Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rusger

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
Az X Faktor atyja, Simon Cowell úgy döntött, hogy a kemény munkáért egy újabb szuperkocsival ajándékozza meg magát. Bár a legtöbb időt kétmillió dolláros lakókocsijában tölti, Simon Cowell szívesen hódol másik – szintén igencsak költséges – hobbijának, az…..
Rusger 2012.11.21 15:26:23
@vmaast: "Annak a cuccnak egy porcikája sincs, ami egy ép gondolkodású, akár autóbuzi egyént megfogna."

Ja, kivéve azt a pár ezer, úttörő mérnöki megoldást.
A Veyron szerepe az autóiparban a Concorde fontosságához hasonlítható.
Az Égéstér 33. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Gyors helyzetjelentés: az elmúlt több, mint egy év során sajnos nem sok minden történt R65 fronton, időhiány miatt a garázsban várakozik, a hétköznapokban pedig a másik motoromat, egy FMX 650-et használok. Hamarosan viszont drasztikusan változnak majd a dolgok, mert jövőre sátáni…..
Motorosközeg R65 Helyzetjelentés 2011.05.02 15:28:00
A legutóbbi post óta eltelt szűk két hónap alatt számos dolog történt az öreg mákdarálóval. Az, hogy valamelyik fék befog már akkor is feltűnő volt, amikor a motort még Angliában pakoltuk fel a kisbuszba, mert úgy bedurrantunk a tologatása közepette, mint Ronnie…..
2010 tavaszán egy 1979-es évjáratú, BMW R65 típusú motorkerékpárt vásároltam felújítási és majd veteránvizsgáztatási célból. Nem volt konkrét költségvetésem vagy tervem, úgy gondoltam, hogy lépésenként haladunk, és meglátjuk, hogy mi lesz belőle. A cél egy szép…..
A Németországban megrendezett Cologne Bike Show rengeteg érdekes újdonságot tartogat magában, nézzünk ebből egy párat most a teljesség igénye nélkül: 2011 Aprilia RSV4: A 2011-es RSV4 a BMW S1000RR mintájára kipörgésgátlót kap. Az RSV4 APRC-nek keresztelt modellt…..
Legutóbbi Nortonos cikkünk után folytatást igérve búcsúztunk el, azonban most az időrendi sorrendet mellőzve kicsit ugrunk a történelemben és bemutatjuk az egyik legérdekesebb bolygódugattyús Nortont, az F1-et.Természetesen a jövőben a P43 Classic és az F1 között kiadott…..
Az új Kawasaki Z750R-el egy időben, a Cologne-i Intermot shown mutatták be az ahoz szánt, Rizoma tervezte stíluskiegészítő elemeket. Ezek kis módosításokkal, leheletnyi változtatásokkal adnak még több agressziót a már alapból is hegyes modellnek. A extra kinézetért…..
Motorosközeg 2011 Kawasaki Z1000S 2010.09.30 12:37:00
Ezt a nem túl részletgazdag képet, amelyen a Kawasaki Z1000 burkolt változata látható, az MCN hozta le a mai számában. Hogy mennyire van értelme egy legendás naked bike-ból burkolt változatot csinálni, azt majd a piac kereslete fogja eldönteni, mindenesetre azért ne…..
A wankelmotorok működéséről és különleges felépítéséről így vagy úgy, de minden igaz benzinvérű hallott már, ám a bolygódugattyús hajtóművek motorkerékpárokban törént alkalmazásáról messze nincs annyi információ, mint az autók esetében. Megpróbáljuk tehát azt a…..
A 2011-es újdonságok között is megemlített soros hathengeres mega-túra BMW végre teljes egészében megmutatta magát az alant látható képeken. Sajnos azok minősége nem túl jó, de azért pár részletet így is kivehetünk a motorból. A képeket a Hell For Leather online…..
Hamarosan kapható lesz a Kawasaki 2 új, 400-as modellje, az ER-4n és az ER-4f (Ninja 400R). Az új modellek fotóit egy japán magazin hozta nyilvánosságra. Abban talán mindenki egyetért, hogy nagyon kívánatosra sikerültek a kis zsebrakéták. Nem kell ahoz agysebésznek lenni, hogy…..
A következő naptári év bizony tartogat néhány finomságot. Lássunk hát ebből néhány példát a teljesség igénye nélkül:Yamaha Super Ténéré: Egy, az alapváltozatnál szegényebb felszereltségű, olcsóbb változat, a gyár ígérete szerint 2011 közepétől lesz megtalálható a…..