Regisztráció Blogot indítok
Adatok
captain planet

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reviczky4 Hírmondó Talma 2011.03.10 22:38:50
Szerdán megnyitotta kapuit a 7. Budapest Motor Kiállítás. Azt gondoltam, hogy a szakadó eső jócskán visszafogja az érdeklődők lelkesedését, de ennek ellenére, már nyitáskor egész népes látogatósereg bóklászott a pavilonban. Ez valószínűleg köszönhető volt annak is, hogy…..
Reviczky4 Hírmondó Zsolnay 2011.03.10 22:24:30
2 hete  eljutottam a Pécsi Galériába, a Zsolnay képek kiállítására.Örülök, hogy elmentem, mert ezeket a képeket nagy valószínűséggel így együtt, még egyszer nem fogom tudni majd megnézni, hiszen ez egy alkalmi kiállítás, melyen látható képek a család tagjainak,…..
nem vitatom, hogy egy munkahelyen az embernek a legtöbbet kell kihoznia önmagából. a legtöbb ember multinacionális cégnél dolgozik mert ugye nem mindenki él a fővárosban, ahol a legtöbb helyen szintén nem fizetik meg az embert, vagy éppen feketén dolgozik valahol, ami nem jobb az…..
Reviczky4 Hírmondó Julian 2010.12.16 20:39:08
A főszereplő állandó mozgásban van, minden éjszakát máshol tölt. Csak készpénzzel fizet, soha nem használ hitelkártyát. A főszereplő, hogy az őt üldöző titkosszolgálatok ne férjenek a közelébe, az utcán mindig dokumentumfilmesekkel veszi körül magát. Bármi is történne…..
Anikóba  teljesen és feltétel nélkül belezúgtam. Világosbarna szemei vannak, gyönyörű arca, jó fenék, és persze szálkás mint a kárászraj, szóval a lényeg ami lényeg :  minden a helyén van .  De talán nem a külsejére vagytok  kíváncsiak. Továbbiakban a…..
A felnőttfilm színésznők és a gulyás földje?! ez lenne Magyaroszág? hát a nyugat európaiak szemében igen legalábbis ha azt a cikket idézem fel amit olvastam a minap. Hiába minden törekvés (Tony Curtis, pálinka, paprika), az európaiak fejében továbbra is élnek a jól berögzült…..
Az ismert kínai alkotó, Ai Weiwei két éven keresztül készült erre a szobrászművészeti projektre, melynek minden egyes napraforgómagját kézzel formáztak, égettek ki, festették meg és égettek ki újra Jingdezhen városban, a kínai porcelánipar egyik fellegvárában. A…..
A vörösiszapról készült film bizony most igazi, nem Hollywoodban készült katasztrófafilm. Úgy tűnik, az elmúlt 20 illetve 50 év minden hazugsága, galádsága, hatalomvágya, mértéktelensége, korrupciója ömlött Kolontárra és az egész vidékre, elpusztítván mindent, miközben…..
 Nagyszüleink biztosan megrökönyödtek volna hajdanán, ha egy olyan férfit látnak, aki festi a haját, gyantázza a lábát, szoláriumozik. Manapság az ilyen kívül-belül „elnőiesedett” férfiak látványa azonban cseppet sem meglepő. Sőt, nagyon is trendi.…..
A gasztronómia fellegvárává alakul át a Budai Vár. A legnemesebb pálinkák, kolbászkülönlegességek és kulináris ínyencségek, valamint pazar zenei csemegék várják a látogatókat október 7-10 között a Budai Várban, ahová idén Olaszországot és nemzeti italát, a grappát…..
A terjedelmes regény cselekménye Hawaiion játszódik, 1941-ben, egy amerikai támaszponton. Hősei túlnyomórészt egyszerű emberek, közkatonák, de igazi hőse talán nem is egyetlen ember, hanem egy teljes gyalogosszázad, amelyben az aljasságtól a heroikus emberi tisztességig…..
Akkor az igazi városnézés, ha a szellemi táplálékot nyújtó látnivalók mellett a helyi ízek, jellegzetes illatok élményiben is részesülünk. Aki az Octoberfest idején látogat el Münchenbe, az részese lesz mindezeknek. A bajor főváros nevét hallva kinek a híres galériák,…..