Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nellly

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A hazánkban már 1993 óta rendszeresen megrendezésre kerülő Sziget fesztivál most az Adriát vette célba. Már folynak a tárgyalások a Kft. és a horvát tengerpart tulajdonosa között a 2011-ben megrendezésre kerülő Adria Sound vagy Istria Sound névre hallgató…..
      A világ vezető filmkritikusainak írásait összegezve, egy kötetbe gyűjtve tarthatjuk kezünkben a 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című könyv formájában. A hazánkban csak 2008-ban kiadott könyv Ausztráliában már 2004-ben döntögette a…..
      Igaz, Ausztrália nagyon messze van, de még így is eljutottak hazánk újságíróihoz a hírek, miszerint a kenguruk földjén készül a Bridget Jones 3!     Tudósítóink beszámolóiból megtudtuk, hogy a rendezőhöz, Sharon Maquire-hez rengeteg…..
Reviczky4 Hírmondó A The Brando 2010.12.09 19:50:00
   1956-ban egy filmes stábot a Francia-Polinéziára sodort a sors, aholis a Lázadás a Bountyn című filmet forgatták. Ennek az egyszerű és hétköznapinak mondható eseménynek a vége az lett, hogy Marlon Brando, a film főszereplője vett magának egy szigetecskét a…..
      Ki gondolta volna, hogy a természet ereje és eme erő által formált, alakított, tökéletesített állatok még mindig sokkal jobban „értenek” bizonyos dolgokhoz, mint az okos főemlős, az ember? Igaz, feltaláltuk már a tüzet, a telefont, a…..
           A Földgömb elég nagy és ezen a hatalmas felületen elég sok ember él, akik különböző helyeken, különböző módon ünneplik a Karácsonyt. Vegyük például egy-két déli nép tradícióit!           Afrikában…..
   Nehéz kérdés külső szemlélődőként eldönteni, hogy mi a jobb egy hallgatónak: egyetem mellett semmi komollyal nem foglalkozni, csak a tanulmányaival, vagy órák előtt/után rohanni egy munkahelyre és megkeresni az első saját forintokat. Ez természetesen teljesen…..
   Írni a Facebook-ról olyan mint írni bármi más használati dologról, ami van, nap mint nap találkozunk vele, mert segítségünkre van akár csip-csup ügyeinkben, akár a fontos elintéznivalóinkban. Nem kell az egekig magasztalnunk, hiszen ez csak egy program, ami…..
       A tudósok rábukkantak a világ által  ismert eddigi legkisebb békára, amelynek kifejlett hímjei 10,6 és 12,8 milliméter között vannak. Mint később kiderült, e teremtményt már ismerték régebbről, csupán tévesen vezették be a névjegyzékbe,…..
Reviczky4 Hírmondó Három nővér 2010.10.15 12:19:00
 Csehov: Három nővér       Nem kevés előítélettel ültem le a Nemzeti Színház puha fotelébe, hiszen gimis korom óta ki nem állhattam Csehov műveit; csak azért olvastam el belőlük vagy egy tucatot, mert reménykedtem: hátha egyszer rájövök Anton mester…..