Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gubble

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönet a viccért "Dark Light". Sokáig tartott a megvalósítás, tudom... ..
A USED magazin aktuális számának címlapján Marilyn Monroe kiköpött mása látható. A hölgy szinte a megszólalásig hasonlít Marilyn Monroe-ra, ami nem is csoda, hiszen Suzie Kennedy Marilyn Monroe tribute színésznőként dolgozik.Tény, hogy külsőre valóban kísérteties a…..
...minden bizonnyal a Pizza Forte kemencéiben készülnek. Nagy fanjuk vagyok és véleményem szerint tényleg ők készítik a legjobbakat, pedig már kóstoltam nem is keveset. Sajnos utóbbi évben többször is árat emeltek, de a pizzáik kárpótolnak érte. Amit nagyon tudok ajánlani…..
Még egy random hülyeség  ..
...a nyilvánosság kizárásával. Mert őszintén, ki fog vasárnap esténként 23:15-kor nekiállni egy órás sorozatnak...Gratulálok a Duna TV-nek..
A Garry's Mod Sötét Titkai blog készített így búcsúzóul egy alternatív befejezést. Konkrétan nem én hagytam abba, hanem sokktól meghaltam. :D Remek munka lett, köszönöm! :) Tiszta őrültek vagytok :D ..
A közel négy év alatt nagyon sok vidám, kedves, de olykor bosszantó és stresszes pillanatokat éltem meg. Így sorrend nélkül azonban jöjjön 10 olyan, amelyek különösen emlékezetesek maradtak nekem és e projektem nélkül sosem lett volna ilyenben részem. Rangsor ezúttal nincs.…..
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
Gubble 2011.02.09 20:05:41
Szia FerddyD ! Tényleg jók voltak ezek a videók amiket kiválasztottál most jutottak csak eszembe a régi videóid úgy igazán, és sajnálom hogy csak egy éve értesültem a blog-ról így nekem talán még rövidebb időnek tűnt a működésed vagy a munkád de nagyon tettszettek mindig a videók. Igaz , hogy ahogy egy rokonlélekhez hasonlóan én sem kommenteltem mindig ezalatt az egy év alatt, mert nem volt rá ok hogy nagyon hozzászoljak a videókhoz, de elösször nemis olyan rég úgy éreztem hogy muszáj hozzá szolnom nekem is akkor valami pozitív dolog miatt kár hogy most ezt a helyzet hozta ki belőlem a beszédet inkább valami újabb pozitív dolog miatt lett volna. Egyébként nem nagyon használtam még az indapass-omat, de ha ez a Blog nincs akkor sose jövök rá hogy így lehet használni a vipmail-es e-mailcímemet. Nagyon király volt az összes eddigi videód, engem is nagyon megzavart aznap este mikor a videót megnéztem még sok órán keresztül ez foglalkoztatott akár mit is csináltam. Igazából azt se tudom hogy még megnézed-e ezeket a kommenteket mert ebben még abszolut kezdő vagyok. DE TÉNYLEG NINCS RÁ MEGFELELŐ SZÓ HOGY MENNYIRE FOG HIÁNYOZNI A ROSSZPCJÁTÉKOK SOROZAT BLOG ÉS A VIDEÓID, mert én sem vagyok már úgymond tinédszer mert 26 vagyok és még érdekelnek a pc játékok és jó volt ezeket az olcsó de vicces játékokat nézni hogy milyenek is valójában. Most már mindig tudni fogom, hogy milyen egy "EZT VEDD MEG" vagy egy "EURÓ"-S , vagy egyéb olcsó játék. Bár azt korábban is sejtettem, hogy azok az olcsó játékok nem nagy számok. És ha te itt nem raktad volna ki a BLOG-ra az"ANGRY VIDEO GAME NERD" videókat soha nem tudtam volna meg hogy létezik, és csinál ilyen videókat, ezért mindenképpen neked jár hála és köszönet. BIZTOS HOGY NÉZNI FOGOM A MÁSIK BLOGODAT A BLOGOLKODOM TEHÁT VAGYOK TOVÁBBRA IS,MERT ÉN IS FILM MÁNIÁS VAGYOK, NEKEM IS VAN EGY SZEKRÉNYEM TELE VÁSÁROLT FILMEKKEL ÉS ÉPP MOST KEZDEK FÉLNI, HOGY BETELIK, PEDIG EZ EGY HÁZI KÉSZITÉSÜ KÉT AJTÓS KÖZEPES MÉRETÜ SZEKRÉNY DIREKT ERRE A CÉLRA. ÜDV ÉS MINDEN JÓT ÉN MÉG NÉZEM MAJD A BLOGOLKODOM-OT ÉS EZT AZ OLDALT IS AMÉG FELRAKOD A MARADÉK VIEÓT IS. ROLAND
Nagy nehezen végre sikerüt döntést hoznom, de el kell mondanom az unalomig ismételt sablonszöveget, hogy sok ember megérdemelte volna... Az ugrás után láthatjátok az értékeléseket és végül a nyertest.   Összesen 52 videó érkezett, amelyeket itt megnézhettek 17 kép, a…..