Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mária magdolna

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Levélírónk elveszítette édesapját, vélhetőleg orvosi mulasztás következtében. A beteg vért hányt, a kórházban nyelőcső vérzésére gyanakodtak, de a boncolást követően kiderült, hogy súlyos gyomorfekélye volt, amelyet sajnos nem vettek észre. A címet a posztoló adta…..
mária magdolna 2011.05.24 10:20:30
@Irkutszk:
"Ha cukorbeteg volt, akkor én azt gyanítom, hogy nem volt emellé alkoholista. Egy alkoholista cukorbeteg aztán tényleg két oldalról vágja maga alatt a fát..."

Az ember nem hiszi el, de ilyen is van. Barátnőm mesélte, hogy a családban az idős férjnek cukorbetegség miatt amputálni kellett az egyik lábát térd alatt és ő megdöbbenve látta, hogy a bácsinak a felesége viszi be műtét után a bort, hogy legyen mit innia.
Gyerektrend A klónok támadása 2010.09.29 10:38:00
Achim Lippoth készítette a Kid's Wear magazinnak ezeket a klónos képeket, amiken a gyerekekre és babáikra pont ugyanazt a ruhát adták. Sőt, azt kell mondjam a legtöbb baba hasonlít is gazdájára. Az ötlet pompás és kreatív, ritkán látni ilyen eredeti elképzelést gyerek…..
Minden izgalmat mellőző kis- és nagyestélyi kollekcióval készült a libanoni-amerikai tervezőnő, Reem Acra a New York-i Divathétre. Van azért egy-két igazán szép darab is - két ásítás közé... ..
Marc Jacobs az Industrie magazin második számának "címlaplánya" nem csak a címlapon öltözött nőnek, hanem egy teljes fotósorozat erejéig - a saját maga által tervezett - női gúnyába bújt. A fotókat, hasonlóan a címlaphoz Patrick Demarchelier készítette. Nektek hogy…..
mária magdolna 2011.01.21 15:32:32
Csinos, elegáns, jó a szín- és a fazonválasztás is, kellemesen áll neki az élénk színű rúzs is. Jó ránézni.8/10..
Scarlett Johansson a minap egy Mango rendezvényen vett részt. Tökéletesen megkomponált az általa viselt összeállítás és furcsa módon valahogy mégsem működik, valami nem stimmel. És nagy valószínűséggel nem csak annyi a baj, hogy túl lapos a haja...Arra tudok csak gondolni, hogy…..