Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andreyo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotó: 444.hu 1. Természetesen mert szüksége van a pénzre Hiszen eddig is a kormányzati forrásokból elköltött hirdetési pénzeket kizárólag az állampolgárok – társadalmi célú és közérdekű – tájékoztatására használta föl, amely távolról sem emlékeztetett saját pártpropagandájára, a választások…..
Tegnap lement Az igazság ára második adása. Kérdéses, hogy az első rész alapján mekkora nézőtömeget vonzott magához, a mérések majd erről később felvilágosítanak bennünket. Sokak nem tartoztak a második részt is nézők körébe, ez már biztos, de nem tudhatjuk mi lesz a…..
Szeretném felmérni, hogy az Opera jelenleg hogyan működik a magyar netbankokkal, támogatják-e, kell-e azonosítóval trükközni, vagy minden megy azonnal és probléma nélkül. Ebben a segítségeteket szeretném kérni, ugyanis értelemszerűen nem áll módomban a különböző bankoknál…..
andreyo 2008.01.24 22:27:56
Hali,

rafi jol megy a https certificate miatt pampog mert magyar netlockost vettek azok meg nem fizetnek az operanak, h ismerje.

A citit irta valaki, hogy nemok... at lehet verni! Komoly kutatomunka volt! Egyreszt egybol a
www.citibank.hu/hungary/homepage/redir/cbollogin/cbollogin2.htm url-t hivom ezzel egy csomo klikkelest meg lehet sporolni merr rogton a login oldal jon fel! A bepotyogos izejuk az korabban nem ment operaval, viszont a copy-paste modszerrel teszed be a jelszo mezobe a jelszot elfogadja (persze ezzel azt a plusz biztonsagot elveszited ami ad az egerklikkolos, de nem titkosit csak a billentyuzetlopo progik ellen ved az meg az en gepemen nincs mert csak en hasznalom meg vedve van megfeleloen), utana akar meg meg is lehet jegyeztetni a wand-al akinek van hozza batorsaga...
IEB-t korabban hasznaltam, CIB-est azota nem probaltam de az ebroker resz a tozsdei cucc abbol megmaradt az IEB-s es remekul mukodik meg mindig, szerencsere abban csak par image-t valtoztattak at pirosrol zoldre...
Webisztán A nagy iWiW görcsölés 2007.12.14 14:43:00
Amíg a vezető közösségépítő szájtok határozottan a nyitás pártján állnak, addig hazai kistestvérük, az iWiW kétségbeesetten próbál bezárkózni. Több fejlesztő is készített korábban olyan megoldást, melyek segítségével kinyerhették a felhasználók saját iwiwes…..
Gregory House önelégülten hátradőlhet a főnöki fotelban és meghallgathatja a You Can't Always Get What You Want a Rolling Stonestól. Merthogy tűznyelvekkel díszített botjával végre sikerült elgáncsolnia Frei Tamást, egy ideig most ugye pihen a riporter, hogy aztán újult erővel,…..
andreyo 2007.12.14 08:09:07
Tünde tippem szerint napi rendszerességgel használja az M0-s autóutat, ami erős agressziót vált ki belőle, fejszétverne, agyonütne, de nem tudja, ki a felelős azért, ami van. Vagy ami kéne hogy legyen, de nincs.Csak egy általános kérdésem lenne, a drágajó M0-sal…..
Valószínűleg az utóbbi évek legjobb híre. Az öt legnagyobb mobilgyártó, a Nokia, a Samsung, az LG, a Motorola és a Sony Ericsson megegyezett, hogy egységesítik a mobiltöltőket. A közös szabvány a Micro USB lesz. A gyártók azért döntöttek emellett, mert az ultravékony…..
andreyo 2007.09.22 18:31:21