hogy a Német Nagydíj idején megtartott kamionverseny-hétvégére…..
Pokoli, mert pokolian magas, pokolian sokba került, pokolian jó helyen, a Duna partján fekszik no és  mindenek felett pokolian jól néz ki. Bécs legmagasabb épülete, a Donau City Towers, a DC Towers 1.  Pest felől jövet jobbra messziről kimagaslik karcsú alakja. Hívogat, irányt mutat a Duna felé…..
pánk floyd 2014.07.12 21:01:59
@Manfi: Egyetértek! Bécs legújabbkori " New York komplexusos" épületei egytől egyig katasztrofálisak, és ebben a Bécsiek is egyetértenek. Nem mellesleg az elég komoly utálat mellett nagyon komoly botrányok övezik őket, lásd az új reptér, vagy a Wien Mitte. Ez meg simán 08/15
Még három éve sincs meg az 504-esem, két éve használom is, de már úgy tűnik, mintha legalább egy évtizede együtt lennénk. Ez egy emberek közötti kapcsolatban még akár pozitív kicsengésű is lehetne, de a Peugeot esetében a temérdek alatta, fölötte, mellette, olajosan,…..
pánk floyd 2014.07.05 12:44:40
Épp Göbivel ültünk az irodámban, amikor Marci hívott, aki a Velvetnél dolgozik. Autót akart venni, mert a biztosító kifizette a korábban elpusztult Zastava (Yugo) árát. Elmeséltem, hogy nem olyan rég vettem egy Bogarat, és hogy volt egy példány, amit megnéztem ugyan, de hosszas…..
Túl szép és drága volt nekem, ez lett a veszte Üres lenne a világ Alfa Romeók nélkül. Hát így történt. Nagyjából ezekkel a mondatokkal zártam le a posztot, amelyben leírtam, hogyan lett nekem 156-os Alfám, az egyik legszebb kombi, amit az utóbbi évtizedekben az autóipar fel…..
Hiába szerezte meg a királylányt, a jussát nem kapta meg VV Krisztián, az egyszerűség két lábon járó hajdúnánási szobra, aki a villában látott először szoláriumot. Nem mintha ezzel bármi baj lenne, sőt, ő volt az a villalakó, aki végig őszintén, úgymond izomból…..
pánk floyd 2014.05.05 00:27:17
@cantbear: Az igazán advanced az lett volna, ha egyet ír meg, és a név behelyettesítésével mindkettőre igaz, mégsem tűnik általánosnak. Pl : Ahogy várni lehetett, az egyszerűségével kitűnő ..XY.. tért vissza a villába. mondjuk ez pont általános.
Libertarian Cigánytéma reloaded 2014.04.28 00:00:00
Nem is a magyar liberálisok lennének, ha nem csaptak volna égbekiáltó hisztit a gyulai bírósági ítélet miatt. No nem azért, mert a teljesen nyilvánvalóan megfélemlítő célú masírozást és a fajmagyarokon kívül mindenki kiirtását a t. bíróság nem tartotta erőszakos…..
pánk floyd 2014.04.28 18:22:50
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Pontosan, a hangnem teljesen más, da e tartalmilag a híres hírhedt cikke pontosan megegyezett ezzel a cikkel.
160 éve, 1854. április 24-én kötött házasságot a már hat éve uralkodó, de még mindig csak huszonhárom éves fess Ferenc József a legendásan szép, bajor Wittelsbach Erzsébettel, vagyis a minden nagymama és a magyarok által különösen kedvelt Sisivel. Bemutatást nem igényel a…..
Kilenc éven át követtük, hogyan ismerkedett meg Ted gyermekei anyjával, a Wall Street Journal pedig utánanézett, hogy mennyire valós az az ismerkedési folyamat, amit a sorozat bemutat. Egy 2012-es tanulmányra hivatkozva állítják, hogy a második világháború óta a legelterjedtebb…..
Belsőség Ez szól ma a Totalcaron 2014.03.26 15:36:53
Ma, ha bármibe belekattintasz és megtalálod a Deezer-hirdetést, akkor tudd, hogy mi szól, ha rákattintasz a lejátszás-gombra. Nincs köztük sem technó, sem rave, sőt, valójában csak olyasmi akad itt, amit ún. hangszereken játszanak. Szóval nincs Prodigy sem, bocs. Lehet, hogy kicsit…..
A budai Hegyvidéken, a Svábhegy északkeleti lejtőjén járunk. Lélegzetelállító kilátás nyílik innen a fővárosra, mintha az égből tekintenénk le. Tiszta időben keleti irányba a Gödöllői-dombságig, sőt még azon túl is ellátni; míg dél felé a Duna ezüstösen csillogó…..
Komolyan, aki a 2018-as választásokat szeretné megnyerni, az már most kezdjen el zsánerszobor-ötleteken gondolkodni, mert úgy tűnik, néhány ilyen állításával teljesen le lehet venni a népet a lábáról. Elképesztően sok, és elképesztően lelkes ember gyűlt össze ugyanis a Falk…..
Zöld Ella vagyok és függő. Gyarló halandó, ízimádó, csoki függő. Szeretem a kereket, a kocka formájút, a lyukast, a kicsit, a nagyot, a mintásat, a keményt, a forrót, a fagyisat és az ízesítetteket. De. ... Vegán vagyok. Aki rendszeresen olvassa a blogot, annak már…..
pánk floyd 2014.03.14 19:43:32
Ismét természetesen akar kinézni VV Veronika, ami, elnézve a műmelleket és a feltöltött csalánszájat, tök jogos kérés. Veronika első körben menten drasztikus lépésre szánta el magát, és kivetette az ajka fölé beszúrt piercinget, így kell ezt, nem szarozni, anyám is egyből…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
pánk floyd 2014.02.20 16:00:45
@purga: 10pont.
Mostanában, amióta Kati korábban jár dolgozni, mint régen, hetente általában háromszor, néha többször is én viszem a kölköket suliba. Sebaj, így legalább a Foltos is rendszeresen megtornáztatja a tagjait, mert a motor és a tesztautók miatt az utóbbi bő két hónapban nem ment…..
pánk floyd 2014.02.16 15:16:50
@Cockroach:
vasárnap, napsütés, 8 órai kelés,alfa rőmeós bögréből kávé, totalcar, CSIKÓS-POSZT, aztán reggeli, zuhany, majd a madárcsicsergésbe Ferrarival-val hegyekbe el.

this is perfect day :)
pánk floyd 2014.02.16 18:33:48
@Cockroach: Az alfa sem olyan rossz.. Én GTV -re kacsingatok, tegnap tesztvezettem egyet... Mióta megláttam azt a kocsit kell.
Múlt héten ismét elstartolt a köztévé saját zenés vetélkedője, ami tocsogott a pátoszban és gyönyörűen alkalmazkodott a keresd a jót!-féle Kerényi-etikához. Mondjuk most legalább akadt egy-két egész vállalható produkció, de a műsor maga még mindig zavartalanul halad…..
pánk floyd 2014.02.02 18:55:15
@yaksi: Téged hogy is hívnak?
A XIII. kerületi önkormányzat a Jász utcában építi az ország, sőt a térség legnagyobb passzív társasházát, ahol a magyar kreativitás is megcsillan. Ottjártunk a bokrétaünnepségen és benéztünk egy majdnem kész mintalakásba is. Most pedig szépen sorra elmondom, mit is jelent…..
Félre az útból, kedves Hubble teleszkóp! Itt a bolygó új távolbatekintő, messzenéző csodatávcsöve, a James Webb teleszkóp. Tudósok és mérnökök kart karba öltve dolgoznak vért és verejtéket nem spórolva az öreg Hubble a nagyobb, okosabb, erősebb utódján, a James Webb…..
pánk floyd 2014.01.20 22:40:46
@taxi33: húzol egy egyenest a napból a föld felé, meghosszabbítod 1,6m kilométerrel, és ott lesz a Webb. Onnan ha visszanézed a napot látod, a korongjában két táncoló pöttyel, ami a föld, meg a hold.
Giorgio Perlasca életeket mentett a második világháborúban, Budapesten. Több ezer ember életét. Tetteit otthon, családjának sem mesélte el. A megmentettek a 80-as években újsághirdetések segítségével találták meg. Fordulatos, szép életéről korábban már született poszt. Az…..
Geekblog A Wall Street farkasa 2013.12.27 11:27:09
Állok a Vista mozi előtt és nézem a hatalmas neontáblát. Éjfél után három perccel le is kapcsolják: az utcán néhány csendben didergő ember rugdossa idegesen nevetgélve a cigicsikkeket a tizenkét fokos melegben. Vérzik a szívem és próbálom valahogy összerakni az elmúlt három…..
Szerdán megmutattuk a Lángoló Gitárok első éves szerkesztőségi listájának utolsó harminc helyezettjét, most pedig jön a legjobb húsz. A tegnapival ellentétben most minden egyes helyezetthez fűztünk valami kommentárt is, raktunk bele linket, hogy könnyebben utána lehessen járni a jó zenéknek.…..
Budapest 1994. Ennyi a címe annak a huszonöt és fél perces Youtube videónak, amit ma reggel egy falat meg nem rágott kajával a számban néztem végig. A sztori viszonylag egyszerű: az M3 bevezetőjétől elmegy valaki egy 123-as Mercivel Budaörsig a Hősök tere, Andrássy út, József…..