Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cardamon

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Döbbenetes turisztikai látványosságot és világtörténeti összefüggést fedezett fel Vik Wisconsinban. Egy félelmetes igazságokra rávilágító múzeum szerint Amerika nem csak, hogy összes találmányát a(z emigrált) magyaroknak köszönheti, de még neve sem lett volna magától,…..
Cardamon 2007.10.15 13:17:16
Cardamon 2007.10.15 13:17:20
Legutóbbi vendéglátóipari panaszunkra terjedelmes választ küldött a várbeli egység tulajdonosa, amiben többször is elnézést kér. Kár, hogy a felvezetésben viszont szervezett lejáratókampányt és összeesküvést gyanít. Viszont ha tényleg így gondolja, különösen…..
Gratulálunk annak a kedves tahónak, aki mintegy 5 nappal az átadása után lefejelte a Nyugati pályaudvar esélyegyenlítő liftjét. Til szúrta ki az értelmetlen vandálkodást, egy perc néma csend.Előtte: Utána:Mit mond erre a MÁV? Hajtás után kiderül.Update1: Szóval megkérdeztük a…..
A Homár tavaly csodálkozott rá a Bakker virágkereskedésre, akik akkoriban tulipánhagymás favödröt ajándékoztak vásárlóiknak. Kata az idei szezonban már digitális fényképezők közül választhatott. Elméletben: Édesanyám néha a Bakkertől rendel virághagymákat. Kapva kaptunk…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..
Akkor ide kattintva kérjen tanácsot a bölcs géptől. Don B azonnal küldött egy másik hiperlinket, amiből kiderül, ilyen már volt politikaiban, magyar fordításban is, de az azért kevésbé vicces. ..
Ha még nem lenne tele a T. Olvasóknak a puttonya a számítástechnikai boltokkal, akiknél minden van, csak ki kell várni, amíg eljutnak a nagykerig (ezért kár boltot fenntartani, vazze), akkor olvassák szeretettel Roland levelezését az Ostrom Kft-vel, akik közölték, hogy természetesen…..
Megkésve bár, de erősen kezdjük a délutánt bobbyperu szofisztikált vécéüzenetével. Hát mégis van értelme a felsőoktatásnak: Megszólítás meg egyéb körök helyett a lényegre térnék. Kedvenc fotóimat rendezgetve az alábbi gyöngyszemre bukkantam, amit még tavaly lőttem…..
Fura, de eddig nem halmozták el a Homárt jófajta társasházi backdoor-üzenetekkel, így Gábor a területi nyertes a gondnok ultimátumával. A közös költség nemfizetése tipikusan olyan stresszforrás, amit levelezőlistán anyázás hiján (pedig ha tudnák...) a következő…..
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..
Kisíján sírvafakadt a Homár, annyira szépen kerekedő sztorit küldött neki mikolaj. Külföldre szakadt naivügyfél azt szerette volna megtudni, miért követelnek rajta 49 ezer "hóközi" forintot, és miért tiltották le a számát, amikor még az előző havi számlájának sem…..
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
Egy újabb érdekes anomáliára hívta fel a Homár figyelmét Indy, aki mindössze a hamarosan kezdődő angol bajnokságot szerette volna nézni. Igenám, de azt idén kizárólag az Eurosport 2 közvetíti, azt meg sajnos nem lehet fogni sehol kábelen, vagy ha mégis, kiderül, hogy az nem az…..