Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kritikájj Mást!

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor szerint a jóléti államok korszaka lezárult és ezzel véget ért az európai történelem egy nagy korszaka - de nekünk van világos és határozott válaszunk, ez pedig a munkaalapú társadalom. Véleménye szerint a válságból csak munkával, mégpedig sok munkával lehet…..
Furcsa élményben lehetett részük vasárnap este a tévénézőknek, az RTL Klub és a TV2 esti híradójára kapcsolók azt hihették, káprázik a szemük. A két csatorna csinos híradósai, Boros Kriszta (37) és Andor Éva (38)  pontosan ugyanolyan ruhában vezette a műsort, az egyetlen…..
Kritikájj Mást! 2012.06.19 15:10:04
Utolsó epizód idénre, basszus, pedig igazán elnézném még, de ne legyünk telhetetlenek. Maradunk a helyszínekre bontott hogyvótnál. Királyvár Véreres szemmel nyitunk, Tyrionnak szar napja van megint, az látszik, még jó, miközben a várat védelmezte, Ser Mandon olyat húzott…..
Kritikájj Mást! 2012.06.06 11:02:28
@Lavor509: Robb szálát totál megváltoztatták. Emiatt lett nagyon gyenge és kidolgozatlan és bizony következetlen.
Dany szála hajaz az előbb leírtakra. Megpróbálták cifrázni, de katyvasz lett.
A white walker-es résszel akarták a készítők felcsigázni várakozást a következő évadra. A rákacsintás télleg benne volt a levegőben és ismerve ezeknek a lényeknek a lényegét, Sam-nek egy ilyen szituációban azonnali támadásban lett volna része.... hát!
Kritikájj Mást! 2012.06.06 18:02:12
@Knapp: Valóban nincs igazi "szála" Robb-nak. De a Westerling vár, csata, sérülés, csata a sorozatban törölve lett. Erre értettem a megváltoztatást.
A könyvben tényleg nincs kidolgozva, de ahogy megpróbálták kidolgozni az eléggé nyálas és gyengére sikerült. Akkor talán még mindig jobb lett volna könyv szerint megcsinálni, csak hát a pénz...
Kritikájj Mást! 2012.06.06 18:23:07
@cyd: Szottyadt árja lovasok tudnak egy trükköt: hosszú éjszaka. Ha sokáig nem süt a nap rohadt hideg lesz, akkor aztán nem olvad el a jég.
Az előző epizód annak ellenére volt nagyszerű, hogy akció, igazi történés nem nagyon volt benne a fogságba eső Havas Jonon és a hisztispicsa Theon gyerekgyilkosságán kívül, de hát azt David Nutter rendezte, ő meg nagyon ért a szakmához. Meglátjuk, ebből a részből mit tudott…..
Kritikájj Mást! 2012.05.23 08:08:32
@Fyall: Cat okolható mindenért azért túlzás. Cersei mindenképpen kinyírta volna Robert királyt.Ráadásul Lord Tywin még Robert király halála előtt elkezdte a lázadást azzal, hogy a Hegyet elküldte fosztogatni a Folyóvidékre.Szóval ha a Starkok csak ülnek a seggükön és nem csinálnak semmit akkor is pofán lettek volna vágva.
Sajna egyre jobban hanyagolva vannak a rémfarkasok. Pedig a Stark gyerekek és farkasaik sorsa összekapcsolódik.
A magyar nyelv nehéz, de gyönyörű, mi nagyon szeretjük és ragaszkodunk hozzá. Szeretjük a bonyolultságát, hogy több a kivétel, mint a szabály, szeretünk játszani vele, mert csodákra képes és elgondolkodtat. Fogalmunk sincs, honnan ered, és nincs bajunk a jövevényszavakkal, de ha…..
Peter Dinklage tavaly Emmy-t és Saturn-díjat, idén Golden Globe-ot kapott a Trónok harca-tévésorozat mellékszereplőjeként. Ő alakítja a rajongók kedvencének számító dumagépet, az Ördögfiókának becézett Tyrion Lannistert, aki a tévésorozat óta pont olyan kultikus karakter…..
addict Tízpengés borotva? F*szt! 2012.03.08 09:00:00
Vannak olyan termékek, amelyek több évtizede tökéletesen működnek. És van a marketing, ami mégis mindig elhiteti velünk, hogy nem elég jók. Jönnek az újabb és újabb termékek, amik mindig többet és többet ígérnek. Vegyük például a borotvákat, melyek az elmúlt pár évben…..
Kritikájj Mást! 2012.03.08 11:01:38
Mostanra jól megutáltuk a hiteleket, vagy azért, mert rosszul jártunk velük, vagy azért, mert nem kapjuk meg akkor, amikor kellene, vagy azért, mert rá kellett döbbennünk, hogy nem értünk hozzá. Közülük is az egyik leggyűlöltebb kategória a hitelkártya: magas a THM, és ha az…..
2011.10.12. Megállapodás született Az ember tragédiája moziforgalmazásáról, így 2011. december 8-án bemutatásra kerül Jankovics Marcell 23 évig készült nagyszabású Madách Imre-adaptációja. A filmet a Mozinet Kft. forgalmazza.A Kossuth- és Balázs Béla-díjas Jankovics Marcell…..
Geekblog Trónok harca, 1. évad 2011.09.26 08:08:00
Bármennyire is magával ragadó a fantasy világteremtő ereje, ha mechanizmusainak köszönhetően adós marad, hogy is mondjam: pont a Varázslattal. Nem kell a jegybank elnökének lenni annak belátásához, hogy a futószalagon fosott dolgoknak biz nemigen nő az értéke; ha a szilfa sem…..
Nívó Zöldségek a faluról 2011.08.23 08:09:00
Bogáncs írta, hogy csináljunk már egy vitahetet a falvakról, mert érdekes téma. Éééén? - kérdeztem vissza. Több éve külföldön élek, haza csak látogatóba megyek, milyen alapon osszam itt az észt a magyar falvakról? De aztán előjöttek az emlékek, mivel falun nevelkedtem,…..
Kritikájj Mást! 2011.08.24 08:26:30
@Jerky_Master:
A gigaboltok és "termelői" piacok áruit felejtsétek el. Mind ugyanaz a szar, nyáron is üvegházi gyökérnyomásos hulladék.
Tapasztalatom szerint az embereknek már nincs is igényük a "valódi" terményekre, mert egy 3-4 hónap alatt megtermett szabadföldi paradicsom általában nem szabályos gömb és kisebb vagy nagyobb mint a kontrollált termelésű paradicsom. Viszont ízre sokkal jobb, de ez a modern embert nem érdekli mert kinézetre dönt.
Már a Brazil című film óta tudhatjuk, hogy egy keresztnév elírása akár egy egészestés pszichohorror cselekményének elég, úgyhogy Tamás jobban teszi, ha meghúzza magát a nevetséges -4000 forintos, nem a nevére szóló bankszámlájával és kártyával, mielőtt komolyabb baja…..
Amióta aktívan biciklizem Budapesten (de lélekben örök autós maradok, aki korábban bringás volt), eleve nagyobb lelkesedéssel figyelem azokat a híreket, amik a bicikliseknek szólnak, ráadásul ez a tematika most találkozik a másik szívügyemmel: a főváros képének átszabásával.…..
Kalaallit Nunaat Vér az aszfalton 2011.02.17 18:42:00
Egy közlekedési baleset kapcsán fellángolt a vita a vérautósok* és a többi ember között. Arról volt szó, hogy egy (lakásomhoz közeli) zebrán(!) több(!) gyalogost elcsapott egy kocsi, köztük egy országosan ismert öregembert (javítva: mindenki Bálint gazdáját - tényleg…..
Szurdi Miklós és barátai átkecmeregtek az első akadályon, hiszen a Casino első része hozta az RTL Klub által kitűzött harminc százalékos közönségarányt, sőt még kicsit túl is szárnyalta az elvárásokat az elért 34 százalékával. Ugyanekkor a Tv2-n a Bajnokok Ligája…..
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
Egy szakember szerint Budapest egyik legizgalmasabb projektje áldozatul esett a gányolásnak.Többször írtam már a CET-ről, ami szerintem most az egyik legizgalmasabb budapesti projekt: merész, eredeti, mégis esztétikus, tetszik a funkciója, az a szerep, amit betölthet a IX. kerületben…..
Két napja annak ellenére védtem meg egy orbitális baromsággal szemben a kerékpárosokat, hogy nekem nincsen biciklim és legtöbbször autóval közlekedem. Normális esetben mindezek mellett semmi bajom a más járművel, szabályosan közlekedőkkel. Még magával a Critical Mass…..