Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jano444

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Én vagyok a hülye, megint 2012.09.27 10:37:28
Winkler nemrég kétszer is írt a méregdrága RS Taichi nyári kesztyűjéről, amit már harmadik szezonban használ, legnagyobb megelégedsére. Hogy ez a méregdrágaság mennyire relatív, gyorsan megtanultam, méghozzá a saját bőrömön. A kézfej egészen újszerű, persze alig két…..
Szereted a szépet és gyűjtő vagy? Úgy érzed, hogy a magyar technika csak egy jó Jawa tartállyal érvényesülhet igazán? Hiszed, hogy bőrrojt nélkül nincs motorozás? Tudod, hogy a pont az új szóköz és az sms meg az ilyenek buziság? Kell egy menő motor, amiről a hozzáértők…..
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
jano444 2012.04.18 23:24:21
@Slope:
Értem én, amit írsz, csak sajnos nem ez a valóság.
A törvénynek nevezett rabláskódex kiagyalói toronymagasról sz@rják le azt, hogy fának mész, meghalsz, sánta leszel. Az sem érdekli őket, egy pillanatra sem, hogy a kis vagy nagy gyorshajtásoddal okozol-e és milyen veszélyt.
Mi több, a pribékek sem a napi parancs szigorú mivolta miatt buziskodnak ahol csak tehetik.
Egyetlen valami lebeg a hatalomtól bevérzett szemeik előtt :
PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ, még, még PÉNZ !!!
Ennyi...
A szánalmas államkasszát, a szánalmas pribékfizetést és sok egyéb szánalmas célt kielégítendő szívják a vért. Semmi másért.
Tapasztalat.
A taplók, ha pénzszagot éreznek, minden árokparton megjelennek, azonnal.
Volt már viszont szerencsém megtapasztalni, milyen az, amikor a furkó nem remélhet pénz ,példaként, hogy ki kell mennie - mondjuk egy baleset helyszínére.
Kelletlen, unott, tenyérbemászó,stílus és modortalan, tanulatlan tanyasi tahó válaszol a telefonban és csak úgy tudod kirángatni a fajtájukat, hogy a személyi sérülésre hivatkozol.
Ennyit róluk. Még, hogy megelőzés, meg közérdek... ne röhögtessenek...
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..