Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amywantssugar

9 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy hely a betontemető félhomályában, ahová  belépve felsejlik előttünk egy alternatív jövő.  Az Ajtósi Dürer sor remete épülete ez, mely valaha diákok nyüzsgő tömegét fogadta nap, mint nap. Ma a művésznép oázisa. Tulajdonképpen olyan nekünk a Keleti Blokk,…..
          Éppen 2010 december 16., csütörtök, este 10 óra 37 perc van. Úgy érzem ildomos ezt az időpontot belevésni a blogba, ugyanis már legalább fél órája nem működik a Facebook. Nem olyan régen volt már hasonló eset, ami azért…..
amywantssugar 2010.12.16 23:32:17
amywantssugar 2010.12.16 23:32:31
:)
A cool csaj olyan, mint a szerencse: sokak mellett elmegy, de csak kevesen kapaszkodnak bele. Persze a cool csajba nem lehet belekapaszkodni, mert azonnal menekülőre fogja. Általában jól kinézi magának, akit akar, és vár, illetve finoman tereli a dolgokat. Itt-ott ránt egyet a szálakon,…..
A cool csávó nem tudja magáról, hogy az. Vagy ha tudja is, úgy tesz, mintha nem lenne tudatában... Külsőre átlagos, nincs rajta semmi különös, de lehet, hogy egy fokkal azért jobban néz ki a nagy átlagnál. Mindenesetre az biztos, hogy nem metroszexuális majom, aki tonnaszám keni…..
Végre elérkezett a magyar történelem újabb dicső korszaka, megint elindult a Való Világ! Pontosan nem tudom, mióta megy a műsor, de azt igen, hogy legalább fél évig...nem is, lesz az egy teljes esztendő, szóval újabb egy éven át minden újság tele lesz az…..
amywantssugar 2010.12.01 12:27:57
Az ’én megmondtam’ pillanatok annyira ritkák, hogy ha eljönnek, dédelgetnünk kell őket. Persze nem mindig öröm, ha igazunk lesz, szombat óta én is tudom. Fél évvel ezelőtt, a Stohl-botrány kapcsán kijelentettem otthon a családnak: figyeljétek meg, nem telik bele néhány…..
Alapvetően nem vagyok tüntetéspárti. Meg is lepődtem saját magamon, amikor hirtelen örülni kezdtem az elmúlt néhány évben kialakult magyar demonstráció-kultúra hozományának. Persze nem azokra a tüntetésekre gondolok, ahol a delikvensek táncolnak a jogaikért, hanem azokra,…..
Én tényleg megpróbáltam törölni magam. Nem sikerült. Mint kiderült, ez nem úgy megy ám, mint ahogy hittem. Majd a facebook eldönti, hogy mit akarok, mert megteheti. Na szép. Hát ez igazán na szép.Törölnéd magad? Ó dehogy. Először is három napra felfüggesztik az adatlapodat,…..
Namármost. Mielőtt bárki rasszizmussal, ilyen-olyan megbélyegezéssel és egyéb ínyencségekkel vádolna, elmondanám ezen sorok apropóját.A nagynéném eljött Essenből, hogy meglátogassa a nővére sírját Budapesten. Nem kellett több, mint egy óra parkolás a kilencedik (!!!…..
Reviczky4 Hírmondó A publikutya 2010.10.28 10:12:00
„- Hát mivel őrzi kend a nyájat?- Hát a pulival – mondja a juhász- Hát a puli nem kutya? – kérdezi a bíró.A juhász meglepetten néz rá.- A puli? Hát persze hogy nem kutya.- Hát micsoda?- Hát puli. …” Tömörkény István A puli egy szőrcsomó, nem…..
Még félkész, de a poén első része már megvan. Úgy néz ki ugyanis, hogy államot alapítunk, másodszor. Nem, nem találták fel a tér-időkapszulát, nem lesz ezeréves utazás a múltba. A történet lényege egy hír, mely a napokban röppent fel: A kormány úgy döntött, alkotmányba…..
Reviczky4 Hírmondó Nem-e? 2010.10.10 12:50:36
Ladies and gentlemen, homosexuals, lesbians, and transvestites – kezdi egyik dalát, az angolszász irodalmi nyelv megújhodásának élharcosa, Afroman, aki igazi hamisítatlan szatirikus, csak olyan nagyságokhoz mérhető, mint Swift vagy Kraus. Szóval én régóta a „Piszoárt a…..
amywantssugar 2010.10.10 22:49:37
Reviczky4 Hírmondó Nem-mese 2010.10.09 21:49:00
Alig egy hete, tévénézés közben felfigyeltem egy fura hírre, miszerint Spanyolországban a kispapáknak is kijár naponta 1 óra szoptatási szünet. Mielőtt a bemondó elkezdte volna részletezni a hírt, volt egy pillanatnyi időm gondolkozni, miről is lehet szó. Tudom persze, hogy a…..
Szeretne egy közösséghez tartozni? Úgy érzi, nem tudja megvalósítani önmagát? Megunta jelenlegi nemzeti identitását? Nincs különösebb elfoglaltsága az elkövetkezendő négy évre? Megvan a megoldás: csináljon Ön is kisebbségi önkormányzatot! Válogasson a különböző…..
amywantssugar 2010.10.08 14:38:43
Reviczky4 Hírmondó vélemény 2010.10.06 20:34:06
-Véleménye mindenkinek van!-Nekem nincs...
amywantssugar 2010.10.08 14:34:33
Mi magyarok lépten-nyomon hangot adunk annak az elméletnek, miszerint egy külföldi, a „magyar lét” áthatolhatatlan aurájától távol nevelkedett kívülálló sosem értheti meg teljesen ezt a sajátos, paprika ízű mentalitást. A politikát meg pláne. Pedig, ha jobban…..